Украинското знаме беше издигнато в 13 нови населени места в Луганска област. Това обяви ръководителят на областната военна администрация Сергей Гайдай.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Спомняте ли си как плешивoто бункерно джудже се срещна с майките на мобилизираните (https://t.me/uniannet/81483)? Е, само 3 от 16 "военни майки" са изпратили синовете си на война
Според изданието Meduza шоуто на Путлер не свършва дотук. Стана ясно, че 11 от жените, поканени на срещата, работят в бюджетни организации или членуват в проправителствени социални движения.
Източници, близки до администрацията на Путин, разказват пред изданието, че идеята за събитието е възникнала на фона на нарастващото недоволство от мобилизацията на военните и техните роднини.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3997885[/ATTACH]
https://www.youtube.com/watch?v=NrD3sW3VEO8
Коментар
-
danchomentata, те няма да ги теглят с мотриси, мисля че имат достатъчно мощни локомотиви, но релсовия път със сигурност е в лошо състояние и не знам вагоните. Имат и хубави неща, но явно парите да се подържа са малко и не знам как се подържат различни вагони и техника. Така да блъскат колелата на вагоните по релсовия път, както е сега не е било. Преди години можеше да си вземеш една книга и да си четеш по пътя, сега рискуваш да ти излязат стъклата на очилата..сериозно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
нали не очакваш да ти кажат ще изнасяме оръдия- ще ти кажат че ще изнасяме пищови
Коментар
-
Първоначално изпратено от danchomentata Разгледай мнение
Коментар
-
Мы даже не считаем тела: украинский боевик описал ужасы их положения в Артёмовске
03.12.2022 - 14:27
Один из украинских боевиков в интервью британскому Дейли Экспресс рассказал об ужасной ситуации в Артемовске.
Главарь неонацистского батальона «Свобода» Петр Кузык, «чье подразделение является одним из тех, кто удерживает Бахмут, сказал, что его солдаты остаются в окопах, полных трупов, сражаются в очень холодных условиях и по колено в воде против атак России».
На вопрос новостного агентства, насколько велики их потери в живой силе, он ответил: «Они колоссальны. Мы даже не считаем тела».
- 1 like
Коментар
Коментар