IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Ти по-добре разкажи на широката публика как сделка отпреди 74 години доведе до ленлийза, че ми стана интересно. Ето така се кове пропагандата
      Да но не спасява царя от това което му се случва после, тогава Америка е слаба карта, силната е Великобритания.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

толкова ли няма ни един журналист да премери температурата в европарламата. Ако е над 17 градуса да ги вкарат всички в затвора, че не спазват гей ценностите
        Вярно е всичко, Шолц е заявил, че всеки, който си пусне топлата вода да си измие чиниите, ще бъде разстрелян пред Бундестага. Колоната от автомобили на бягащи немци е на 15 км от Калининград.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
          Кой пише от твоя акаунт, та е плеснал тая русофобска картинка?

Коментар

А тоя тиквеник дали знае, че сделката за Аляска е по царско време и няма нищо, ама нищо общо с ВСВ и изобщо със СССР? Най-малкото пък има общо с ленд лийза. Ребята, опорките стават все по-зле. Оплитате исторически факти без да ви мигне окото
            Остави това , трагикомедията е в това ,че телевизора ражда мишки канибали ,и в света вс трябва да са мишки , на вс друго анатема .Смеете се тука на тоталитаризмът от едно време ,на идеологиите които са погубили толкоз народец . Но смеха ще прерасне в плач .

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
              Ти, верно, си някакъв програмен модул.
              Ти по-добре разкажи на широката публика как сделка отпреди 74 години доведе до ленлийза, че ми стана интересно. Ето така се кове пропагандата
              Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

Да, името - Баранов, тихоокеанското мирно пространство. Да не мислиш, че тоя тиквеник знае нещо по въпроса?
                А тоя тиквеник дали знае, че сделката за Аляска е по царско време и няма нищо, ама нищо общо с ВСВ и изобщо със СССР? Най-малкото пък има общо с ленд лийза. Ребята, опорките стават все по-зле. Оплитате исторически факти без да ви мигне окото
                Last edited by GiRo; 24.11.2022, 00:12.

Коментар

Не, в лекциите от МГИМО Само това ли ще ми отговориш? Колко знам за ВСВ и какво ми е образованието? Ех, трудно е без спуснати опорки.
                  Ти, верно, си някакъв програмен модул.

Коментар

Ти досега в Гугъла ли рови? Какво знаеш изобщо за ВСВ?
                    Не, в лекциите от МГИМО Само това ли ще ми отговориш? Колко знам за ВСВ и какво ми е образованието? Ех, трудно е без спуснати опорки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
                      САЩ помогнаха на СССР от благодарност за Аляска тогава. Ако не бяха я отстъпили щеше да има бясна конфронтация. Сега Байдън има амнезия. Русия също е владяла и северна Калифорния около Сан Франциско.
                      Да, името - Баранов, тихоокеанското мирно пространство. Да не мислиш, че тоя тиквеник знае нещо по въпроса?

Коментар

• САЩ помогнаха на СССР от благодарност за Аляска тогава. Ако не бяха я отстъпили щеше да има бясна конфронтация. Сега Байдън има амнезия. Русия също е владяла и северна Калифорния около Сан Франциско.
                        Last edited by Кисимов; 23.11.2022, 23:57.

Коментар

Отново губиш самообладание. Не е хубаво това, говори много. Казваш толкоз без САЩ. Да ти припомня ли колко направи САЩ за СССР през ВСВ? Дали без САЩ, СССР щеше да устиска? Или щеше да има толкоз без САЩ? Как мислиш? Свиквай, просто светът сложи знак за равенство между фашизма и рашизма.
                          Ти досега в Гугъла ли рови? Какво знаеш изобщо за ВСВ?

Коментар

Ами как да споделям глупотевините ти, какво точно казваш, за да споделям? Не осъзнаваш ли колко си бос в логиката, в информацията? Какви дронове и ракети са привършили, ти ли си ги броил, ти ли си ги произвеждал, ти ли си ги водил на отчет? Какво ни казваш и искаш да вземаме участие в празните ти приказки? Вместо това изложи нещо смислено, макар и да е противоположно. Едни и същи глупости ръсиш по цял ден, как ти плащат за това? Дай и аз да си навия тромбата и срещу някой кинт да бучи целодневно и катадневно.
                            Отново губиш самообладание. Не е хубаво това, говори много. Казваш толкоз без САЩ. Да ти припомня ли колко направи САЩ за СССР през ВСВ? Дали без САЩ, СССР щеше да устиска? Или щеше да има толкоз без САЩ? Как мислиш? Свиквай, просто светът сложи знак за равенство между фашизма и рашизма.

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                              В Русия въвеждат Безусловен базов доход, парите от продажба на суровини държавата ще ги дава на всички, ще ги разпредят поравно.
                              Както в Катар.

https://www.youtube.com/watch?v=T_U7HxOzhWw&t=152s

Страхотна песничка естествено от Семен Слепаков
                              Last edited by vikhunter; 23.11.2022, 23:43.

Коментар

• Честит първи сняг, вати:

Коментар

Working...
                                X