IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

- Я кажи, колко жертви паднаха при "нападението на Русия в Крим"?
    - ДНР/ЛНР ли нападнаха Украйна, бидейки чадт от нея, или се обявиха за независими ДОСТА СЛЕД започване на обстрелите от запад по техните градове?
    - През 1997-ма, върнаха мандата и нямаше преврат. Защо Янукович сам не се оттегли от властта в Киев, аз не знам. Наистина, той бе недостоен и твърде корумпиран за трудова Украйна. Съответно, страхливо избяга но,те си му точеха калъчката, нали така.
    - Помним че, войната в Украйна започна с твърдия отказ от изпълнение на Минските споразумения, сключрни от уж признатия на гитимен президент Порошенко, и започна с твърде много натовски спецназ именно в Украйна, и не съм го аз пращал. Остана и това да почнеш да твърдиш.
    Старшинка, отговори на въпроса. Стига плещи небивалици.
    Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Я да видим. Според старшинката:

- ако държава има военна база в друга държава, то тя е в правото си да я нападне по всяко време от същата тази база
      - ако държава притежава оръжие производство на друга държава, то последната е свободна да я нападне
      - ако Янукович прекъсне присъединителния процес към ЕС, то виновен е ЕС
      - ако украинският народ не е съгласен с горното решение на Янукович, както българският народ не бе съгласен с управлението на БСП през 1997, то това е преврат
      - ако Путин започне война в Украйна, той не е виновен, виновни са наглосаксите

Ех, старшинка. Трудничък въпрос ли зададох, че клинчим по този начин? Ще ми отговориш ли директно на въпроса или ще се връткаш без посока?
      - Я кажи, колко жертви паднаха при "нападението на Русия в Крим"?
      - ДНР/ЛНР ли нападнаха Украйна, бидейки част от нея, или се обявиха за независими ДОСТА СЛЕД започване на обстрелите от запад по техните градове?
      - През 1997-ма, върнаха мандата и нямаше преврат. Защо Янукович сам не се оттегли от властта в Киев, аз не знам. Наистина, той бе недостоен и твърде корумпиран за трудова Украйна. Съответно, страхливо избяга но,те си му точеха калъчката, нали така.
      - Помним че, войната в Украйна започна с твърдия отказ от изпълнение на Минските споразумения, сключени от уж признатия на легитимен президент Порошенко, и започна с твърде много натовски спецназ именно в Украйна, и не съм го аз пращал. Остана и това да почнеш да твърдиш.

Коментар

Един объркан хубосник, преди малко, написа:

Удивително, пак бълнува за старшинки този. Е знае че, и преди 2014-та, ВМС на РФ си бяха в Крим и не им се е налагало да нахлуват. В Донбас и Луганск, всичкото въоръжение си беше руско и преди преврата в Киев та, не им се е налагало и там да нахлуват. Украйна се натисна за ЕС но, ЕС ги предаде (по стар навик) и прецака влизането им в ЕС.
        ЕДВА СЛЕД ТОВА, бяха и майданът и превратът, от който, избяга Янукович. Да, не беше читав но, си имаше преврат, изцяло незаконен. А, войната, я разпалиха янките и наглоскаските,подпомогнати от купения наркоман. За човешки съд не знам но, Господ, ще го съди със сигурност.
        Е щом опряхте и до Господ да съди Зеленски хептен сте я закършили. Бяхте пред Киев,сега избягахте и от Херсон. Остава ви надеждата за помощ свише.

Коментар

Искаш да кажеш, не аз, а ти си живял там? Странно.
          И къде е това място дето си поживял.....и всичко е било тъй хубаво за народонаселението.
          Щото ако говориш за верните подлоги.....аПсолютно ти вЕрвам.

Коментар

...Така ли. Ами все ми е едно. Държавата ми признава дипломата, както и всички работодатели, колеги и началници, които съм имал. Трябва ли да ми пука за някакви объркани хлапета?
            Че каква диплома е необходима за нощен пазач?
            Last edited by Mateev; 14.11.2022, 22:16.

Коментар

Приказваше за Русия, а Пловдив, е в България
              "Ами аз поживях там известно време,точно по комунизма. Което съм видял, е различно. Твърденията ти, са чиста проба "Е.Ж.К."

Пирамида, ти не знаеш какво говориш.
              Last edited by briko; 14.11.2022, 22:00.

Коментар

Един объркан хубосник, преди малко, написа:

Удивително, пак бълнува за старшинки този. Е знае че, и преди 2014-та, ВМС на РФ си бяха в Крим и не им се е налагало да нахлуват. В Донбас и Луганск, всичкото въоръжение си беше руско и преди преврата в Киев та, не им се е налагало и там да нахлуват. Украйна се натисна за ЕС но, ЕС ги предаде (по стар навик) и прецака влизането им в ЕС.
                ЕДВА СЛЕД ТОВА, бяха и майданът и превратът, от който, избяга Янукович. Да, не беше читав но, си имаше преврат, изцяло незаконен. А, войната, я разпалиха янките и наглоскаските,подпомогнати от купения наркоман. За човешки съд не знам но, Господ, ще го съди със сигурност.
                Я да видим. Според старшинката:

- ако държава има военна база в друга държава, то тя е в правото си да я нападне по всяко време от същата тази база
                - ако държава притежава оръжие производство на друга държава, то последната е свободна да я нападне
                - ако Янукович прекъсне присъединителния процес към ЕС, то виновен е ЕС
                - ако украинският народ не е съгласен с горното решение на Янукович, както българският народ не бе съгласен с управлението на БСП през 1997, то това е преврат
                - ако Путин започне война в Украйна, той не е виновен, виновни са наглосаксите

Ех, старшинка. Трудничък въпрос ли зададох, че клинчим по този начин? Ще ми отговориш ли директно на въпроса или ще се връткаш без посока?
                Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

...Така ли. Ами все ми е едно. Държавата ми признава дипломата, както и всички работодатели, колеги и началници, които съм имал. Трябва ли да ми пука за някакви объркани хлапета?
                  Не, да не ти пука за нищо! Това ти пожелавам и дано усетиш свободата!

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение

Ааааа, не! Това е най-тъпата пропаганда! Няма смисъл! Вече и аз съм сигурен, че няма как да си с вишо" образУванлие".
                    Е, не си прав...има най-вероятно висше военно. Признава се по документи....сега какво е учил там, един господ знае...

Коментар

Аре престани вече, тук сме по дърти хора. Внасяха ми вноска за ЛАДА и като ми дойде редът през 1989 година в Мототехника П-в
                      ​​​​​​ми казаха " за вас Москвич или Вартбург"! Няма млади в тази тема, та тъй.......
                      Приказваше за Русия, а Пловдив, е в България

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

Кое е различно....айде стига с тези лъжи. То вЕрно със сигурност си бил от преданите, но и през червените очила се вижда каква беше и е реалността...
                        Искаш да кажеш, не аз, а ти си живял там? Странно.

Коментар

Ами аз поживях там известно време,точно по комунизма. Което съм видял, е различно. Твърденията ти, са чиста проба "Е.Ж.К."
                          Аре престани вече, тук сме по дърти хора. Внасяха ми вноска за ЛАДА и като ми дойде редът през 1989 година в Мототехника П-в
                          ​​​​​​ми казаха " за вас Москвич или Вартбург"! Няма млади в тази тема, та тъй.......

Коментар

Ами аз поживях там известно време,точно по комунизма. Което съм видял, е различно. Твърденията ти, са чиста проба "Е.Ж.К."
                            Кое е различно....айде стига с тези лъжи. То вЕрно със сигурност си бил от преданите, но и през червените очила се вижда каква беше и е реалността...

Коментар

Ааааа, не! Това е най-тъпата пропаганда! Няма смисъл! Вече и аз съм сигурен, че няма как да си с вишо" образУванлие".

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

[ATTACH=CONFIG]n3989784[/ATTACH]
                                Какво се чудиш.....без аналогова техника е, струва скъпо..

Коментар

Working...
                                X