Първоначално изпратено от Rodnok
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
И представа си нямам ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Някой си играе с огъня. Освен тампони в руския наръчник да не влезе и памперс.
Падение российских ракет на территории Польши, главное на эту минуту:
▪️Взрыв произошёл на заводе по сушке круп в Пшеводове (10 километров от границы с Украиной). 2 человека погибли.
▪️Вся территория огорожена. На месте работают пожарные и полиция, которые устанавливают точные причины и обстоятельства происшествия. Местные жители сообщают, что слышали два взрыва.
▪️ВВС Польши подняли в воздух истребители с аэродрома в Томашуве Любельском.
▪️Высокопоставленный чиновник американской разведки подтвердил, что российские ракеты пересекли территорию Польши, которая является членом НАТО, убив двух человек.Не е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
...... нищо и никой не съм питал. Аз съм си аз, за разлика от теб! Чудя се, как има толкова злоба събрана в нефелното ти тяло, изнгиващо пред монитора....,?
Гледайки как "поляци бият украинци"...
Ама и двамата са преминали към руснаците и комунистите , та какви примери даваш , не ми е ясно .
И аз се чудя как има толкова злоба в женското ти тяло , разкапващо се , докато плюеш и лаеш пред монитора години наред със няколко десетки ника .
Ти да не се засегна че поляците се обръщат само с ''украинска курво '' към укритеLast edited by Rodnok; 15.11.2022, 22:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеНяколко дни русороба мрачно мълчи за отрицателното настъпление на фронта. Но когато полетят ракетите (от разтояние, голямо разтояние), пърха радостно, че поредният жилищен блок е срутен. Сега разбирате ли защо светът не ви иска. Съседите ви не ви искат. Всеки нормален човек не ви иска. Не разбирате? Няма как да разберете. Дебилите по принцип трудно схващат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Няколко дни русороба мрачно мълчи за отрицателното настъпление на фронта. Но когато полетят ракетите (от разстояние, голямо разстояние), пърха радостно, че поредният жилищен блок е срутен. Сега разбирате ли защо светът не ви иска. Съседите ви не ви искат. Всеки нормален човек не ви иска. Не разбирате? Няма как да разберете. Дебилите по принцип трудно схващат.Last edited by GiRo; 15.11.2022, 22:28.Не е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Ясно , питал си ''балдъз'' ти , който премина към руснаците . Ако още не ти е ясно , допитай се и до деда си , който премина към комунистите . Абе ти сигурен ли си че си чистокръвна сороститутка а не си някоя ''червена бабичка ''
Гледайки как "поляци бият украинци"...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Как се нарича българин, на който му текат лигите по всичко руско?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение[h=1]В боях за Павловку уничтожено 1400 боевиков ВСУНе е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ясно , питал си ''балдъз'' ти , който премина към руснаците . Ако още не ти е ясно , допитай се и до деда си , който премина към комунистите . Абе ти сигурен ли си че си чистокръвна сороститутка а не си някоя ''червена бабичка ''Не е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеПишат че имало паднала ракета в полша която е взривила пункт за зърно барабар с трактора и кантарджията
Коментар
Коментар