Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Нямам търпение да ни светнеш. Тезата, че Ленд лийза е заради покупката на Аляска особено ме впечатли. Рос прочитът на историята не признава граници, всеки втори - историк от класа
Коментар
-
Живот и смърт - глупости. Подстъпи към Русия, топли морета, стражи на англосаксите?! Това да не ти е Игра на тронове? Кога НАТО е нападало Русия, че е целият този цирк? Какво ще се случи с Русия, ако Украйна влезе в ЕС, че се лее толкова кръв? Толкова простотия се изля, само за да се прикрие факта, че Русия е един кървав агресор и нищо повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеОсигурените срещу атака пунктове имащи 24ч. ток топло и вода. Поздрави на феновете на тъпи терористиhttps://nezlamnist.gov.ua/
[ATTACH=CONFIG]n3995447[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Русия няма как да не спечели, защото за нея е въпрос на живот и смърт. Руснаците няма как да оставят най-стратегическото си топло море на американците и англичаните. Няма как да оставят и подстъпите към Русия през северноевропейската равнина да бъдат дадени на стражите на англосаксите. просто е и е отдавна изречено. Само да отвориш и да го прочетеш - старо, та старо.Не е препоръка за каквото и да било.
- 1 like
Коментар
-
Русия няма как да не спечели, защото за нея е въпрос на живот и смърт. Руснаците няма как да оставят най-стратегическото си топло море на американците и англичаните. Няма как да оставят и подстъпите към Русия през северноевропейската равнина да бъдат дадени на стражите на англосаксите. просто е и е отдавна изречено. Само да отвориш и да го прочетеш - старо, та старо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЪъъъъ, точно на тема история ся много малко хората, които са ми на нивото, без да искам да обиждам никого. И понеже знаеш кой и как създава ЕС, сигурни се сещаш и за причината? Щото така, понеже дойчовете у франсетата ся готини, не е станало. Просто сащ си гледат интересите, както го правят и в момента. И аз не гу обвиняван. Виж нашите непоръбени лидери от ЕС са - ю нейм ит.. сори, пиша от тела. Айде лека, утре ще видя дискусията, ако има такава
Коментар
-
Нямам търпение да ни светнеш. Тезата, че Ленд лийза е заради покупката на Аляска особено ме впечатли. Рос прочитът на историята не признава граници, всеки втори - историк от класа
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеА ти знаеш ли? Имаш ли идея за целта на плана Маршал и защо точно въглищата и стоманата са първото зачатие на ЕИО?Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
За суровините вече разбрахме тезата. Дъвчим едно и също вече 8 месеца. Засега нищо сериозно не се е случило, дори има положителни нотки с драмата с газа. Хайде сега като сме толкова проницателни, да направим веднъж и обратния анализ. Какво ще се случи ако Русия спечели тази война?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениедълга и широка е, но аз поне не виждам като как ЕС може да спечели от тази война или поне да е на 0. Виж за САЩ и Китай го виждам много ясноНе е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Ъъъъ, не помниш кой и как създава и плаща ЕС? (че си го чел съм сигурен )
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Ъъъъ, не помниш кой и как създава и плаща ЕС? (че си го чел съм сигурен )
А липсата на елементарните отговори си ви виси, като носле на дървената кукла (поне ника ви е точен - признавам)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОтговарям - ЕС е основният стратегически конкурент на САЩ, заедно с Китай. Сащ се крепи на долара, а единствената заплаха за долара е еврото....
Знаеш ли го за един,..
Коментар
Коментар