Още едно мобилизационно самоубийство. Този път с 5 изстрела.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
«У меня нет сомнений, что это не украинский удар»: Зеленский потребовал от Польши допустить Украину к расследованию взрыва ракеты
Сегодня, 20:25
17
Киевский режим никак не может смириться с тем, что в НАТО фактически никак не отреагировали на призывы Зеленского «наказать Россию за ракетный удар по польской территории». Напомним, что накануне глава киевского режима один из первых после инцидента со взрывом ракеты под Люблином обвинил Россию и, обращаясь к НАТО, призвал чуть ли не сразу же объявить войну Москве. Но потом для Зеленского и его компании всё пошло не так. Сначала Байден и Эрдоган заявили о том, что Россия ко взрыву ракеты в районе польского Люблина отношения, судя по всему, не имеет, затем и польские власти высказались не так, как ожидали в Киеве. Президент и премьер Польши заявили, что ракета «с большой вероятностью» была ракетой украинской системы ПВО.
Раздосадованный таким развитием событий Зеленский заявил, что у него лично «нет никаких сомнений в том, что это не был украинский удар».
Президент Украины выступил с требованиями:
Я уверен, что мы будем участвовать в расследовании. Я хочу, чтобы всё было справедливо. Я хочу получить доказательства от тех, кто заявил, что это ракета нашей ПВО. Но сначала дайте нам доступ, дайте провести расследование. И также предоставьте данные, которые у вас есть.
Ранее секретарь СНБО Украины Данилов также заявил о том, что его, видите ли, не удовлетворяют заявления польской стороны о том, что взорвавшаяся близ местечка Пшеводув ракета была выпущена ВСУ.
Таким образом, украинский режим всё назойливее в отношении своих партнёров. И это понятно. Ведь сам коллективный Запад привёл ситуацию к такому варианту её развития, при котором киевский режим уверовал в собственную непогрешимость. В этой связи крайне интересно будет понаблюдать за тем, как в НАТО и, конкретно, в Польше отреагируют на излишнюю назойливость Киева и прямое высказанное им недоверие заявлениям лидеров США, Польши и Турции.
Коментар
-
Очередной прилёт с Украины в соседнюю страну (ФОТО)
16.11.2022 - 17:30
Белорусские пограничники сбили дрон, летевший с Украины и нарушивший границу. Об этом сообщил Госпогранкомитет Республики Беларусь.
Квадрокоптер был оборудован камерой и, как полагают пограничники, использовался для разведки. Сбили его из автомата.
БПЛА Mavic — военный, на нём маркировка фонда поддержки ВСУ.
Коментар
-
Байден увидел русского и обалдел (ВИДЕО)
16.11.2022 - 17:40
Байден увидел русского и обалдел: «Бицепсы этого парня меня пугают, они больше моей головы!» — заявил президент США про оператора «Первого канала» Юрия Шолмова.
— Они больше, чем моя голова, посмотрите! (трогает бицепсы Шолмова). Вот это парень!
— Yes, sir.
— Мы с ними из одной команды?
— Он — русский.
— Да мне все равно откуда он! Ну и бицепсы у него. Мы такие называем пушками.
Макрон: — Хорошо тренируетесь.
Забавный инцидент произошёл на саммите G20 в Индонезии.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Значи, Европа, ще зарежда МИНИМУМ на $800, докато янките, не надушат че, окончателно, тя (Европа) няма избор. И пак ще има $2000, $3000, $4000...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЦецко, Херсон НЕ Е "върнат", а временно, евакуиранНе е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Колега, имаш ли представа колко терминала й трябват на Германия, за да компенсира 150 млрд. куб. м. газ, които потребяваше в добрите времена? Нямаш представа. Мислиш, че с тия терминали ще захранваш на баба ти кошарата, ама това е Германия. За да компенсират посочените количества, германците трябва да строят 5 години само терминали и нищо друго, колега. И да ни дадат автомобилостроенето си.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Колега, имаш ли представа колко терминала й трябват на Германия, за да компенсира 150 млрд. куб. м. газ, които потребяваше в добрите времена?Last edited by GiRo; 16.11.2022, 21:14.Не е препоръка за каквото и да било.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Цецко, Херсон НЕ Е "върнат", а временно, евакуиран. Колко ще трае това "временно", предстои да видим но, Русия няма да пусне НАТО там а, който влезе, не е ясно, дали и как ще излезе. Защо? Ами щото, решат ли, че го губят, ще го заравнят със земята с всичко живо в него.( За момента, пазят, каквото има, за евентуално връщане на своите мирни граждани. ) Да обяснявам ли още, или започваш да разбираш?Не е препоръка за каквото и да било.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Аха. Терминалът приема кораб-два-три. При средно 70до 100 млн.кубика всеки, общо, 210÷300 млн. 10 терминала -3 млрд кубика. А... После?Не е препоръка за каквото и да било.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
В момента в Китай е 0.8 долара кубика природен газ - 800 долара за 1000 кубика и го отказват, увеличават въглищата.
Коментар
-
Колега, имаш ли представа колко терминала й трябват на Германия, за да компенсира 150 млрд. куб. м. газ, които потребяваше в добрите времена? Нямаш представа. Мислиш, че с тия терминали ще захранваш на баба ти кошарата, ама това е Германия. За да компенсират посочените количества, германците трябва да строят 5 години само терминали и нищо друго, колега. И да ни дадат автомобилостроенето си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
А за Херсон вярваше ли, че някога ще бъде върнат? Аз имах съмнения. Толкова се зарадвах, че за малко да си пусна Шостакович, понеже не съм го слушал от 9 месеца. Но се спрях - наложил съм културно ембарго до пълна победа. Та щом ни изненадаха с Херсон, защо мислиш, че Крим ще удържи?
Коментар
Коментар