Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Ти по-добре разкажи на широката публика как сделка отпреди 74 години доведе до ленлийза, че ми стана интересно. Ето така се кове пропагандата
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
толкова ли няма ни един журналист да премери температурата в европарламата. Ако е над 17 градуса да ги вкарат всички в затвора, че не спазват гей ценностите
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
- 3 Харесвания
Коментар
-
А тоя тиквеник дали знае, че сделката за Аляска е по царско време и няма нищо, ама нищо общо с ВСВ и изобщо със СССР? Най-малкото пък има общо с ленд лийза. Ребята, опорките стават все по-зле. Оплитате исторически факти без да ви мигне окото
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеТи, верно, си някакъв програмен модул.Не е препоръка за каквото и да било.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Да, името - Баранов, тихоокеанското мирно пространство. Да не мислиш, че тоя тиквеник знае нещо по въпроса?Last edited by GiRo; 24.11.2022, 00:12.Не е препоръка за каквото и да било.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Не, в лекциите от МГИМОСамо това ли ще ми отговориш? Колко знам за ВСВ и какво ми е образованието? Ех, трудно е без спуснати опорки.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеТи досега в Гугъла ли рови? Какво знаеш изобщо за ВСВ?Само това ли ще ми отговориш? Колко знам за ВСВ и какво ми е образованието? Ех, трудно е без спуснати опорки.
Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеСАЩ помогнаха на СССР от благодарност за Аляска тогава. Ако не бяха я отстъпили щеше да има бясна конфронтация. Сега Байдън има амнезия. Русия също е владяла и северна Калифорния около Сан Франциско.
Коментар
-
Отново губиш самообладание. Не е хубаво това, говори много. Казваш толкоз без САЩ. Да ти припомня ли колко направи САЩ за СССР през ВСВ? Дали без САЩ, СССР щеше да устиска? Или щеше да има толкоз без САЩ? Как мислиш? Свиквай, просто светът сложи знак за равенство между фашизма и рашизма.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ами как да споделям глупотевините ти, какво точно казваш, за да споделям? Не осъзнаваш ли колко си бос в логиката, в информацията? Какви дронове и ракети са привършили, ти ли си ги броил, ти ли си ги произвеждал, ти ли си ги водил на отчет? Какво ни казваш и искаш да вземаме участие в празните ти приказки? Вместо това изложи нещо смислено, макар и да е противоположно. Едни и същи глупости ръсиш по цял ден, как ти плащат за това? Дай и аз да си навия тромбата и срещу някой кинт да бучи целодневно и катадневно.Не е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеВ Русия въвеждат Безусловен базов доход, парите от продажба на суровини държавата ще ги дава на всички, ще ги разпредят поравно.
https://www.youtube.com/watch?v=T_U7HxOzhWw&t=152s
Страхотна песничка естествено от Семен СлепаковLast edited by vikhunter; 23.11.2022, 23:43.
Коментар
Коментар