If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Смешки приказвате. Щом не признавате международно подписаните договори за държавни граници вземете да върнете Източна Прусия( Калининград с областта) на Германия, Курилите на Япония, Карелия на Финландия и т.н.
"Рашистите вече разбраха, че е почти невъзможно да се лети над Николаев.
И го заобикалят, ако имат цели по-нататък зад нас.
Но дори и там те са посрещани и изгаряни.
И както знаете, ефектът от борбата с дроновете вече е почти 100%.
За да успеят да нанесат удар с един или два дрона, те пускат 15-20", казва Плетенук.
Глупави са ти примерите.
Ако дойда и си поискам да си взема апартамента , който някога , когато сме били приятели съм ти дал да ползваш ( в интерес и на двамата е било ) , но в него е останал и сина ми да живее , а ти ежедневно го тормозиш , унижаваш и малтретираш - познай какво ще направя в допълнение , когато дойда да си го взема по право .
Не се ли срамуваш от цялото си поведение във форума ( по всички теми си на страната на соросоидите ) За щастие , по всички теми досега биеш на камИк .
Путин си мисли, че има божественото право сам да се разпорежда с другите народи така, както на него му е кеф. Не признава международните договори, които дори сам е подписал, а се позовава на ПРАВОТО НА ПО-СИЛНИЯ или с други думи - на ЗАКОНА НА ДЖУНГЛАТА.
Ами такива като него само бой ги оправя. Бой до дупка, включително и физическо ликвидиране. Затова и Украйна са правата страна и трябва да благодарим на Украйнците, че спукаха от бой Путин и че скоро ще се саморазправят с него физически. Жалко само за жителите на Москва, които също ще операт пешкира, но те също го заслужават, защото вече са зомбирани и с тях вече трябва да се постъпва по същия начин - бой до дупка и ако не поумнеят - ами физическо ликвидиране.
Съжалявам, че така мисля, но вече не виждам друг начин за трайно разрешаване на проблема с терористите от Кремъл, освен физическото им унищожаване. И ако някой измисли начин как това да се случи без да пострада и цялата Москва, ще е добре.
Пълни глупости . Няма нищо общо между снимките . На втората са на Рожден Ден на тоя с костюма .
А и дори да има общо , дори и това да е останал състав от горното воисково подразделение - Воина е !
Ако трябва трима ще останат , но Русия ще победи .
Надали обаче , ще имаш шанса да качиш последната снимка на тримата .
Смешки приказвате. Щом не признавате международно подписаните договори за държавни граници вземете да върнете Източна Прусия( Калининград с областта) на Германия, Курилите на Япония, Карелия на Финландия и т.н.
Смешките , а и по скоро глупостите са патент на соросоидите .
Веднага ще го направи Русия , само трябва да се съберете със габровския пчелар , Гери -Никол , тъпиха и саЦнатия и да ги помолите .
Но , преди това англосаксите трябва да върнат цяла Канада , Австралия , и Америка на около 3000 народа избити от тях на 90% .
Само в Австралия са около 2500 .
Да не говорим за Африка , Индия и т.н.
Глупави са ти примерите.
Ако дойда и си поискам да си взема апартамента , който някога , когато сме били приятели съм ти дал да ползваш ( в интерес и на двамата е било ) , но в него е останал и сина ми да живее , а ти ежедневно го тормозиш , унижаваш и малтретираш - познай какво ще направя в допълнение , когато дойда да си го взема по право .
Не се ли срамуваш от цялото си поведение във форума ( по всички теми си на страната на соросоидите ) За щастие , по всички теми досега биеш на камИк .
Ако аз дойда и се настаня в половината стаи от апартамента ти и след това обявя, че искам да преговаряме за мир, ама стаите си остават за мене, ти ще се съгласиш ли?
Не ти ли писна да плещиш простотия след простотия? Преговори за мир ще има само след като Путин изтегли войските си от Украйна, включително и от Крим. Това може да се случи още утре, ама не се случва. Така че за какъв мир ми говориш?
Поддържаш агресията, поддържаш тероризма - не те ли е срам? Нямаш ли какпка съвест?
Ммм по-подло е. Първо съм обещал да ти пазя апартамента и съм подписал публично, че нямам претенции към него!
а сега ти обяснявам, колко лесно, мога героически да му запалвам инсталацията, за да седиш без ток,
защото не искаш да ми подариш част от това към което съм нямал претенции. Преди това съм убил 2-3 от децата ти, за да покажа колко съм силен и сериозен в претенциите си.
и съм събрал група турботъпи пияници под прозореца, да викат, че съм прав.
Ами янките и целия запад обявиха че така е хуманно- да се унищожи цялата инфраструктура енергиина, хранителна, водна. Сега наистина че има паднали бомбички в училища частни къщи и болници, но това са странични дефекти, няма как да стане иначе. Но ти не се бой- нали си спомняш онази къща дето я събори натовската бомбо по време на войната в сърбия, мисля че нато даде парите за нова къща, или поне някой я построи отново, но не бяха собствениците
Покрив Тинче, покрив. Като няма какво да кажете и почвате да си измисляте. Ето ти хуманна бомбандировка в Грозни. Подобна се случи и в Мариопул. Общо взето руснаците безразборно пробват всичко по цивилната инфраструктура, просто защото не могат да направят нищо на фронта. И забележи! Отново Западът е виновен за тяхната некадърност. В този живот има успели хора Тинче и такива, на които все някой друг им е виновен, че са лузъри. Познай ватниците от кой тип са.
П.С. Тинче, нищо не казваш за руската ракета де прилетя през територията на Молдова или другата руска ракета, която направо си падна на молдовска територия. Мурзилажът плати ли нещо по въпроса?
Ако аз дойда и се настаня в половината стаи от апартамента ти и след това обявя, че искам да преговаряме за мир, ама стаите си остават за мене, ти ще се съгласиш ли?
Не ти ли писна да плещиш простотия след простотия? Преговори за мир ще има само след като Путин изтегли войските си от Украйна, включително и от Крим. Това може да се случи още утре, ама не се случва. Така че за какъв мир ми говориш?
Поддържаш агресията, поддържаш тероризма - не те ли е срам? Нямаш ли какпка съвест?
Глупави са ти примерите.
Руските самолети не смеят да си покажат носа зад фронтовата линия, защото моментално ще бъдат свалени. Нали споменах насиране от страх - ето това се случва с малкото останали живи бойни пилоти на руснаците. Дронът обаче не го е страх - той ще доминира над цялата територия на Украйна, включително и зад фронтовата линия. Нещо повече - никой орк няма да има къде да се скрие, дори и да се маскира под клони или под платнища, защото новият дрон има инфрачервено зрение и вижда еднакво добре както денем, така и нощем. Вижда дори и под короните на дърветата и под защитните и маскировъчни мрежи и платнища.
Нещастните пияни орки няма да има къде да се скрият. Пършивата им остаряла бронетехника - също. Ще бъде едно тотално унищожение и изтребление - нещо като спортен отстрел на бягащи зайци. Операторът на дрона седи зад телевизора и с едно чукване на мишката изтребва бягащите орки и ръждясалата им бронетехника.
Ще има и унищожаване на движещи се цели, като например колони от техника, влакови композиции с боеприпаси и дори бягащи кораби и катери. И най-важното - Москва вече няма да спи спокойно. Няма никакъв проблем да бъде бомбардирана 24 часа в денонощието. Разбира се първо ще бъде унищожена нейната енергийна инфраструктура, за да могат зомбираните руснаци и те да видят кон боб яде ли. Войната от телевизорите ще изскочи и ще се изсипе върху главите им.
Коментар