Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
То и в Чечня 99 процента гласуват за Путин на изборите, а пък няма семейство, което да не е изгубило близък във войната срещу Русия, която започна Путин.
Така че ясни са тия референдуми колко са реални .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Така че ясни са тия референдуми колко са реални .
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеmirodes, малко пиша през куп за грош, щото толкова ви вземам насериозно, но причината не е при мен. Повредата е във вашия телевизор. Виж тази агресия не е градивна, ще доведе до разбиване на този съюз и на нато. Щом едно нещо има нужда толкова да се разширява и да нацвъка военни бази навсякъде, значи трудно хваща вяра и му е минало времето.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Ей те тази опорка да я забравите, защото според нея излиза, че целият свят принадлежи на Китай, защото огромно кличество китайци са се пръснали във всяка една страна.
Има си международно признати граници, и всеки един опит от някой агресор за тяхната промяна трябва да се наказва. Това че някъде било имало или нямало руснаци е поредната простотия, измислена от болните мозъци на руската пропаганда и русоробите по света. Тези русороби вече са се превърнали в терористи и садисти, само и само да си измислят оправдание, че имат божественото право да прекрояват световните граници посредством убийства, терор и леене на невинна кръв.
Твоето оправдание ми прилича за оправданието на един сериен убиец, който в съда се защитава с тезата "ама те жертвите ми ме гледаха накриво".
абе тез граници що нищо не значеха за сатаНАТО в Югославия?
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Вече е руски. То, това, те може и да не го харесват но, срещу фактите, може само да зеят. Имаше РЕФЕРЕНДУМ. 97:3% "ЗА". Каквото нямаше за Косово, ако помниш.
- жителите на Крим гласуваха на референдум и избраха да се присъединят към Руската федерация
- същото избраха и жителите на Донецк и Луганск
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
mirodes, малко пиша през куп за грош, щото толкова ви вземам насериозно, но причината не е при мен. Повредата е във вашия телевизор. Виж тази агресия не е градивна, ще доведе до разбиване на този съюз и на нато. Щом едно нещо има нужда толкова да се разширява и да нацвъка военни бази навсякъде, значи трудно хваща вяра и му е минало времето.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеКак да ти кажа, миродесчо копира трендово, (че излезе на мода русофобията) и за аобстено мнение би могло да стане дума, ако си го е купил отнейде. Ама иначе да, сражава се като УъФ.
Но тъй като си промит мозък няма как да го осъзнаеш това.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнениеТолкова много фенове на украинците има е тоя форум, а доброволци няма
Може би затова :
" МС пита КС дали може да се въвежда задължителна военна подготовка
От правителството натъртват, че това може да засегне запасните и че целта не е връщане на наборната служба
"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Ха-ха-ха.....Ще ме прощаваш,ама "супертрейдър"-чето,това е никнейма му отпреди инвесторското "обновление",пиши в тоя форум 20 години....Във всякакви горещи теми - с изключение на такива,като твоята "любима" - за жените и още нещооо...
И една сериозна част от мненията му са будили - в мен,а в други участници,меко казано - недоумение....
Така че....,свиквай и не влизай в параноидни теории на конспирацията....
Пиша ти това,защото си много колоритен участник във форума,със силно изразено собствено мнение,а такива участници са вече екзотика...
Иииии.....Наздраве!-както бе казала ТНМ....
Може и ентусиаст да е,а не трол,но със сигурност не е българин.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Ха-ха-ха.....Ще ме прощаваш,ама "супертрейдър"-чето,това е никнейма му отпреди инвесторското "обновление",пиши в тоя форум 20 години....Във всякакви горещи теми - с изключение на такива,като твоята "любима" - за жените и още нещооо...
И една сериозна част от мненията му са будили - в мен,а в други участници,меко казано - недоумение....
Пиша ти това,защото си много колоритен участник във форума,със силно изразено собствено мнение,а такива участници са вече екзотика...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Тоя не е русороб,а руснак и руски трол.Не владее добре български език и пише 24 часа в тая тема. Най-вероятно няколко човека пишат от един профил и се редуват на смени.
Та в случаят буквално руските спецслужби правят активно мероприятие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеMateev, Крим е автономен отдавна, със собствен парламент, правителство и само на хартия е украински, повече е кримски.
Коментар
Коментар