Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Европа е по-подготвена от всякога с газ за зимата, делът на руските доставки е паднал до 8,6 процента
От 40 на 9%. Кое не е ясно товарищ? Сетих се, не е ясно къде ще пласирате газа, че и тръби към Китай няма, няма и да има в близко бъдеще.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe_1234 Разгледай мнениеАбе в паралелен свят ли живеете? Тя войната свърши вече. В следващите 40-50 години руснаците нема да могат да гъкнат повече. Приключиха. Е днес Г - 20 всичките дружно го игнорираха Лавров. Там са и Китай и всички...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Тук съм съгласен. Само да беше уточнил, какви "такива".Не е препоръка за каквото и да било.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеGiRo, вярваме им, газ откъде понеже все пак щели да имат ? България какво ще получи ме интересува, в момента губим. То и аз мога да кажа че от утре спирам да ям и да пия, вярвам им.
От 40 на 9%. Кое не е ясно товарищ? Сетих се, не е ясно къде ще пласирате газа, че и тръби към Китай няма, няма и да има в близко бъдеще.Не е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...а най-интересното е че, един бивш аспирант, вярва на подобни твърдения. Хеле пък, на онова, за "без пари".
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe_1234 Разгледай мнениеАбе в паралелен свят ли живеете? Тя войната свърши вече. В следващите 40-50 години руснаците нема да могат да гъкнат повече. Приключиха. Е днес Г - 20 всичките дружно го игнорираха Лавров. Там са и Китай и всички...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Така е. Путин спомогна Украинската армия да стане една от най-силните НАТО-вски армии в света. При това тази армия е много по-силна и много по-добре въоръжена от Руската. И най-важното - за Украинците всичко това е без пари. Голям кеф.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениеТака че - Със газ и без газ , но НИКОГА срещу Русия .Last edited by GiRo; 15.11.2022, 16:02.Не е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Нова смяна? Да повторим ...
"Без газ или без вас? Без вас"
Ще се радвам да се разрешат референдуми по цяла Европа по въпроси свързани с Нато , украйна , Русия , кой прав кой крив , кой зад кого застава . Но народа и референдум . Не банда тулупи на които това което си болднал ИМ Е РАБОТАТА . За някой и друг милион .
Така че - Със газ и без газ , но НИКОГА срещу Русия .
Коментар
-
GiRo, вярваме им, газ откъде понеже все пак щели да имат ? България какво ще получи ме интересува, в момента губим. То и аз мога да кажа че от утре спирам да ям и да пия, вярвам им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеMateev, Русия е давала на Украйна 40 милиарда кубически метра газ годишно, сметни ги по цените днес..само да продължи да им ги дава и на тях друго не им трябва. Преди са плащали за нея една четвърт от пазарната цена, ние плащахме цялата пазарна цена. И не им вярвай на панаирите, никога България не е получавала от друга държава подарък в такав размер, чудно как сме оцелели.
"Без газ или без вас? Без вас"Не е препоръка за каквото и да било.
- 1 like
Коментар
Коментар