Първоначално изпратено от DS66
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Важното е че, е по-интелигентни от васНе е препоръка за каквото и да било.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Нищо де, той наркоманът веки марширува по червения площад, чувам
Не е препоръка за каквото и да било.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
И в крайна сметка Китай не е пратил на Русия дори една купа с ориз.
"Дух на сътрудничество", "решителни промени", "стабилност в бъдещето", "основа за разбирателство" ... и дотам.
Какво става ся, БРИКС ще почва ли вече да работи? Айде, че ми дотегна с тоя досегашен световен ред.
аз ще ти обясня защо ти ти правят впечатленията изразите, които имат сходство с речника на европолитиците.
1. когато на мен някой ми заговори за Демокрация-за мен това означава, че тоззи някой иска да ме краде, да ме измами. Да ме учи как да живея;
2. когато ми заговори за Ценности-за мен това означава, че иска да ме излъже и да ме вкарат в някоя лева схема;
3. когато някой ми заговори за Солидарност-за мен това означава, че този някой искат да ме набута да плащам некоя ЕвроКъорсофра
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениедвамата най-авторитетни мъже на планетата провеждат среща в Самарканд на срещата на страните членки на ШОС. Както всички много добре знаем ШОС обединява почти половината от населението на земята... Освен демографското превъзходство, ШОС превъзхожда Батко и васали икономически, военно-технически, в културно-цивилизационен план и т.н...
Путин и Си проводят встречу на полях саммита ШОС
Владимир Путин:
— Россия высоко ценит сбалансированную позицию КНР по украинскому кризису.
— Попытки создать однополярный мир в последнее время приобрели уродливое очертание.
— Россия твёрдо придерживается принципа "одного Китая", осуждает провокации США в Тайване.
Си Цзиньпин: — Уважаемый президент Путин! Мой дорогой и давний друг! Очень рад нашей новой встрече!
— В условиях пандемии мы постоянно поддерживаем контакты, в том числе по телефону.
— Перед лицом невиданных за всю историю колоссальных перемен нашего времени в мировом масштабе мы готовы с российскими коллегами показать пример ответственной мировой державы и сыграть руководящую роль, чтобы вывести мир на устойчивую траекторию развития.
Первоисточник публикации: https://politikus.info/events/146651...mita-shos.html
Politikus.info
"Дух на сътрудничество", "решителни промени", "стабилност в бъдещето", "основа за разбирателство" ... и дотам.
Какво става ся, БРИКС ще почва ли вече да работи? Айде, че ми дотегна с тоя досегашен световен ред.
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://news.yahoo.com/swiss-police-...ML8k3M72vgmxy3
Вероятно сте силно шокирани, но "Швейцария ще хвърля в затвора пускащите си парното" се оказал фейк. Белоруски, но после RT вдигнала нивото, като даже си измислила статистика на вече наложените наказания. Сега се води разследване по случая.
Положението е отчайващо. Хора, работещи за 500 долара седят в разпадащите си се гарсониери и пишат как са по-добре от хора с 5 000 евро заплата, живеещи в големи къщи с по 2 гаража.
- 4 Харесвания
Коментар
-
двамата най-авторитетни мъже на планетата провеждат среща в Самарканд на срещата на страните членки на ШОС. Както всички много добре знаем ШОС обединява почти половината от населението на земята... Освен демографското превъзходство, ШОС превъзхожда Батко и васали икономически, военно-технически, в културно-цивилизационен план и т.н...
Путин и Си проводят встречу на полях саммита ШОС
Владимир Путин:
— Россия высоко ценит сбалансированную позицию КНР по украинскому кризису.
— Попытки создать однополярный мир в последнее время приобрели уродливое очертание.
— Россия твёрдо придерживается принципа "одного Китая", осуждает провокации США в Тайване.
Си Цзиньпин: — Уважаемый президент Путин! Мой дорогой и давний друг! Очень рад нашей новой встрече!
— В условиях пандемии мы постоянно поддерживаем контакты, в том числе по телефону.
— Перед лицом невиданных за всю историю колоссальных перемен нашего времени в мировом масштабе мы готовы с российскими коллегами показать пример ответственной мировой державы и сыграть руководящую роль, чтобы вывести мир на устойчивую траекторию развития.
Первоисточник публикации: https://politikus.info/events/146651...mita-shos.html
Politikus.info
Коментар
-
Според мен момента в който казаха, че ще помогнат на Украйна с 540 милиарда, сумата случайно е равна на блокираните пари на Русия, плюс тези на олигарсите и..случайно..беше изпуснат. Сега вече им е ясно че няма да имат пари, икономиките им паднаха с доста повече от официално признатото. И така. Не е трудно да се предвиди за кратко време напред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнениеДруго се чудя, как 50-60 системи за ракетен обстрел, 200 артилерийски оръдия 155мм., дори и временно обърнаха отстъплението в атака?
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнениеДруго се чудя, как 50-60 системи за ракетен обстрел, 200 артилерийски оръдия 155мм., дори и временно обърнаха отстъплението в атака?
нула авиация и нула ПВО (тва па е уважение на коконашенко)
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар