Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеПрекалено много продажни руски политически марионетки има в нашата родина. Националният интерес тук казва, че трябва да имаме диверсификация. Рос патриотите обаче го разбират така: Ако доставя Русия, диверсификация не ни е нужна. Ако доставя Запада, задължително трябва да диверсифицираме с Русия ...
Големи усилия се полагат България да остане енергийно зависима от Русия. Отмяната на решението да се търси диверсификация при доставките на свежо ядрено гориво за АЕЦ "Козлодуй" е глупаво и опасно действие. Надявам се Народното събрание да поправи тази глупост.
Хубаво е да се чете преди да се пише, че иначе стават писателите за кашмер
Коментар
-
Евреите, превзели управлението на Украйна воюват срещу славянството, прогониха половината украинци, останалите ги изпратиха в месомелачката срещу Русия, а целта : https://ruslesnik888.livejournal.com/65190.html
- 1 like
Коментар
-
Германската система IRIS-T, която Украйна получи, сваля 9 от 10 ракети.
Това е най-високият (!) показател на използваните оръжия
Това заяви министър-председателят Шмигал.
Както съобщихме по-рано (https://t.me/insiderUKR/44237), има информация,
че германската противовъздушна отбрана вече работи над Киев.
Обърнете внимание, че Германия обеща (https://t.me/insiderUKR/44486)
в близко бъдеще да предаде на Украйна още 3 такива системи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Ако всички българи мислеха като теб досега да сме изчезнали като нация- щяхме да сме си още част от Източноримската или Османската империи......
Интересно е само, дали връзва дъщеря си за кварталния хулиган, кога той я поиска, пък тя не
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Ако всички българи мислеха като теб досега да сме изчезнали като нация- щяхме да сме си още част от Източноримската или Османската империи......( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
За пореден път ще се повторя, че украинците са най-тъпите хора, и най-големите идиоти, които съм виждал.
С кой акъл се поведоха по лъжливите измамни мантри на Злия Запад, че уж могат да спечелят самоубиствена война срещу много по-голям и много по-силен от тях противник?!
Примерно аз ако съм някакво хилаво слабовато лапеце 25 кила с мокри гащи, ще тръгна ли на гол тумбак да се дървя и да отправям заплахи на кварталния хулиган, който е 90 килограмов кик-боксьор затъкнат ножове и всевъзможни смъртоносни оръжия?
И тяхната украинска работа е същата. Как изглежда отстрани сблъсъкът Украина vs Русия:
https://www.vbox7.com/play:9a53c651ad
- 3 Харесвания
Коментар
-
GiRo, нищо му няма на Путин, не е фашист той е от сините..демократите в по разумния им вариант, не знам какво очаквате но Зеленски е от същата боя. Не го сменят защото там всяка смяна е катастрофа, страната е голяма а в съвременната реалност демокрацията не работи добре, куца с двата крака. Няма сега добра идея за общественно устройство, затова е тази криза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Превключихме от 99 на 66 отновоЗащо така?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениеКиев . +6*С
Рано сутринта .
п.с . Даже и шебека в зоологическата градина , като му подхвърят една ябълка , първо я слага отзад , да мери дали ще може да излезе и тогава я яде .
славоУкрите захапаха подхвърленото от англосаксите без да си направят сметка колко голямо може да стане .
С кой акъл се поведоха по лъжливите измамни мантри на Злия Запад, че уж могат да спечелят самоубиствена война срещу много по-голям и много по-силен от тях противник?!
Примерно аз ако съм някакво хилаво слабовато лапенце 25 кила с мокри гащи, ще тръгна ли на гол тумбак да се дървя и да отправям заплахи на кварталния хулиган, който е 90 килограмов кик-боксьор затъкнат с ножове и всевъзможни смъртоносни оръжия?
И тяхната украинска работа е същата. Как изглежда отстрани сблъсъкът Украина vs Русия:
https://www.vbox7.com/play:9a53c651adLast edited by Frosty; 25.10.2022, 13:55.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеbota156, към 6-7 милона българи са там, нямат 10. Сега както нямат армия, ако се вдигнат и могат да вземат Украйна само трябва да съберат половин милион армия.Стига и украинците и руснаците са ни братя по кръв, това си е братоубийство.
Не е препоръка за каквото и да било.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеsatz, те искат в Европа, и нямат и армия сега и тях ги гони пътната полиция по пътищата да ги мобилизира.Защо така?
Не е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
В територията на Русия и новорусия бивша украйна ИМА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ, ДА НЕ КАЖА ДЕСЕТКИ - и с българско съзнание и с български произход.
ТЕЗИ БЪЛГАРИ СА НИ ОСВОБОДИЛИ ОТ ТУРСКО, ПРИ ТЕЗИ БЪЛГАРИ Е ХОДИЛ адаша БОТЕВ. Тези БЪЛГАРИ са го посрещнали като свой.
Тези БЪЛГАРИ са ни освободили и от "византийско" робство (нищо че византия тогава е нямало).
Тези БЪЛГАРИ ще ни освободят и от гейско комунистическо робство - викат му незнайно защо либерастко брюкселските зелки.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Rodnok, нямаха проблеми с електричеството, сега вече ще имат. Всички имат и те станаха като другите, подобряват се.
Коментар
Коментар