IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GiRo, той е навътре, имат снимки на границата.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Тази "война" има потенциалЪ тепърва да стане пълномащабна и не ,не мисля ,че скоро ще свърши .До момента русите играят хорото "и тва отзад и душата в рая" и като гледам няма да им се получи . Та драги списващи дружно глупотевини , запасявайте консерви и минете един стрелкови курс ,да не дава господ да ви се наложи . При това масово изтрещяло и психически нестабилно мъжко народонаселение , жените тепърва ще стават мъже ,нищо ,че си мислят ,че вече са !
      Дребномащабно тъпия и смотан Хитлер, с техния брой танкове, срещу +3млн., армия беше превзел и Киев и Одеса и Минск за няма 8 месеца. (проверете дечица колко по-бавни са били танковете му)

Но с мащабите винаги има недоразумения при празнознайковците, е путлер горкия, Голямомащабно взе да се крие, даже руския Херсон не отиде да види
      Last edited by satz; 15.11.2022, 17:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение

Вече са на границата с Русия, има в нета снимки.
        Те превзеха цял областен център в русия (Херсон), ти за граница ми говориш
        Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
          Украйна направи десант на четири места на левия бряг на Днепър. Рос пропагандата: "А газ ще има ли?".
          Вече са на границата с Русия, има в нета снимки.

Коментар

Сигурен съм ,че ще се справиш , ти всички се справят и после "кой ми сра в гащите" !
            Бате, що не си погледнеш твоите? Че не съм аз този дето се подготвя с консерви и стрелкови курсове... Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe_1234 Разгледай мнение

ходи си купувай консервите брат, аз с мойта възбуда ще се справя. Поздрави
              Сигурен съм ,че ще се справиш , ти всички се справят и после "кой ми сра в гащите" !

Коментар

• Нова Каховка:
                https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata...ata_vec_spria/

Коментар

• Украйна направи десант на четири места на левия бряг на Днепър. Рос пропагандата: "А газ ще има ли?".
                  Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

Превъзбуден си ,ясно . Поуспокой се !
                    ходи си купувай консервите брат, аз с мойта възбуда ще се справя. Поздрави

Коментар

Е за мен има, за теб отдавна е изтекло....
                      Превъзбуден си ,ясно . Поуспокой се !

Коментар

Не бой се , има време .....
                        Е за мен има, за теб отдавна е изтекло....

Коментар

Сори бате, не съм достатъчно изтрщел....
                          Не бой се , има време .....

Коментар

Тази "война" има потенциалЪ тепърва да стане пълномащабна и не ,не мисля ,че скоро ще свърши .До момента русите играят хорото "и тва отзад и душата в рая" и като гледам няма да им се получи . Та драги списващи дружно глупотевини , запасявайте консерви и минете един стрелкови курс ,да не дава господ да ви се наложи . При това масово изтрещяло и психически нестабилно мъжко народонаселение , жените тепърва ще стават мъже ,нищо ,че си мислят ,че вече са !
                            Сори бате, не съм достатъчно изтрщел....

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Европа е по-подготвена от всякога с газ за зимата, делът на руските доставки е паднал до 8,6 процента

От 40 на 9%. Кое не е ясно товарищ? Сетих се, не е ясно къде ще пласирате газа, че и тръби към Китай няма, няма и да има в близко бъдеще.
                              Когато от едно място вземаш трябва и да слагаш- 2008 кризата помниш ли- по план трябва да изкараме около 40 дни- на практика изкарахме около 25 дни с газа в чирен

Коментар

Абе в паралелен свят ли живеете? Тя войната свърши вече. В следващите 40-50 години руснаците нема да могат да гъкнат повече. Приключиха. Е днес Г - 20 всичките дружно го игнорираха Лавров. Там са и Китай и всички...

Коментар

Working...
                                X