GiRo, той е навътре, имат снимки на границата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Тази "война" има потенциалЪ тепърва да стане пълномащабна и не ,не мисля ,че скоро ще свърши .До момента русите играят хорото "и тва отзад и душата в рая" и като гледам няма да им се получи . Та драги списващи дружно глупотевини , запасявайте консерви и минете един стрелкови курс ,да не дава господ да ви се наложи . При това масово изтрещяло и психически нестабилно мъжко народонаселение , жените тепърва ще стават мъже ,нищо ,че си мислят ,че вече са !
Но с мащабите винаги има недоразумения при празнознайковците, е путлер горкия, Голямомащабно взе да се крие, даже руския Херсон не отиде да видиLast edited by satz; 15.11.2022, 17:02.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
Вече са на границата с Русия, има в нета снимки.Не е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеУкрайна направи десант на четири места на левия бряг на Днепър. Рос пропагандата: "А газ ще има ли?".
Коментар
-
Сигурен съм ,че ще се справиш , ти всички се справят и после "кой ми сра в гащите" !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe_1234 Разгледай мнение
ходи си купувай консервите брат, аз с мойта възбуда ще се справя. Поздрави
Коментар
-
Превъзбуден си ,ясно . Поуспокой се !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Е за мен има, за теб отдавна е изтекло....
Коментар
-
Не бой се , има време .....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Сори бате, не съм достатъчно изтрщел....
Коментар
-
Тази "война" има потенциалЪ тепърва да стане пълномащабна и не ,не мисля ,че скоро ще свърши .До момента русите играят хорото "и тва отзад и душата в рая" и като гледам няма да им се получи . Та драги списващи дружно глупотевини , запасявайте консерви и минете един стрелкови курс ,да не дава господ да ви се наложи . При това масово изтрещяло и психически нестабилно мъжко народонаселение , жените тепърва ще стават мъже ,нищо ,че си мислят ,че вече са !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Европа е по-подготвена от всякога с газ за зимата, делът на руските доставки е паднал до 8,6 процента
От 40 на 9%. Кое не е ясно товарищ? Сетих се, не е ясно къде ще пласирате газа, че и тръби към Китай няма, няма и да има в близко бъдеще.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe_1234 Разгледай мнениеАбе в паралелен свят ли живеете? Тя войната свърши вече. В следващите 40-50 години руснаците нема да могат да гъкнат повече. Приключиха. Е днес Г - 20 всичките дружно го игнорираха Лавров. Там са и Китай и всички...
Коментар
Коментар