Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Пълни глупости. Пак те питам Левски,Ботев, Раковски ,Бенковски,Захари Стоянов мюсюлмани ли са били?А българите в Македония, които остават под османска власт след 1878г мюсюлмани ли са били?А тия в Източна Румелия?Аз съм родом оттам,пък не знам да имам предтеча мюсюлманин.Освен ако не смяташ имена като Ангел,Петър,Стефана за мюсюлмански.
По същия начин се фирмира и македонския- наречие далеч от българия- защото в противен случай се оказва че няма разлика в населението/езика. тоест са българи, а не македонци
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Последствията от това, че Русия вече е спонсор на тероризма, ще са огромни. Като минимум още една камара всеобхватни санкции, които дори и не е необходимо вече да ги обявяват официално. Нещо повече - Путин и върхушката около него ВЕЧЕ СА ОФИЦИАЛНИ ВОЕНННИ ЦЕЛИ, подлежащи на ликвидиране. На разузнаванията и агентурната мрежа вече е отпуснат бюджет и вече им е разпоредено да работят и/или да съдействат за постигането на тези цели.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Как смяташ дали има българи е европейската част на турция- някой васил, някой сава, георги- говоря за момента, а не за преди 200 години
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеmitaka7, ами не се запазват българските имена , има много сменени. В общи линии половината са сменени.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Определено без русия нямаше да загубим или да спечелим нито една война след края на 14век. Тъй като русия ни освобождава, ние печелим или губим различни битки, но винаги с името България. Тоест ако русия не е освободила територията на която се намира сега бг наистина е нямало да загубим изброените войни, просто щяхме да бием чела по 5 пъти в цимента и да обясняваме колко е акбар/каквото и да значи/ аллаха
Но нямаше пък да сме загубили войните- малко работата става като 30 години демокрация- 30 години бананиLast edited by mirodes; 18.11.2022, 16:23.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеА бе сега като признаха русия за спонсор на тероризма европата дали ще иска да търгува с русия. Щото ето вчера газпром разтовари един кораб в гърция недемократичен терористичен газLast edited by Mateev; 18.11.2022, 16:16.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Определено без русия нямаше да загубим или да спечелим нито една война след края на 14век. ..(бахти селяшката неграмотност)
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0...B0%D0%B2%D0%B0
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ами и без Русия нямаше да загубим Междусъюзническата война, нито Първата световна, нито Втората световна. Ама тия събития ги"забравяте".
Но нямаше пък да сме загубили войните- малко работата става като 30 години демокрация- 30 години банани
- 1 like
Коментар
-
mitaka7, ами не се запазват българските имена , има много сменени. В общи линии половината са сменени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
O, за публиката го напишете!
нямам очаквания да си общуваме персонално - гнуслив съм
Иначе не се притеснявай, просто ми изпрати документите нищо че си гнусен
- 1 like
Коментар
-
Ами и без Русия нямаше да загубим Междусъюзническата война, нито Първата световна, нито Втората световна. Ама тия събития ги"забравяте".
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнениеИзвинявайте, че не ми се чете назад темата, но във връзка с имената искам да напиша нещо и дано не се повтаря. След 500 години под турско робство и в неговия край българските имена се запазват, което по пътя на логиката би продължило и до настоящия момент. Но пък не са така нещата по време на Възродителния процес, проведен от комунистите под давлението на СССР.
А относно второто освобождение, да такова е, освободили са хората от всяка движима и недвижима собственост. А някои и от правото им на живот. Изроди!
- 1 like
Коментар
-
Извинявайте, че не ми се чете назад темата, но във връзка с имената искам да напиша нещо и дано не се повтаря. След 500 години под турско робство и в неговия край българските имена се запазват, което по пътя на логиката би продължило и до настоящия момент. Но пък не са така нещата по време на Възродителния процес, проведен от комунистите под давлението на СССР.
А относно второто освобождение, да такова е, освободили са хората от всяка движима и недвижима собственост. А някои и от правото им на живот. Изроди!
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар