IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Tatiana Christy

    Президент радев (с много малка буква), никога не сте ми давал повод да ви уважавам. Причините са ужасно много. Наблюдавам ви много внимателно откакто ви домъкнаха в политиката като куфар. Един господин никой! Неизвестен с абсолютно нищо за гражданското общество – един бивш пилот от армията както много други. С разликата, че сте политизиран пилот! Червен пилот, под лицемерната маска на натовски офицер. Не сте натовски офицер, а СЪВЕТСКИ! Всъщност дори и това не сте! Тодорживковски офицер сте!

    Днес казахте „Първи приоритет е да не се въвлечем във война!“ Извинете, не знам дали някой ви е цапнал по главата, че се правите на невменяем! Ние вече сме във война! Заедно с останалия цивилизован свят срещу мракобесната диктатура на путин и нейните убийци! Ние сме в цивилизационна война, която много ясно разграничава злото! И то е путинова Русия! Русия на убийците на деца и жени, Русия на садистите, които изтезават цивилни и военнопленници, Русия на путин, представляващ днес световното зло и накарало света да се страхува за бъдещето на планетата.
    Тази Русия ви спря газа! Тази Русия е като свиня-кърмачка за българската корупция през целия преход! Тази Русия създаде световна енергийна и икономическа криза! Тази Русия заплашва третия свят с глад, крадейки зърното на Украйна като нагъл уличен бандит! (такъв какъвто е бил и самият путин в мизерното си и безрадостно детство!)

    Да --тази Русия на полицейските палки, на терора над гражданите, на концентрационните лагери, на побоищата и убийства -- където отравянето с Новичок е станало толкова банално колкото през Средновековието. Русия на фалшивите избори и референдуми, на диверсиите, на дестабилизацията на държави и беззаконието! Тази Русия вие се опитвате всячески да оневините, да се разграничите от конфликта с Украйна като някаква страхлива мишка трепереща за собственото си жалко съществуване! С какво ви държат, че сте толкова неадекватен и продажен?! Казвате войната била „между братски народи“, „да се разберат с дипломатически средства“, „Крим е руски“, „санкциите не работят!“... Няма братски народи тук! Ясно ли е?! НЯМА! Има агресор, убиец, крадец, изнасилвач, подпалвач влязъл да открадне чужд дом и да избие обитателите му по най-варварски начин!

    С какво ви държи путин, че да паднете толкова ниско? Не ви ли е срам?! Не ви ли е жал за българските деца, които искате да вкарате в орбитата на урода путин? Не ви ли е срам да сте на страната на злото? А, малко тодорживковче? ПФУУУ!
    6+

    Коментар


    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

      Не съм виждал нищо произведено в Тайван, което да е готов продукт.Стандарта им не е ли по нисък от китайския, ако изключим тази фабрика за чипове. Тя всъщност е с пари от Хонг Конг, а те се присъединя КЪМ КИТАЙ. Работата е доста объркана там.
      Всъщност ти доста сериозно се бъркаш. Acer и Asus са от там и не е като да нямат крайни продукти.

      Други компании са HTC и прословутата Foxconn, Adata, MediaTek - като повечето често ги бъркат с китайски, щото фабриките им са в Китай, но управлението е в Тайван и там са основани и регистрирани. Както и да е, част от тях имат фабрики и в самия Тайван.

      Тайван е остров и е капиталистическия Китай. След комунистическата революция "законното" правителство на Китай бега там и фактическа това е стария Китай преди комунизма.

      Като цяло са на нивото на Япония и там е цивилизация в сравнение с Китай.

      Дори и под някаква форма комунистическия Китай да си ги "вземе" обратно едва ли ще промени кой знае какво - в смисъл форма на управление и строй.

      Коментар


      • Коментар


        • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          100 години комунистите и наследницте им се опитват да изстържат интелигенцията и инакомислещите и въпреки това този народ произвежда таланти и много умни хора - огромна част от които блесват, когато успеят да се измъкнат от мракобесието, което владее руската земя.
          100 години систематично избиване на интелигенцията определено дава резултати в генофонда. Това е и причината средният руснак да поддържа Путлер и обкръжението му. Тези, които блесват из свободния свят просто са се спасили от орисията да бъдат руснаци и никога повече няма да са част от руския генофонд. Както и тези, които напуснаха и продължават да напускат Русия от началото на войната.

          Свидетели сме на поредна, може би заключителна фаза на руския генетичен експеримент. Само строители на комунизма ще останат

          Коментар


          • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

            Кой филм свърши ве?
            Той СЕГА ЗАПОЧВА и ще го прожектират докато не остане недоклатена овца - ака не ни вземат ВСИЧКО. 2 зими са напълно достатъчни и най-коравите непослушковци да фалират.
            ГАЗ-а ще е на безбожни цени ТАЗИ ЗИМА и ако има нужда и другата. йеропа ще похарчи милиарди за терминали, бля бля за втечнен гъз, още толкова милиарди за зилени талибани и след 2 години като свърши войната ПАК ще купува газ от Русия на нормални цени - 30-50$ (а не 200-500 както тази зима)
            Правилна прогноза - с поправката, че газ ще купуваме от 22те републики, артисали след разпада на Рашастан

            Коментар


            • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              Изненадан съм, че с 15-20 системи HIMARS украинците направиха толкова много. Как биха се стекли нещата на фронта (и зад фронта) ако системите са двойно или тройно повече. HIMARS в ръцете на украинските военни става нещо като прашката в ръцете на Давид срещу Голиат.
              Поправете ме ако бъркам.
              Бъркаш та дрънкаш, рашката сган е втората по сила армия ей! В конфликта де... И малко тъй без доставки от тила вече, беше свирен мач още като се почнаха с голите лафове за 60км танкови колони.
              Чети Стругацки и Обитаемия остров, написан е да мине през цензурата - и все така актуален.

              Коментар


              • Лошото в тази война е че китайците наистина се притесняват, сега всяко оръжие което се използва , ако го нямат мислят как да го направят и то с няколко идеи по добро.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
                  Ама те загубиха ли я вече войната?!?!?!?!?! В Киев направиха ли парад на победата?!?!?!?!?
                  Що се тнася до анархистите и нихилистите те си се появяват и без кримската война. Там процеса се движи от съвсем други сили.
                  Разпада на СССР не е свързан с войната в Афганистан. Афганистан беше проигран зарада вече напредналия процес на разпад на СССР и въобще на съветския модел на социализъм.
                  Те сега ти се изясни както защо Путя почна война, така и защо пак ще я загуби

                  Коментар


                  • Да точно сега се простиха за Тайван, има една приказка нито да нямаш, нито да имаш и това сега няма връзка с високата технология за чиповете.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                      Какво пушиш, "брат" ? МНОГО е яко!
                      паля си барбекюто с рупли, най-евтино излиза сестро

                      Коментар


                      • баце спри да пишеш глупости през пет реда
                        виж кво е република китай, находяща се на остров тайван и кво народната република находяща се на континента
                        кви чипове кви пет кинта…, за съвсем друго става въпрос, стига с тия чипове…
                        нансито отиде да ги провокира, и да им каже откъде изгрява слънцето!


                        Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Тайван ако нямаше тази фабрика за чипове, САЩ и Китай едва ли биха им обърнали внимание А нея я има защото тя е правила дъмпинг на цените, тя не е печелела пари и това което китайците са вложили няма да се възстанови, но са получавали евтини чипове.Много е объркано. При всички положения тя е фалирала и аамеркански производители, защо САЩ да им мислят доброто.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

                          Русия не може да бъде определена като терористична организация, тъй като САЩ и ЕС правят абсолютно същото. Путин взема пример от тях.

                          САЩ не са наказани за извършеното в Ирак. А, то е, прегазване на страната, разрушаване, избиване на населението й и ликвидиране на държавния глава. Светът- демократичният, под егидата но ООН, не са оценили акта като престъпление. Оценили са го като "внос на демокрация по американо- европейски тертип".

                          Затова и Русия не може да бъде разглеждана като престъпник. За разлика от краварите и европейците, Русия има обща граница със страната, в която навлезе, за да спасява руснаци и беше повикана от двете автономии. Втората разлика в плюс. Затова и сравнението, дето се опитваш да пробуташ за амнайсти път, е смехотворно и не върши никаква работа.

                          Русия може да бъде съдена само когато бъдат съдени САЩ и ЕС- заедно и трите, за да се знае, че светът не разрешава силово решаване на проблемите между страните.
                          Като е "повикана" от тях, какво правеше до Киев?

                          Коментар


                          • Тайван ако нямаше тази фабрика за чипове, САЩ и Китай едва ли биха им обърнали внимание А нея я има защото тя е правила дъмпинг на цените, тя не е печелела пари и това което китайците са вложили няма да се възстанови, но са получавали евтини чипове.Много е объркано. При всички положения тя е фалирала и аамеркански производители, защо САЩ да им мислят доброто.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение

                              Да бе да.Аз от 25години внасям от Тайван и Китай.Качеството в Тайван е на светлинни години от това на Китай.Тайван е един от най-големите производители на чипове в света.На модерни чипове,не на ширпотреба от Китай.
                              Не съм виждал нищо произведено в Тайван, което да е готов продукт.Стандарта им не е ли по нисък от китайския, ако изключим тази фабрика за чипове. Тя всъщност е с пари от Хонг Конг, а те се присъединя КЪМ КИТАЙ. Работата е доста объркана там.Сащ всъщност искат те да не доставят чипове на Китай, на фотосинтеза ли ще минат, а и парите не са ги дали те нали. Китай може да спре да доставя силиций на тайванските фабрики, Русия подложени кристали. Или те трябва да доставят, но чиповете да им бъдат спряни.Китай може да спре доставките за военния комплекс на САЩ, ще трябва вместо да сглобяват с винтове, да коват частите, поне производство на пирони сега били пуснали.Защо Китай до онзи ден не напираше да присъедини Тайван, сега изведнъж му стана спешно..
                              D.Y.F-091066

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                Вземат войниците от Азов за заложници. Русия все повече заприличва на Хамас. Те отвличат заложници и стрелят с ракети по жилищни сгради. Това е деградация на държава до ниво на терористична организация. Показва отчаяние и безсилие в Кремъл.
                                Русия не може да бъде определена като терористична организация, тъй като САЩ и ЕС правят абсолютно същото. Путин взема пример от тях.

                                САЩ не са наказани за извършеното в Ирак. А, то е, прегазване на страната, разрушаване, избиване на населението й и ликвидиране на държавния глава. Светът- демократичният, под егидата но ООН, не са оценили акта като престъпление. Оценили са го като "внос на демокрация по американо- европейски тертип".

                                Затова и Русия не може да бъде разглеждана като престъпник. За разлика от краварите и европейците, Русия има обща граница със страната, в която навлезе, за да спасява руснаци и беше повикана от двете автономии. Втората разлика в плюс. Затова и сравнението, дето се опитваш да пробуташ за амнайсти път, е смехотворно и не върши никаква работа.

                                Русия може да бъде съдена само когато бъдат съдени САЩ и ЕС- заедно и трите, за да се знае, че светът не разрешава силово решаване на проблемите между страните.

                                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

                                Коментар

                                Working...
                                X