barovec, кой ще им заповяда да я напуснат, може да се превземе само със сила, но е непревземаема крепост. Никой в Кремъл не може да им каже да напуснат, няма такъв човек там.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
споко, най вероятно ще им се наложи да я напуснат
ще се преместят малко на изток, кво толко?
а керченския мост дет фърлиха 2 ли 3 милиарда , най - вероятно на тръгване ще го взривят
гордостта на вовата - керченския мост и хиляди километри тръби за гасс из европа, ше останат паметник от съветско-украинската война
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеbarovec, Крим е военната база на Русия в нашия регион, ако го няма остава само Инджирлик.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Един път и ти да кажеш истината. От кое ведомство си-СВР,ГРУ или ФСБ?
Коментар
-
на втория или третия тур от преговори в анталия го имаше варианта с крим руски , още април-май.
прибраха се в москва и след два дена обявиха преговарящите за предатели
не се заблуждавайте, хората от първия ешалон в кремъл са наясно с г*мната дето ги забъркаха
в момента съветско-украинската война е изцяло вътрешно-политически проблем на кремъл
Ако още след провалът под Киев бяха се оттеглили и сключили мир, щяха да запазят Крим и най-вероятно Донбас щеше да остане територия със спорен статут.Сега ще изгубят всичко в Украйна, ще дадат стотици хиляди жертви, а санкциите ще доведат до крах на Русия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Отдавна си го задават тоя въпрос. Ама какво да направят сега? След глупостта, позор? Широката руската душа не може да го преглътне това, по-добре разпад и смърт, отколкото да се признае грешка.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Що ви трябваше да ги нападате?
Отдавна си го задават тоя въпрос. Ама какво да направят сега? След глупостта, позор? Широката руската душа не може да го преглътне това, по-добре разпад и смърт, отколкото да се признае грешка.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
В момента (че и от отдавна), мериш всички със собствения си аршин. Тоз "обучаван" оня "прокарвал чужда пропаганда", трети бил не знам какъв си...Само наш Миродесчо, "чист", т.к. е Правилен. Чете и продухва ушите ни само с Е.Б.П. (Единствено Благонадеждната Пропаганда) . С девствен (неизползван) мозък - докъде, освен до твоята колиба?
А ти ако живееш живееш в колиба ,не мисли, че всички са като теб. Аз не съм виновен, че си мизерник.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАлекси 262, напразно изтрихте Митко. Тъй де, не знаем, как ни оценява. А е толкова умен.,....след като е оставил твоите.....ммм.."разсъждения"
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениегрешка
зад изписването на двеста страници, тонове глупости, няма кво стои друго освен най-обикновен глупак
Коментар
-
Хахаха-и кога съм поставял под съмнение интелигентността ви?Просто са ви промили мозъка с руска (съветска)пропаганда .
Докато DS66 е видимо руски трол.Личи му и,че е обучаван да прокарва определени лъжливи тези.Естествено в тоя форум няма да му минат номерата ,ама той си ги прокарва.Явно това му е професията.
Коментар
-
грешка
зад изписването на двеста страници, тонове глупости, няма кво стои друго освен най-обикновен глупак
Хахаха-и кога съм поставял под съмнение интелигентността ви?Просто са ви промили мозъка с руска (съветска)пропаганда .
Докато DS66 е видимо руски трол.Личи му и,че е обучаван да прокарва определени лъжливи тези.Естествено в тоя форум няма да му минат номерата ,ама той си ги прокарва.Явно това му е професията.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеНе си ме разбрал правилно, нашите суровини са в Русия
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар