Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Я да видим. Според старшинката:
- ако държава има военна база в друга държава, то тя е в правото си да я нападне по всяко време от същата тази база
- ако държава притежава оръжие производство на друга държава, то последната е свободна да я нападне
- ако Янукович прекъсне присъединителния процес към ЕС, то виновен е ЕС
- ако украинският народ не е съгласен с горното решение на Янукович, както българският народ не бе съгласен с управлението на БСП през 1997, то това е преврат
- ако Путин започне война в Украйна, той не е виновен, виновни са наглосаксите
Ех, старшинка. Трудничък въпрос ли зададох, че клинчим по този начин? Ще ми отговориш ли директно на въпроса или ще се връткаш без посока?
- ДНР/ЛНР ли нападнаха Украйна, бидейки част от нея, или се обявиха за независими ДОСТА СЛЕД започване на обстрелите от запад по техните градове?
- През 1997-ма, върнаха мандата и нямаше преврат. Защо Янукович сам не се оттегли от властта в Киев, аз не знам. Наистина, той бе недостоен и твърде корумпиран за трудова Украйна. Съответно, страхливо избяга но,те си му точеха калъчката, нали така.
- Помним че, войната в Украйна започна с твърдия отказ от изпълнение на Минските споразумения, сключени от уж признатия на легитимен президент Порошенко, и започна с твърде много натовски спецназ именно в Украйна, и не съм го аз пращал. Остана и това да почнеш да твърдиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЕдин объркан хубосник, преди малко, написа:
Удивително, пак бълнува за старшинки този. Е знае че, и преди 2014-та, ВМС на РФ си бяха в Крим и не им се е налагало да нахлуват. В Донбас и Луганск, всичкото въоръжение си беше руско и преди преврата в Киев та, не им се е налагало и там да нахлуват. Украйна се натисна за ЕС но, ЕС ги предаде (по стар навик) и прецака влизането им в ЕС.
ЕДВА СЛЕД ТОВА, бяха и майданът и превратът, от който, избяга Янукович. Да, не беше читав но, си имаше преврат, изцяло незаконен. А, войната, я разпалиха янките и наглоскаските,подпомогнати от купения наркоман. За човешки съд не знам но, Господ, ще го съди със сигурност.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Искаш да кажеш, не аз, а ти си живял там? Странно.
Щото ако говориш за верните подлоги.....аПсолютно ти вЕрвам.
- 3 Харесвания
Коментар
-
...Така ли. Ами все ми е едно. Държавата ми признава дипломата, както и всички работодатели, колеги и началници, които съм имал. Трябва ли да ми пука за някакви объркани хлапета?Last edited by Mateev; 14.11.2022, 22:16.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Приказваше за Русия, а Пловдив, е в България
Пирамида, ти не знаеш какво говориш.Last edited by briko; 14.11.2022, 22:00.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЕдин объркан хубосник, преди малко, написа:
Удивително, пак бълнува за старшинки този. Е знае че, и преди 2014-та, ВМС на РФ си бяха в Крим и не им се е налагало да нахлуват. В Донбас и Луганск, всичкото въоръжение си беше руско и преди преврата в Киев та, не им се е налагало и там да нахлуват. Украйна се натисна за ЕС но, ЕС ги предаде (по стар навик) и прецака влизането им в ЕС.
ЕДВА СЛЕД ТОВА, бяха и майданът и превратът, от който, избяга Янукович. Да, не беше читав но, си имаше преврат, изцяло незаконен. А, войната, я разпалиха янките и наглоскаските,подпомогнати от купения наркоман. За човешки съд не знам но, Господ, ще го съди със сигурност.
- ако държава има военна база в друга държава, то тя е в правото си да я нападне по всяко време от същата тази база
- ако държава притежава оръжие производство на друга държава, то последната е свободна да я нападне
- ако Янукович прекъсне присъединителния процес към ЕС, то виновен е ЕС
- ако украинският народ не е съгласен с горното решение на Янукович, както българският народ не бе съгласен с управлението на БСП през 1997, то това е преврат
- ако Путин започне война в Украйна, той не е виновен, виновни са наглосаксите
Ех, старшинка. Трудничък въпрос ли зададох, че клинчим по този начин? Ще ми отговориш ли директно на въпроса или ще се връткаш без посока?Не е препоръка за каквото и да било.
- 4 Харесвания
Коментар
-
...Така ли. Ами все ми е едно. Държавата ми признава дипломата, както и всички работодатели, колеги и началници, които съм имал. Трябва ли да ми пука за някакви объркани хлапета?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
Ааааа, не! Това е най-тъпата пропаганда! Няма смисъл! Вече и аз съм сигурен, че няма как да си с вишо" образУванлие".
- 1 like
Коментар
-
Аре престани вече, тук сме по дърти хора. Внасяха ми вноска за ЛАДА и като ми дойде редът през 1989 година в Мототехника П-в
ми казаха " за вас Москвич или Вартбург"! Няма млади в тази тема, та тъй.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Кое е различно....айде стига с тези лъжи. То вЕрно със сигурност си бил от преданите, но и през червените очила се вижда каква беше и е реалността...
Коментар
-
Ами аз поживях там известно време,точно по комунизма. Което съм видял, е различно. Твърденията ти, са чиста проба "Е.Ж.К."
ми казаха " за вас Москвич или Вартбург"! Няма млади в тази тема, та тъй.......
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ами аз поживях там известно време,точно по комунизма. Което съм видял, е различно. Твърденията ти, са чиста проба "Е.Ж.К."
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ааааа, не! Това е най-тъпата пропаганда! Няма смисъл! Вече и аз съм сигурен, че няма как да си с вишо" образУванлие".
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n3989784[/ATTACH]
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар