IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
    Хаха, какво ЕЦБ коги даже дърво за горене не ти стига. Виж форекса в момента какъв ужаст е. Даже левът е скочил спрямо еврото.
    Не попитах заради общата представа за ситуацията в Европа . Попитах точно заради думата ти ДНЕС
    Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
    Днес ще имаме възможност да наблюдаваме от първи ред гърчовете на зомбито ЕС.
    Дървата за горене и утре няма да ти стигат . Мисля че и вдругиден , и така до март . Въпроса ми е заради акцента ти на Днес

Коментар

• Хаха, какво ЕЦБ коги даже дърво за горене не ти стига. Виж форекса в момента какъв ужаст е. Даже левът е скочил спрямо еврото.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
        Днес ще имаме възможност да наблюдаваме от първи ред гърчовете на зомбито ЕС.

И пак ще повторя, че финансовият банкрут на ЕС е изцяло резултат от моралното разложение.
        Защо, какво има днес . Изявите на ЕЦБ май са в четвъртък .

Коментар

• Днес ще имаме възможност да наблюдаваме от първи ред гърчовете на зомбито ЕС.

И пак ще повторя, че финансовият банкрут на ЕС е изцяло резултат от моралното разложение.

Коментар

• Доста добри възможности на китайските концепти на автомобили с висока проходимост:

https://fakti.bg/avto/708933-dongfen...0-nuton-metra-

Руските олигарси ще бъдат възхитени ..

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
              разбира се ще се намерят и някои идеалисти
              Идеалистите са предимно извън войнишка възраст. Както и идеалистите списващи във форума.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

550 са само намерения, най-много някоя картинка да има, а С-400 китайците си купиха и казаха, че са С-300 със посменена фаца и боя
                руснаците вече попривършиха ракетите за С400 и добре, че другаря брежнев им остави десетки хиляди за С300 та още не са свалили гащите
                Тез ц та са пунта мара! Преди месец целият свят гледаше как допотопен дрон за 5000 гущера, който се движи кът москвич осмак на 3 цилиндъра, се заби в нефтозавода в Белгород. После последваха дронове и ракетки към Крим. Космическо-галактиеското ц емнакоеси пак го немаше никъде. Работает кът часовником, а часовником, кът трактором.
                Last edited by better; 05.09.2022, 00:58.

Коментар

• Не знам какво са привършили, само знам че имат от Брежнев подземни летища които не са отваряли, защо не знам също. Какво значение има, те искат да се спре войната и ще се съгласят тези области да са независима държава под европейска опека и Украйна да не получи никакви пари от Европа.

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                    briko, на Ердуган са це400, по нова генерация, а имат 550 най новите. Не ги мислете руснаците.
                    550 са само намерения, най-много някоя картинка да има, а С-400 китайците си купиха и казаха, че са С-300 със посменена фаца и боя
                    руснаците вече попривършиха ракетите за С400 и добре, че другаря брежнев им остави десетки хиляди за С300 та още не са свалили гащите

Коментар

• mitko2848, не са ги махнали но не се записват, както и украинците не се записват да ходят фронтоваци, а някои да си стоят в Киев. Дори четох коментар под един клип за някакъв нов модел автомобил, един украинец пише..аз съм от Киев и не знам дали ще ми я доставят, иначе веднага бих си купил. За едни на фронта, за други не е така. Някой трябва да каже на тези в ЕС, че трябва да си сменят инвестиционните намерения за Украйна и тези големи пари които обещаха да са за тези двете области ако се отделят от Украйна и Русия в независима държава, Украйна нищо няма да получи ако продължава войната, а Русия е лесна. Европа може би я чака тежка зима с температури до минус 50, както през 78 - ма от миналия век в Русия се е случило. Това ще промени насторойката тотално. Не знам какви хора сте, там избиха мъже в тези две области, всяка втора жена ще е сама казват хората, това си е направо сеч, остава да им приложат и набиване на кол.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Т.е.мислиш че, всички са заклети потребители?
                        - Големи разочарования те по скат, тогава.
                        Мислиш ли, че ако махнат 200- те хиляди рубли( около 3000 долара) еднократно плащане и 200- те хиляди рубли на месец + записване с предимство в детска градина и безплатен градски транспорт някой руснак ще се запише доброволец в " спецоперацията" всичко е за пари и интереси в днешно време, разбира се ще се намерят и някои идеалисти, но те не са достатъчни да променят каквото и да било

Коментар

• travelboy, не съм искал да засегна някой, на королата таблото с тази извивка направо пречи. Всички азиатски неща са така, не само на мен ми е направило впечатление, винаги има нещо да не е идеално. Отдавна са така, семенят модела, при новия го няма слабото място на предния, обаче има нещо ново което е голяма глупост. Мен просто ме е яд, че ние нищо не правим и трябва да им търпим неразуменията, а те май го правят нарочно. Ами качи се в една Тесла 3 с изчистеното класическо табло да видиш колко място има за човека, което не заето благодарение на шантав дизайн.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Китайски с американски чипове и американска операционна система
                            И?
                            Бяга ти целия разговор, "умник".
                            Last edited by Pyramid; 05.09.2022, 00:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Специално рускините са невероятно материални.
                              Просто по времето на СИВ това означава дънки, по времето на Елцин - палто, а в днешно време - доста повече.

Разбира се, има и верни на каузата, които ще ядат елда по 3 пъти на ден и ще бачкат двойно в комбината на местния олигарх, за да борят гнилия Запад, но не са достатъчно много.
                              аха. Преброителят докладва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

От китайски. Доволен?
                                Китайски с американски чипове и американска операционна система

Коментар

Working...
                                X