If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
На Владимир Владимирович , леопардче само му идва в ръцете . Напосоки ще да е
Днес 31 януари Германия произвежда 50+% от енергията си от възобновяеми източници. Благодарение на кремълския недорасляк на снимката
раZпада на расийката Е БЛИЗО
АМИН
Много ми е интересно , когато някой знаещ да брои до 100 , започне да се се прави на дървен философ , по темата ''знаете ли какъв математик съм ''
Снимката е символична , действието на нея е ''намек'' за предстоящите събития с танковете Леопард, които е неясно кога ще дойдат.
Когато и да е , ''Тигрите'' и ''Пантерите'' от WW II , вече ги чакат с почести горе във Валхала И не на последно място , само за твоя информация , да си знаеш оттук натам - на барса другото име е Снежен ЛЕОПАРД
На всеки унищожен немски танк през ВСВ е имало по 10 унищожени съветски танка.
Естествено теб такива подробности не те вълнуват.
Украйна предупреждава, че не може да се защити от Ирански балистични ракети, ако бъдат дадени на Русия.
Казва го Представител на командването на ВВС Юри Игнат.
Става интересно , как така американска системата за ПВО Patriot - златният стандарт на НАТО - няма да се справи с иранските ракети, създадени същевременно във времена под тотални санкции .
Барс се казва животинчето. Леопарда е с други цветове. Уффф и това се учи преди 7-ми клас
Много ми е интересно , когато някой знаещ да брои до 100 , започне да се се прави на дървен философ , по темата ''знаете ли какъв математик съм ''
Снимката е символична , действието на нея е ''намек'' за предстоящите събития с танковете Леопард, които е неясно кога ще дойдат.
Когато и да е , ''Тигрите'' и ''Пантерите'' от WW II , вече ги чакат с почести горе във Валхала И не на последно място , само за твоя информация , да си знаеш оттук натам - на барса другото име е Снежен ЛЕОПАРД
Форумните чебурашки плюят в пазва и хвърлят сол през рамо.
Дали е Чебурашка или крокодила Гена , ми се струва нормално и солта и плюенето в пазва , особенно ако си жена и си на мястото на събитието .
Не искам да вярвам ,че ти например, и няколкото лайкнали двусмисления ти пост , завиждате на репортерката
Но кой знае , кой знае ..
Ти пък....за раздвоение на личността не си ли чувал. То при него е даже разтроение най-малко, нали Грую каза че преди време се е подвизавал като Баце.
За това не се бях сещал. Нооо яко дълбока шизофрения, така че да засегне базови езикови знания
Кармата е кучка, вървят слухове (тинчето ще потвърди) че едни израелски лекарства крепят дъртия джуджак, та малко изнасилване се получило с Иран.Скорошните евентуални бездействия на Иран ще си кажат тъй ли е
Коментар