Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеНово доказателство за безсилието на руската психиатрия пред трудните предизвикателства:
този път propagodon-TV съобщава, че индианците са руснаци, защото "идват от Русия".
Както знаем, индианците не са имали флот, така че
как са успели да "дойдат" от един континент на друг остава загадка
https://t.me/uniannet/84375
Иначе Руснаците могат да обявят и Луната за Руска територия, но тогава ще им се наложи да влязат във война с Македония и не се знае кой ще спечели.Last edited by Mateev; 24.12.2022, 18:20.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеMateev, само че правописа не е чак толкова опасен, а за оръжията тези които им ги предоставят бяха казали че ще гледат да им дадат такива които са по прости. Само не знам след като стават все по мощни, дали това е възможно. Та затова така си помислих. Както и да е.
Аз пък ще ти кажа точно обратното - системата Пейтриът е напълно автоматизирана и може да стреля сама без участието на хората. Управлява се с компютри, на които може да се логне дистанционно всеки един човек, който знае паролите, включително и обучени хора например от Вашингтон. За обслужващия персонал на място само остава да зарежда нови ракети на мястото на изстреляните, за което може да се обучи за 2 часа.
Ти лека кола 6 месеца ли се учи да я караш? Щото аз се научих сам самичък без инструктор само за 2 часа на един полигон.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ново доказателство за безсилието на руската психиатрия пред трудните предизвикателства:
този път propagodon-TV съобщава, че индианците са руснаци, защото "идват от Русия".
Както знаем, индианците не са имали флот, така че
как са успели да "дойдат" от един континент на друг остава загадка
https://t.me/uniannet/84375Last edited by barbaron; 25.12.2022, 13:12.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНе знам дали барби ще отговори, но да попитам цялата ви дружинка- как се вързва снимката на барби- кутията на пандора със статията в американски консерватор която съм пуснал по долу- в смисъл- може ли да се вярва на една медия която настоява да вярвате в нейната реалност. Може ли да се вярва на укропските молитви за 100000 убити руснака които барби всеки ден публикува?Може ли да се вярва на подписаните договори при условие че самите подписали се казват че не са имали намерение да спазват тези договори
- 1 like
Коментар
-
Mateev, само че правописа не е чак толкова опасен, а за оръжията тези които им ги предоставят бяха казали че ще гледат да им дадат такива които са по прости. Само не знам след като стават все по мощни, дали това е възможно. Та затова така си помислих. Както и да е.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеYori, там може и сами да се обстрелват, има много коментари на избягали от бойното поле, има и на такива които са били във ВСУ и си го казват как са стреляли по себе си от неумение да ползват оръжието. Сега като им дават по мощни оръжия да не отвеят столицата на някоя съюзническа държава и после ще се правят че на са били те. Запада не се научи да им дава пари и да не им дава оръжие. Сега с тези Пейтриът ще зачешат собствената си авиация. За тях само съветска техника, тези табелки по техниката които се слагат фабрично са за украинци - пише -натисни тук да тръгне, дръпни тук да спре, от тука завива, от тук стреля. Смятай Пейтриът ако ги управляват те, каква веселба ще бъде.
It's SHOWTIME!
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
И как ще влезе турция- ще изпратят 6 турски флот ли
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНе знам дали барби ще отговори, но да попитам цялата ви дружинка- как се вързва снимката на барби- кутията на пандора със статията в американски консерватор която съм пуснал по долу- в смисъл- може ли да се вярва на една медия която настоява да вярвате в нейната реалност. Може ли да се вярва на укропските молитви за 100000 убити руснака които барби всеки ден публикува?Може ли да се вярва на подписаните договори при условие че самите подписали се казват че не са имали намерение да спазват тези договори
Второ, по време на война всеки надува числата. Но разказите на пленени руски войници, нищожната им подготовка и екипировка и ниския морал на нападащ, който не воюва за нещо важно за него лично със сигурност си оказват влиянието. Никога няма да научим цифрите и за двете страни, но при всяко едно положение са непоносими за света през 21-век, еле пък за Европа. Войната в Украйна е най-големият абсурд, който съм виждал през вече не толкова краткия си живот. Тази война и ковид-ограниченията направиха 9/11 да изглежда като драма от ежедневието. А си мислех и надявах, че няма да преживея нищо по-влияещо за света от гледката на двата срутващи се небостъргача.
Трето, на ГДР-другарката не й вярвам на нито една дума. Тя подчини Германия на Русия и покани в Европа милиони чуждоземци, които не искат да живеят в Германия като немци, а да ползват системата й и нищо повече. Минските споразумения са смокинов лист, който падна и нищо повече - вероятно никоя от страните не е имала и намерение да го спазва. Както виждаме, Русия ревнува от европейския път дори на Босна... как щеше да пусне Украйна? Никога не е и имала намерение.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеhttps://novini.bg/sviat/rusia/756155
Трябва да призная, че Сараевска Народна Република не очаквах, но живота на една планета с Русия винаги е предпоставка за изненади.
Очаквам само да видя откъде ще изкопат етнически руснаци в Босна, срещу които има дългогодишен геноцид - но поживум, увидим.
В краен случай може просто сърбите да възпламенят тлеещия конфликт там, руснаците да дойдат да им помагат, а Турция да влезе да спасява бошняците.
Коментар
-
https://novini.bg/sviat/rusia/756155
Трябва да призная, че Сараевска Народна Република не очаквах, но живота на една планета с Русия винаги е предпоставка за изненади.
Очаквам само да видя откъде ще изкопат етнически руснаци в Босна, срещу които има дългогодишен геноцид - но поживум, увидим.
В краен случай може просто сърбите да възпламенят тлеещия конфликт там, руснаците да дойдат да им помагат, а Турция да влезе да спасява бошняците.
- 1 like
Коментар
Коментар