Понеже някой питаше, какво би се случило ако руснаците бяха влезли в Киев и успеят да свалят режима. Нищо особенно, щяха да ги свалят да сложат някакви временно и след година избори. Щяха ли да сложат проруски режим - не не биха се занимавали след като имат опит с уж такъв и нещата стигнаха до там през 2014 година. Щяха да ги притискат да се освободят от олигархията им и да им върнат областите които се отделиха и след време и Крим. Тези сега ги лъжат, че Европа много ги иска, а истината е че не могат да ги понасят.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
То верно, че рашистите само за смъртни наказания бленувате, ама чак пък толко...тя свърши се вашата, няма да стане как я мислехте.
БайдевЪ, Тинче от централата не ви ли пуснаха градска за мача. Забележителен финал беше, дори и за хора неинтересуващи се от футбол.
Или требваше и по неговото време да дращите?
Коментар
-
v_tin, това със списъците на хора за ликвидиране е украински патент. Странно как цивилизования свят го приема това, в Европа смъртно наказание няма. Сащ не могат да го махнат, защото с тези военни бази си вдигат престъпноста, те дори си ротират хората и тези си ходят там по улиците. Не мога да се сетя да намеря инфо, но съм чел описан случай как завърнали се ветерани избиват в някакъв щат полицията. И те държат да поддържат военни бази по Света, защото така го контролирали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
А ти какво работиш че питаш така. Представи че работи изпълнител на смъртни наказания- какво ще направиш
БайдевЪ, Тинче от централата не ви ли пуснаха градска за мача. Забележителен финал беше, дори и за хора неинтересуващи се от футбол.
Или требваше и по неговото време да дращите?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Отговорих ти, малкия.
А злобата ти е напълно излишна, не можеш да ме обидиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Както обикновено не е това за което обяснявахте, че ядяли трева и сняг. Обикновените лъжи, които ти разбиваш. Благодаря много, аз си мислех че ядат само трева и маршируват. Може да изпратите 6 флот да ги демократизира
Въобще забраняват ли ти да снимаш - на благоденствие и щастие е работата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Такъв ти е кръгозора драги, искаш да мериш несъразмерното. Предлагам само да дискутираме, ти го приемаш като нещо отрицателно....несигурност му се вика.
А какво ти се отдава с лекота и какви достижения имаш....на практика се вижда с просто око. Какво работеше апропо?
Коментар
-
Терористът Игор Стрелков-Гиркин признава, че Русия никога няма да успее да разгроми напълно украинските въоръжени сили и да завземе териториите им. Той ясно осъзнава и собствената си съдба след поражението на Русия.
По време на неотдавнашно интервю Гиркин заявява, че има за цел да се "бори" с режима на Путин, но твърди, че просто разказва на обикновените руснаци какво ги очаква след победата на Украйна. Освен това терористът се притеснява и за себе си.
"Щом загубим, просто ще отида в Хага за цял живот, а там ще ме изпратят в Киев и ще ме обесят. И аз не се съмнявам..." - заявява Гиркин и добавя, че "не иска да носи отговорност за това, което ще се случи по-нататък".
https://bit.ly/3uWjKto
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар