Първоначално изпратено от Tepix
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
GiRo, прекалено са прозрачни, видно е че е драма, цирк за изкопаемите които Украйна е загубила, като губи тези две области. Какво общо има истинската Украйна с този театър, Украйна, украинците, украинките къде са в тази схема ? Тази страна много години е имала изкопаеми в изобилие и не е прокопсала, за какво са и - за да не прокопса пак ли ? Просто трябваше да се примирят със загубата на въпросните области. Те вместо да си уредят държавата и хората в Европа да ги броят за бели хора, 8 години окопи копали и ги бетонирали. Защото Русия видиш ли задължително щяла да ги нападне. Е нападна ги да им взема областите в които повече от половината население се смята за руснаци, успяха дето се вика. Не съм против Украйна, но мазохизмът е нездравословно психично състояние, изпробват се вече най новите оръжия върху тях, украинци и украинки ще бъдат убити с тези последни извращения на човешкия ум. Вече оръжията са на такова ниво че война не може да се спре щом тръгне и това нещо САЩ и Русия със съвместни усилия успяха да го направят. Ама на тях наистина само дълговете и нулирането ли са им проблема ? Те направо никакъв проблем нямат ! Въобще представят ли си каква врата отварят и какво има отвъд нея ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИкономиката им рухна ли?
Колко области изгубиха?
За икономиката им - 9 процента спад на търговията на дребно е нещо много тежко. Има западни стоки и продукти, които нямат руски аналог или съответно не могат без западни компоненти. Като цяло по влоговете от Русия виждам едно и също - заливане на магазините с руска стока, по много, но един или два вида. Отделно нотариусите са заети за седмици напред заради мобилизацията. В момента чупи рекорди вътрешния туризъм и имотния пазар - има стотици хиляди руснаци с много кеш, който няма къде и за какво да изхарчат, а в същото време дори официалната инфлация е 17%.
Санкциите са един питон - работят бавно, тромаво, безотказно и убиващо. Не знам какво стана с 200-те хил. московчани, работещи за фирми, които се изтеглиха от Русия. Вероятно се къпят в злато и диаманти.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Точно така - руските властимащи главорези и престъпници могат да бъдат спрени само и единствено посредством физическото им унищожаване. За целта обаче не е необходимо да се превзема и разрушава цяла Москва. Достатъчно е само на мястото на Кремъл да се появи една дупка с ширина 3 и дълбочина 1 километър.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеабсолютно правилно. бомбардировките на цивилни и гражданска инфраструктура е любим метод на водене на война на англосаксите от времето на Втората световна война до днешни дни, аз съм се изморил да давам примери
все пак да не забравяме, че Батко живее на хълма, той е носител на цивилизация и просвещение и той не е длъжен да спазва международното право, той има право да използва ядрено оръжие, химическо оръжие, биологично оръжие, той има право да убива беззащитни хора, жени и деца..
Това, че САЩ през не-знам-си-коя-си-година са бомбардирали не-знам-си-кой-си с не-знам-си-какво-си не оправдава руските действия в Европа и на една милимунда.
Разбирам любовта към уотабаутизма, но просто го забравете. Иначе накрая ще стигнем до Каин и Авел ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Странно чувство за хумор показваш. Губели били.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
а още по-достойно е да кажат, отказваме се от руския газ, отказваме се от руския нефт, отказваме се от руското гориво за Козлодуй...
ама България це Украина и после питат: А НАС ТО ЗАШО!?
- Мыкола, а пойдём бить москалей?
- Пойдём! А если они нас?
- А нас то за шо?!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнениеВиж аз не вземам страна, но трябва да се знае че в момента в Украйна е пълна анархия и от нейно име се правят неща които едва ли са по волята на народа и.Не е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
+1
Беше унизително. По-достойно поведение би било направо да я отпратят.
ама България це Украина и после питат: А НАС ТО ЗАШО!?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеМитрофанова с първи коментар след решението да не бъде поканена на откриването на НС (видео) | Днес.dir.bg
https://dnes.dir.bg
детска градина Цецко, просто такова е нивото на целия политически елит в ЕвроКолхоза.... мога да те замерям с примери До ъгъла на светофара, ако искаш
Беше унизително. По-достойно поведение би било направо да я отпратят.
- 1 like
Коментар
-
Митрофанова с първи коментар след решението да не бъде поканена на откриването на НС (видео) | Днес.dir.bg
https://dnes.dir.bg
детска градина Цецко, просто такова е нивото на целия политически елит в ЕвроКолхоза.... мога да те замерям с примери До ъгъла на светофара, ако искаш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Точно така - руските властимащи главорези и престъпници могат да бъдат спрени само и единствено посредством физическото им унищожаване. За целта обаче не е необходимо да се превзема и разрушава цяла Москва. Достатъчно е само на мястото на Кремъл да се появи една дупка с ширина 3 и дълбочина 1 километър.
Според мен искаш да намериш отговорите в пропагандната гнусотия, с която ни заливаш, освен това историята не ти е силната страна? въпросче, може ли да бъде развято знамето на Победата над Райхстага, без Берлин да бъде разрушен?Last edited by Макс; 17.10.2022, 22:03.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Mateev, ти явно отказваш да разсъждаваш. Нали при нападение с ядрено оръжие армията, която действително не участва пълноценно ще се задейства автоматично, решенията ще се вземат от командирите и Щатите ще бъдат разпрани по шевовете от бомбене, ще ги потопят в океана. Ти не знаеш за какво говориш. В Киев горе на върха на държавата няма НИКОЙ, търси видеа в тик ток, обисновенни хора снимат какво става там, истинските битки са в празните магазини в Киев, украинците се бият помежду си..отвратителна работа.
- 1 like
Коментар
Коментар