Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеСамо от санкциите върху продажбата на нефт Русия е на загуба с 4 трилиона рубли.Или 57 милиарда долара.
И това е само началото.
Коментар
-
Потери Украины - более 300 тыс. убитых - Stratfor Forecasting
Сегодня, 17:38 • Опубл.: Apolitikus • Просм.: 4436 • Комм.: 17 • События в мире+23
Потери ВСУ, в соответствии с данными, переданными главкомом ВСУ Залужным в Пентагон составляют 232 тысячи убитых. По данным частной компании Stratfor Forecasting, потери Украины перевалили за 305 тысяч убитых.
Первоисточник публикации: https://politikus.info/events/149627...recasting.html
Politikus.info
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Не ти вярвам за '89 . Най много да си бил 1 клас тогава . Личи ти по знанията .
А клипа не е руска пропаганда , или въобще някаква такава . Украйнско е клипчето . Ама последно в живота
А се правиш и на Агроном , говориш за наторяване . Да , но САМОнаторяване .
А по образование съм наистина агроном, дори ще защитавам докторска степен.
Колкото до клипчетата, не си правя труда да гледам повечето от тези неща, не ми е интересно как някой си умрял. Война е, нормално е точно това да се случва. Умират и от двете страни.
- 5 Харесвания
Коментар
-
"Яндекс" блокировал изображение путина по запросу "бункерный дед" и нацистские символы по запросу "Z" - об этом стало известно из масштабной утечки кода российского поисковика
"Яндекс" постарался, чтобы изображение путина нельзя было встретить при поиске по отдельным словам: "п*здабол", "плешивый", "ху*ло", а также словосочетание: "главный вор", "гондон всея руси" , "х*й в скафандре".
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Не ме интересува руската пропаганда. На теб щом ти харесва гледай си я. Стига ми тая дето съм гледал и слушал до 89 г.
Коментар
-
Не ме интересува руската пропаганда. На теб щом ти харесва гледай си я. Стига ми тая дето съм гледал и слушал до 89 г.
Не ти вярвам за '89 . Най много да си бил 1 клас тогава . Личи ти по знанията .
А клипа не е руска пропаганда , или въобще някаква такава . Украйнско е клипчето . Ама последно в живота
А се правиш и на Агроном , говориш за наторяване . Да , но САМОнаторяване .
Коментар
-
Неразбираемо пишеш . Сигурен ли си че си добре . Клипче съм ти качил , на момчета със жълти ленти , които вече ги няма .
Тоест - получава се САМОнаторяване на славоУкрия. И е точно Бахмут
https://twitter.com/i/status/1619614172274372613
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
С лопата ли ще го ударят? Та те руснаците и лопати нямат в достатъчни количества ....
Ще стане точно това, което вече сме го гледали - бягство като за световно първенство ..... който остане жив ...
Байрактарите , Джавелините , Химарсите , и сега Леопардите с голи ръце ли ги трошат , според твоетоТа те руснаците и лопати нямат в достатъчни количества ..Last edited by Rodnok; 31.01.2023, 17:43.
- 1 like
Коментар
-
Ако казваш удряне на превръщането им в груз 200! Около Бахмут ще бъдат най-плодородното земи в Украйна.
Тоест - получава се САМОнаторяване на славоУкрия. И е точно Бахмут
- 1 like
Коментар
-
Я , тия горе май удариха , силните , красивите , умните укрофашаги право по тимбериците .
''Сюда идет ?"" му беше последния въпрос на славоукраинеца . Убит от ''наркомани , длъжници и пияници '' . Тотал щета
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеMateev, танковете са лесни, удрят го във веригата и я късат, после онези вътре все ще трябва да излязат.
Ще стане точно това, което вече сме го гледали - бягство като за световно първенство ..... който остане жив ...
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар