IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
    Сериозно ли вярваш на тези глупости... ти би ли обстрелвал себе си?!
    Запорожската АЕЦ и Енергодар са изцяло под контрола на Русия, защо да обстрелват себе си?!
    Сега ми е ясно защо вярваш на руската пропаганда,

че украинците обстрелват и разрушават Украинските селища,
    а рашистите са дошли за да ги освобождават !
    Last edited by X_Y; 01.09.2022, 21:03.

Коментар

• ти прочете ли информацията?

Те започват ПРОЕКТ, бе вата. Знаеш ли за колко време се прави такъв ПРОЕКТ?

Споко, изпълнението няма да почне по-рано от 2 (две) години. Да засечем ли?

Смяташ ли, че тази новина е фейк и не трябва да се коментира? Не мисля така.

Нещо друго по същество? Иначе - газът не ми е проблем, но я попитай българските производители - дали им е все едно каква е цената на газа.
      Last edited by X_Y; 01.09.2022, 21:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

И аз тай мисля! Не може всичко да ти е скапано и окрадено, а ядренния потенциал да е топ. И там има големи липси и проблеми, вероятно джуджака го знае, щом напоследък спря със заплахите с червеното копче.
        Той бил спрял, пък Западът трепери, що тей? Хайде де, нали вие сте Неговата надежда?

- Help us, OB1Canoby, You are our only hope!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          Александър Невзоров:
          "От всички територии на Украйна, включително Крим, Русия ще бъде изхвърлена, независимо от това какви фалшиви референдуми провежда, независимо от това колко много надува бузи сега - става дума за конвенционални военни конфликти. Остават атомните бомби, но и те все още са черна кутия. Не може да се изключи, че общата деградация на всички военни системи, която тази война показва, се е отразила и на бойната ефективност на тези позиции.

Сега е невъзможно да се твърди, че деградацията, грабежът, делириумът, изостаналостта, остаряването и смъртта на науката не са унищожили и не са довели до ръждата на същия този възхваляван "ядрен щит". Този щит също е част от системата, а тя е изгнила. "
          Балба, ако е така, значи, няма проблем да я нападнете? Тъй де, щом не може да ви върне ресто...
          Въпрос:
          - Защо, ако е така, не идете да ги "напляскате"?

- ДЕЙСТВАЙ, БАЛБА! ПОКАЖИ ИМ НА ЗЛИТЕ РАШКИ, КОЙ КОМАНДВА ТУК, И КЪДЕ ЗИМУВАТ РАЦИТЕ!

.. Или не ти стиска? Какво се обърка, старче?

Коментар

Александър Невзоров:
            "От всички територии на Украйна, включително Крим, Русия ще бъде изхвърлена, независимо от това какви фалшиви референдуми провежда, независимо от това колко много надува бузи сега - става дума за конвенционални военни конфликти. Остават атомните бомби, но и те все още са черна кутия. Не може да се изключи, че общата деградация на всички военни системи, която тази война показва, се е отразила и на бойната ефективност на тези позиции.

Сега е невъзможно да се твърди, че деградацията, грабежът, делириумът, изостаналостта, остаряването и смъртта на науката не са унищожили и не са довели до ръждата на същия този възхваляван "ядрен щит". Този щит също е част от системата, а тя е изгнила. "
            И аз тай мисля! Не може всичко да ти е скапано и окрадено, а ядренния потенциал да е топ. И там има големи липси и проблеми, вероятно джуджака го знае, щом напоследък спря със заплахите с червеното копче.

Коментар

• Александър Невзоров:

Коментар

• ЛЕГИОН "СВОБОДА РОССИИ" ОБЪЯВИЛ ПУТИНУ В0ЙНY!
                КРАХ РЕЖИМА БЛИЗКО! 01.09.2022

Путлер си вкара автогол със "специалната операция в Украина"
                Ето кои ще го ликвидират

Коментар

Международната агенция за атомна енергия (МААЕ) ще остави свои представители в Запорожската атомна електроцентрала, съобщи ръководителят на организацията Рафаел Гроси.

Надяваме се, че това ще накара Русия да спре да обстрелва ЗАЕЦ и Енергодар.

Сериозно ли вярваш на тези глупости... ти би ли обстрелвал себе си?!

Запорожската АЕЦ и Енергодар са изцяло под контрола на Русия, защо да обстрелват себе си?!

Не се връзвай на толкова евтина пропаганда. Почти всяка дума на Украинците е лъжа и не е необходимо изобщо да гледаш Руски източници, просто проследи какво пишат и говорят самите те.... и туко си трият Туитовете с безумията понякога, за да не ги хванеш в крачка.

Освен това самата им настройка към всички останали, все едно всички сме им длъжни с нещо... не сме им длъжни за нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Напротив, генацвале. Аз съм спокоен, не се топля на газ. И децата ми пораснаха. Ама тези мърши, ни таковата таковата.
                    Спокоен беше преди, даже бъзици пускаше, сега нещо си поизневрвен, нещо фронта не върви май? Къде остана оня оптимизъм? Отделно май копейските свършиха и другарите те оставиха сам самичък да се бориш с форумната "евроатлантическа сган".

П.с кай за кой да гласуваме? Копейкин читаФ ли е?
                    Last edited by better; 01.09.2022, 19:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Защото са некадърни за нещо повече от това да си изнасят природните богатства, затова се проектират всякакви " проводи"
                      Ние се радваме че, вие сте кадърни, нале. И, вместо да проектирате каквото и да е, седите и мрънкате тук.

Коментар

Международната агенция за атомна енергия (МААЕ) ще остави свои представители в Запорожската атомна електроцентрала, съобщи ръководителят на организацията Рафаел Гроси.

Че тя не го е. Бъркаш нещо желано и действителност.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Нещо мн си нервен, споко, да не получиш ХинфарК.
                          Напротив, генацвале. Аз съм спокоен, не се топля на газ. И децата ми пораснаха. Ама тези мърши, ни таковата таковата.

Коментар

• Международната агенция за атомна енергия (МААЕ) ще остави свои представители в Запорожската атомна електроцентрала, съобщи ръководителят на организацията Рафаел Гроси.

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                              mikomikov, за всеки договор си има форсмажорни обстоятелства, изпокараха се ние не сме виновни. Като се сдобрят , нещата ще се оправят. То има скарване, има и сдобряване.

За да има сдобряване трябва да има отстъпки и от двете страни. Аз такива отстъпки не виждам как ще се случат. САЩ няма да отстъпят (защото се чувстват много по-силни)... Русия ако отстъпи сега, ще трябва да се закрие след това.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                                Тоя Путин вече почна да ме дразни!

Ама, защо пак проектира газопровод към Китай? Наистина не го разбирам! Защо не мисли за Европа? А за България? Сложни казуси, облечени с форсмажорни обстоятелства (както му подсказват на един петокласник някъде в нета...)

https://trud.bg/%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D...2%D0%B0%D0%B9/
                                Щото е адски тъп и сам ще се навре в капана на китайците.. като му останат единствения клиент, ще им дава газ на каквато цена те му кажат. Ще види тогава какво е туй да ти извиват ръцете

Впрочем, докато тези газопроводи станат реалност, Путлер отдавна ще е в небитието! Да му мислят поколенията след него, които ще споменават него и родата му до 9-то коляно, векове наред

Коментар

Working...
                                X