Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Глобална сигурност не е имало, няма и едва ли ще има, докато има САЩ.
ФАКТ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Съгласен съм напълно с тази статия - допреди 24.02 никой на Запад не си разплиташе жилетката за Украйна. Крим, ДНР и ЛНР се случиха с благото блеене на ЕС и САЩ. Последните 8 години нямаше солидарност, жълто-зелени светлини на Тауър Бридж, Айфеловата кула и Бранденбургската врата. Украйна беше "една там държава, бивш СССР"
Просто на 24.02 стана ясно, че ако Украйна падне, пада цялата глобална система на сигурност. А това означава Трета световна война. Та затова целия свят вика "Слава Украине", не от любов към Wild dances на Руслана.
ФАКТ
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеSori матейко, но трябва да се пускат такива неща за да се знае коя е лъжливата и манипулативна нация
Не разбра ли, че никой не ги чете, още повече когато са пуснати от тебе. Ако аз ги бях пуснал, може би някой щеше да прочете първия абзац, но за разлика от тебе аз уважавам другите посетители в темата и никога няма да си позволя да пускам такива чаршфи. Щях да ги прочета (за разлика от тебе) и да систематизирам написаното само с 2-3 изречения, а за останалото щях да пусна линк, ако случайно някой иска да прочете останалото.
Last edited by X_Y; 24.12.2022, 19:58.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение
Просто на 24.02 стана ясно, че ако Украйна падне, пада цялата глобална система на сигурност. А това означава Трета световна война. Та затова целия свят вика "Слава Украине", не от любов към Wild dances на Руслана.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеНово доказателство за безсилието на руската психиатрия пред трудните предизвикателства:
този път propagodon-TV съобщава, че индианците са руснаци, защото "идват от Русия".
Както знаем, индианците не са имали флот, така че
как са успели да "дойдат" от един континент на друг остава загадка
https://t.me/uniannet/84375
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеНово доказателство за безсилието на руската психиатрия пред трудните предизвикателства:
този път propagodon-TV съобщава, че индианците са руснаци, защото "идват от Русия".
https://t.me/uniannet/84375
Иначе Руснаците могат да обявят и Луната за Руска територия, но тогава ще им се наложи да влязат във война с Македония и не се знае кой ще спечели.Last edited by Mateev; 24.12.2022, 19:20.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеMateev, само че правописа не е чак толкова опасен, а за оръжията тези които им ги предоставят бяха казали че ще гледат да им дадат такива които са по прости. Само не знам след като стават все по мощни, дали това е възможно. Та затова така си помислих. Както и да е.
Аз пък ще ти кажа точно обратното - системата Пейтриът е напълно автоматизирана и може да стреля сама без участието на хората. Управлява се с компютри, на които може да се логне дистанционно всеки един човек, който знае паролите, включително и обучени хора например от Вашингтон. За обслужващия персонал на място само остава да зарежда нови ракети на мястото на изстреляните, за което може да се обучи за 2 часа.
Ти лека кола 6 месеца ли се учи да я караш? Щото аз се научих сам самичък без инструктор само за 2 часа на един полигон.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ново доказателство за безсилието на руската психиатрия пред трудните предизвикателства:
https://t.me/uniannet/84375Last edited by barbaron; 25.12.2022, 14:12.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНе знам дали барби ще отговори, но да попитам цялата ви дружинка- как се вързва снимката на барби- кутията на пандора със статията в американски консерватор която съм пуснал по долу- в смисъл- може ли да се вярва на една медия която настоява да вярвате в нейната реалност. Може ли да се вярва на укропските молитви за 100000 убити руснака които барби всеки ден публикува?Може ли да се вярва на подписаните договори при условие че самите подписали се казват че не са имали намерение да спазват тези договори
- 1 like
Коментар
-
Mateev, само че правописа не е чак толкова опасен, а за оръжията тези които им ги предоставят бяха казали че ще гледат да им дадат такива които са по прости. Само не знам след като стават все по мощни, дали това е възможно. Та затова така си помислих. Както и да е.
- 1 like
Коментар
Коментар