Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Като нямаш аргументи, с които да защитиш тезата си,естествено, че ще пишеш подобни глупости. Ами сред моите приятели и познати няма нито един соросоид.Ама малко са русофилите сред тях.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеКадировци са изнасилили руска пропагандистка в окупирания Мелитопол
https://www.actualno.com/europe/kadi...s_1894402.html © Actualno.com
Толкова много въпроси поражда вашата новинаLast edited by Rodnok; 30.01.2023, 19:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Втори път ще напиша , което означава че се повтарям
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Явно и ти незнаеш.
Азов са фашисти . Фашистите не са соросоиди . Те си мислят че са висша раса , но дефакто соросоидите ги използват винаги за целите си .
Коментар
-
Нищо не обясняваш, а пишеш глупости. И аз ненавиждам соросоидите.Което не ме прави почитател на Путин, Кадиров,Руската федерация и руската имперска политика.Все едно навремето да избирах между ВИС 2 и СИК.Ами и двете ми бяха еднакво противни.
Хайде , стига толкова въпроси . Днес и сатЧо иска да му обяснявам , и тепихчо и герасимчо. В края на краищата , баща ли съм ви ?
Коментар
-
И на елементарните неща ли не ви учат , преди да ви пуснат да празнословите
Азов са фашисти . Фашистите не са соросоиди . Те си мислят че са висша раса , но дефакто соросоидите ги използват винаги за целите си .
И стига толкова въпроси . Днес и сатЧо иска да му обяснявам , и тепихчо и бетърчо . В края на краищата , баща ли съм ви ?
- 1 like
Коментар
-
И на елементарните неща ли не ви учат , преди да ви пуснат да празнословите
И стига толкова въпроси . Днес и сатЧо иска да му обяснявам , и тепихчо и бетърчо . В края на краищата , баща ли съм ви ?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
??? И ако разчита на тази отбранителна промишленост защо има ф 16 и разни други говедарски оръжияНе е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
-
За захват и уничтожение танков Leopard и Abrams забайкальцы получат до 3 миллионов
30.01.2023 - 16:55
Губернатор Забайкальского края Александр Осипов подписал постановление о выплатах от 100 тысяч до 3 миллионов рублей забайкальцам, участвующим в спецоперации, за захват или уничтожение танков Leopard и Abrams.
«Установить следующие единовременные выплаты.За захват одного танка Leopard любой модификации лицу, непосредственно захватившему танк, находящийся в работоспособном состоянии,— в размере 3 млн руб.
Лицам, участвовавшим в захвате танка (до 10 человек включительно),— по 500 тыс. руб.За уничтожение одного танка Leopard любой модификации лицу, непосредственно уничтожившему один танк,— в размере 1 млн руб.
Лицам, участвовавшим в уничтожении танка (до 5 человек включительно),— по 150 тыс. руб.», — говорится в постановлении.
Last edited by v_tin; 30.01.2023, 19:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Много бързо врътна палачинкатаСега за армия ли ще си говорим? Хайде първо да си направиш труда да преброиш армиите на европейските страни членки на НАТО. После да ги сравниш с руската и накрая да осъзнаеш, че първите са предимно професионални, разбирай добре обучени.
Last edited by better; 30.01.2023, 19:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Не мисля, че е марков. Родшпока е безкрайно неграмотен дори за елементарни думички, нещо което липсваше при марков.
тъп но не и зъл
дали е получил инсайт няма го от началото на СВО
- 1 like
Коментар
-
И от Азов ли са соросоиди?
Коментар
-
Беспощадный «Ланцет» уничтожил САУ М109А5Ö у Артёмовска (ФОТО)
30.01.2023 - 18:25
Представленная на кадрах техника — уничтоженная «Ланцетом» у Артёмовска САУ М109А5Ö, модернизированная Австрией и поставленная Латвией ВСУ.
В задней части корпуса — рваная дыра — место удара БПЛА-камикадзе. Предположительно, машина горела изнутри.
По данным СМИ, Латвия передала 6 САУ М109А5Ö из своих запасов, как минимум две из них уже уничтожены. Первую разорвало на части у Кисловки в Харьковской области.
Коментар
Коментар