Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Искаш да кажещ че аз трябва да ти покажа ти какво си написал- сигурен съм че имаш нужда от мозъчен хирург да ти направи трепанация и да ти постави това което като малък са ти отнели
2. Да покажете затворен немски мост дни след откриването му от президент.
Виждам,че сте личен специалист по липсващи неща в мозъци, но това не е за тази тема.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Е хайде де, от коги чакаме да разберете какво сме написали
Коментар
-
На който не му е промит мозъка, спокойно си джитка в русия и не му трябва никаква европа
Коментар
-
Мога да ти покажа мост по пътя за дортмунд паднал от само себе си след 10 години експлоатация и сега обикаляме през селата за да отидем до летището
- 1 like
Коментар
-
v_tin, не ми трябват данни за Тайван по случайност, тайванци казват че чакат момчетата от китай да дойдат да купят от тях разни неща, модели на неща които да произвеждат в Китай. Имат ли пари момчетата - о, имат много пари. В Тайван чак такива пари няма, защото в Китай в тези индустриални градове е голяма концентрация на индустрия и капитал. Китайците в Европа и в САЩ обратно да върнат пари и да почнат да инвестират, няма да се случи. Американците могат най спокойно да направят още пет пъти по толкова търговски дефицит с тях, да напечатат долари и да им ги дадат за стоки, няма проблем. Те и в Европа го разбират това нещо. Проблема е че в Азия ще направят много страхотни неща тепърва, а Европа и САЩ ще въртят печатниците, тези неща няма да се случат при тях, то не върви да си само богат като пехливанин, трябва и да не оглупяваш. Трагедия е че бутат Русия към Азия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеv_tin, в Русия в Санкт Петербург гледах на клип, стои си кола с украинска регистрация най спокойно, че и малко неправилно паркирана по тираджийски настрани с извити колела и въобще никой не я закача. 3 милиона украинци казваха в момента работят в Русия и нямат проблеми там никакви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеПовече от десет експлозии са чути във временно окупирания Мелитопол, Запорожка област, тази вечер.
"В Мелитопол е горещо. Във всеки район на града са чути повече от 10 експлозии", каза Федоров.
Според него окупаторите са силно обезпокоени от случващото се. Той също така заяви, че си струва да се изчакат добри новини от украинските военни.
Според руски военни кореспонденти по време на експлозиите в базата е имало около 200 души.
По-рано кметът на Мелитопол заяви, че през изминалата седмица украинските въоръжени сили са унищожили около десет окупационни бази и щабове във временно окупираната част на Запорожка област. Става дума за стотици или по-скоро хиляди войници от руската армия, които никога повече няма да могат да воюват срещу Украйна.Last edited by v_tin; 10.12.2022, 23:43.
Коментар
-
Мъчно ти е за руснаците че са им вдигнали тока с 10%. Сега като си казал а, кажи и б. Кажи колко струва тока в русия
- 1 like
Коментар
-
При мен се заселиха 2 семейства украинци- мъжете карат бусове за доставки, жените не знам. Едното семейство има мерцедес- старичък с немска регистрация. Другите имат кола акира-акура/ не съм я чувал сигурно е японска/- нормална, седан. В края на първата седмица надраскаха акирата- обаче зверски е надраскана- с ключ, ламарината вдлъбната. Така че и тук не ги любят укропите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
??
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
10.12.2022: "Оккупационные власти запретили движение грузовиков больше 1,5 тонны через Керченский мост"
Разкажете когато видите немци да затворят мост, дни след отварянето му
Коментар
Коментар