IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Украйна чрез Ердоган е предала на Русия своя „мирен план“, съгласуван със САЩ.

    1. Изтегляне на руските войски от всички територии, окупирани от тях след 24 февруари 2022 г.

    ...

    По настояване на ръководителя на Държавния департамент на САЩ Блинкен от "мирния план" бяха премахнати крайните клаузи за "екстрадирането" на руското ръководство.
    Това са руски сондирания. ердоган няма да предаде подобен план, просто защото лично е заявил, че Крим трябва да се върне на Украйна.

    Нооо, факта на тия сондирания, показва близък край/колапс
    Преди месец нямаше такива, а бившият най-близък путлеров приятел (вече французин) е на мнение, че Чубайс е бил пратен за преговори, не се е справил (то няма и как) и са опитали да го килнат, че да няма свидетели.

    Коментар


    • Костадинов: Ще спрем ли договора за азерски газ след като Азербайджан нападна Армения?

      Вчера Азербайджан нападна Армения. Така както Русия нападна Украйна. Втори ден азерските войски бомбардират арменските градове и избиват цивилни арменски граждани. Само че евроатлантическата пасмина мълчи. Няма извънредни емисии новини, няма арменски знаменца по профилите на "демократичната" шайка, няма призиви за санкции срещу Азербайджан и даване на военна помощ на Армения. Има само тишина.



      Аз обаче искам да питам - ще спрем ли сега договора със СОКАР, азерският аналог на "Газпром"? Защото азерският газ финансира войната на азерския диктатор Илхам Алиев срещу Армения. Нали? Или нещо греша?

      Няма по-долно и гнусно нещо от двойния стандарт - независимо дали става въпрос за лични отношения, икономика, политика или каквото и да било друго. А евроатлантическата шайка е царицата на двойните стандарти - както по света, така и у нас. Затова още веднъж питам - защо мълчите, евроатлантици? Ще спираме ли газа от Азербайджан, ще налагаме ли санкции на Азербайджан, ще даваме ли оръжие на Армения?

      Коментар


      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        [IMG]

        Открит е масов гроб с над 400 гроба близо до Изюм в Харковска област]
        Само да ти кажа че това не е масов гроб- масовия е една яма- да кажем около 2,50 - 3м дълбока и дълга колкото е необходимо и вътре нахвърлят труповете

        Коментар


        • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

          Във втората световна кой беше агресора и кой защитаваше родината си??? Когато руснаците преминаха държавната си граница в бой с нацитата станаха ли агресори за поляците, чехите, румънците
          Станаха разбира се, още преди това със завладяването на Украйна, балтийските страни, Половин Полша и нападението над Финландия- затова и са ги били изключили от Обществото на народите заедно с Германия още преди да почне войната между тях

          Коментар


          • Ало ватенките, бря 6 страници нищо не мъцкате за фронтя бря... Ща ва глобяват!!! две махали около Бахмут са спуснати за пиарене бря.

            Ц ц ц, нема хора и тва е.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              Браво бе !
              Съседа ти - братовчед, който ти е помогнал да изгониш турците от дома си,
              а след няколко години, когато крадливи убийци пребиват цялото му семейство,
              ти си седиш под астмата, пиеш си ракията и викаш:
              "... не ми пука ..."
              Чакай че не разбрах, кой на кого е братовчед?? Понеже барби сигурно няма да ми отговори, ако може някой друг да ме светне кой е братовчеда на грую

              Коментар


              • GiRo, наглосаксите са виновни с това че хукнаха да инвестират в Китай, а не инвестираха в бившия СССР и Източна Европа където скачаха и викаха - Кой не скача е червен ! Сега много от хората с които спориш и им викаш ватки, са от тези които скачаха, някои дори са от тези които най много скачаха..повечето, но това е тайна.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                  mitko2848, всичко може да се купи, стига да имаш пари, от където се купуват дроновете в момента може да си купиш дронове..продават на всеки за пари и печалба. Сига с тези детски работи.
                  Пробвай да си купиш камикадзе дрон шахид еди колко си. Не е толкова просто колкото си мислиш- всичко е въпрос на сметки какво печелиш и какво губиш ако продадеш нещо на когото не трябва

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

                    На война има агресор и защитаващ родината си. Как не го разбра? А сега се сети, кой е лошият?
                    Във втората световна кой беше агресора и кой защитаваше родината си??? Когато руснаците преминаха държавната си граница в бой с нацитата станаха ли агресори за поляците, чехите, румънците

                    Коментар


                    • mitko2848, всичко може да се купи, стига да имаш пари, от където се купуват дроновете в момента може да си купиш дронове..продават на всеки за пари и печалба. Сига с тези детски работи.

                      Коментар


                      • Хайде кажете какво ще получи Русия от Китай, каквото си плати нали, но индустрия в някой друг живот. Как ще стане в Украйна и Русия да заживеят поне с половината от стандарта на ядрото на ЕС, няма да стане с 1 трилион, трябва Украйна да има БВП за годнина пона 8 трилиона, а Русия 15 трилиона. Става въпрос за десетки трилиони, не става въпрос за 200 милиарда пари за семки и бонбонки.

                        Коментар


                        • mitko2848, в Китай как произвеждат..там може да направиш инвестиции, но не може да си вземеш парите да ги обърнеш в долари и да ги изнесеш, но може да вземеш стока и да я изнесеш.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                            За каква вата пееш не знам, ама рашките, вече са го правили веднъж. След като може веднъж, значи, може и пак.
                            Кога са го правили- през Втората световна с ленд- лиз- а или по времето на соца без забрана да се купуват западни стоки и компоненти. Защо според теб ако можеха да го направят обикалят Иран, Северна Корея и т.н ако може да купят някоя ракета или дрон? От беларус вече взеха почти цялата налична там техника и снаряди.Единствено без проблем и в големи количества в момента могат да произвеждат леко оръжие и снаряди.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                              След 22.06.1941-ва.
                              Без лендлийза на наглите англосакси дали биха успели?
                              Не е препоръка за каквото и да било.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                                След 22.06.1941-ва.
                                Съветският съюз е съвсем различна държава от Русия, а и на своя страна е имал съюзници

                                Коментар

                                Working...
                                X