If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Някой си играе с огъня. Освен тампони в руския наръчник да не влезе и памперс.
Падение российских ракет на территории Польши, главное на эту минуту:
▪️Взрыв произошёл на заводе по сушке круп в Пшеводове (10 километров от границы с Украиной). 2 человека погибли.
▪️Вся территория огорожена. На месте работают пожарные и полиция, которые устанавливают точные причины и обстоятельства происшествия. Местные жители сообщают, что слышали два взрыва.
▪️ВВС Польши подняли в воздух истребители с аэродрома в Томашуве Любельском.
▪️Высокопоставленный чиновник американской разведки подтвердил, что российские ракеты пересекли территорию Польши, которая является членом НАТО, убив двух человек.
...... нищо и никой не съм питал. Аз съм си аз, за разлика от теб! Чудя се, как има толкова злоба събрана в нефелното ти тяло, изнгиващо пред монитора....,?
Гледайки как "поляци бият украинци"...
Ооооо , питал си , питал си . Непрекъснато даваш примери как си питал ''балдъз'' ти (каквото и да означава това на сороститутски) или дЕда ти .
Ама и двамата са преминали към руснаците и комунистите , та какви примери даваш , не ми е ясно .
И аз се чудя как има толкова злоба в женското ти тяло , разкапващо се , докато плюеш и лаеш пред монитора години наред със няколко десетки ника .
Ти да не се засегна че поляците се обръщат само с ''украинска курво '' към укрите
Няколко дни русороба мрачно мълчи за отрицателното настъпление на фронта. Но когато полетят ракетите (от разтояние, голямо разтояние), пърха радостно, че поредният жилищен блок е срутен. Сега разбирате ли защо светът не ви иска. Съседите ви не ви искат. Всеки нормален човек не ви иска. Не разбирате? Няма как да разберете. Дебилите по принцип трудно схващат.
В реалността тези хора никога няма да кажат " Аз обичам Путин и искам украинците да умрат". Никога няма да ти го кажат в очите, никога!
Няколко дни русороба мрачно мълчи за отрицателното настъпление на фронта. Но когато полетят ракетите (от разстояние, голямо разстояние), пърха радостно, че поредният жилищен блок е срутен. Сега разбирате ли защо светът не ви иска. Съседите ви не ви искат. Всеки нормален човек не ви иска. Не разбирате? Няма как да разберете. Дебилите по принцип трудно схващат.
Ясно , питал си ''балдъз'' ти , който премина към руснаците . Ако още не ти е ясно , допитай се и до деда си , който премина към комунистите . Абе ти сигурен ли си че си чистокръвна сороститутка а не си някоя ''червена бабичка ''
...... нищо и никой не съм питал. Аз съм си аз, за разлика от теб! Чудя се, как има толкова злоба събрана в нефелното ти тяло, изнгиващо пред монитора....,?
Гледайки как "поляци бият украинци"...
Как се нарича българин, на който му текат лигите по всичко руско?
И представа си нямам . Такива малоумни викторини ги измислят само надупени сороститутки , откачили от подскачането през 90'те под надслов ''кой не скача е червен ''
Ясно , питал си ''балдъз'' ти , който премина към руснаците . Ако още не ти е ясно , допитай се и до деда си , който премина към комунистите . Абе ти сигурен ли си че си чистокръвна сороститутка а не си някоя ''червена бабичка ''
Как се нарича българин, на който му текат лигите по всичко руско?
Пишат че имало паднала ракета в полша която е взривила пункт за зърно барабар с трактора и кантарджията
Днес гледах поляци как пребиха украинци във Варшава . По принцип за поляците е непознато това ''украинец'' . Обръщенията им са винаги ''украинска курво'' . Не знам защо .
но понеже ирисите са смотани, путлеристите пращат на папагалчетата стари снимки
Като писа ирисите- вярно ли е че били толкова смотани че целели къщите на хората, ама ракетите не уцелвали?? От около 80 ракети изстреляни днес колко са свалили днес ирисите- може ли да предположа?? 0? 00? 000?
Озверявш, взимаш го навътре и това ме кефи! Технологично и реално един европейски народ няма как да изчезне, ама ти си мисли каквото ти е кеф!
Коментар