IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Sama?????????
    Близко е до акъла,че имах предвид НЕ САМО СРЕЩУ РУСНАЦИ. Всяка буква ли ми проверяваш?Дотам ли стигна в безсилието си?
    Last edited by RUBLA; 18.12.2022, 12:53. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
      mirodes, къде ги виждаш да се трепят, нито украинците искат да се бият с руснаците, нито има руснаци да искат да воюват срещу украинци. Руснаците ако искат да убият 3 милиона украинци си ти имат готови в Русия, с коли с украинска регистрация с паспорти на Украйна и никой не ги е пипнал. Войната е за Луганск, защото там имало шистов газ, с който може да се захрани цяла Европа. Това е 100 процента газова война.
      Ами те и немците не са избивали руснаците, които са им сътрудничели, а са избивали руснаците, които са били срещу тях.Та и сега така.
      И естествено, че не става въпрос за никаква газова война ,а Путин искаше да окупира цяла Украйна (без най-западните части).В момента се стремят да запазят завзетите територии.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

сама
        Sama?????????

Коментар

• И ще си спрат ядрената енергетика, която може за произвежда същото количество енергия, но обогатен уран произвежда само Русия. Запада няма технологията първо, после да се организира производството ще трябват 20 години че и повече. Убийственна криза за енергия, може да убие повече хора от планираните от Байдън 60 милиона.

Коментар

Gледам че си мераклия- утре те мобилизират и ти казват изпращаме те да се трепеш с руснаците в украйна. И те изпращат наистина- с калашник- какво ще направиш- ще стреляш защото може да гръмнат, ще се предадеш в плен, ще избягаш в тила, ще обърнеш автомата към тези които са те изпратили

Какво ще направиш- други са взели някакво решение което не е твое, какво ще направиш
            В Украйна няма да отида,щото тая война пряко не ме касае. Но ако руснаците нападнат България ще взема автомат в ръка и ще си защитавам Родината. Естествено не сама срещу руснаци,но и срещу всеки нашественик.

Коментар

• mirodes, къде ги виждаш да се трепят, нито украинците искат да се бият с руснаците, нито има руснаци да искат да воюват срещу украинци. Руснаците ако искат да убият 3 милиона украинци си ти имат готови в Русия, с коли с украинска регистрация с паспорти на Украйна и никой не ги е пипнал. Войната е за Луганск, защото там имало шистов газ, с който може да се захрани цяла Европа. Това е 100 процента газова война.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
                Та и сега така-правиш внушения за някакво единство на украинци и руснаци при положение, че се трепят и ненавиждат като куче и котка.
                Gледам че си мераклия- утре те мобилизират и ти казват изпращаме те да се трепеш с руснаците в украйна. И те изпращат наистина- с калашник- какво ще направиш- ще стреляш защото може да гръмнат, ще се предадеш в плен, ще избягаш в тила, ще обърнеш автомата към тези които са те изпратили

Какво ще направиш- други са взели някакво решение което не е твое, какво ще направиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Полша се гласи да усвои украински територии, които, някога, са и отнети. Сигурно, има своите основания но, има и свежи сили, в пъти над украинските, ангажирани изцяло на изток. Да видим укронАцитата, как ще им се радват щото, едно време, са ги клали. Отделно, не вярвам Кремъл да се занимава да им ги връща и пази.
                  ...много ме радва как се връзваш на всяка руска партенка. Наивна работа
                  Last edited by RUBLA; 18.12.2022, 12:55. Причина: Спазвайте добрия тон!
                  Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

Например там народа предлага, дори е съвместно руско - украинско предложение, да пратят олигарсите в окопите..
                    Абе за 100 години как не измислихте нови опорки. Комунистите са казвали, че по време на война с Германия немската работническа класа щяла да застане на страната на СССР.Само дето точно с хора от работническата класа са се формирали немските дивизии помели съветската армия.Делението е било немци-руснаци, а не по класова принадлежност.
                    Та и сега така-правиш внушения за някакво единство на украинци и руснаци при положение, че се трепят и ненавиждат като куче и котка.

Коментар

бай Митьо, къде са ми 200-те поста на ден, не ме дразни и няма да пиша глупости. И без това повечето си чешете крастата, въобще не ви интересува какво става с хората.
                      Братле, като те гледам и повече от200 можеш да ги докараш. Другите не ги знам, аз вярвам в теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

Спокич, нали ти бях казвал, че съм толкова Митко, колкото ти си изобретател.
                        Значи, определено съм познал.

Коментар

РАзправят че до киев е било тяхно
                          Па няма лошо.

Коментар

https://www.youtube.com/watch?v=SnHrdDxq9j0 Russian Supermarket After 9 Months of Sanctions

Тези какво ядат
                            И аз това се чудя- най-богатата на природни ресурси страна в света с минимална заплата по- ниска от българската където сме без природните ресурси и най- бедни и корумпирани в ЕС

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=SnHrdDxq9j0 Russian Supermarket After 9 Months of Sanctions

Тези какво ядат

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                                Нещо царят се е идейно тактикостратегически изчерпал?
                                https://www.investor.bg/a/574-voynat...dalzhi-voynata
                                Например там народа предлага, дори е съвместно руско - украинско предложение, да пратят олигарсите в окопите..

Коментар

Working...
                                X