Tepix, сериозно ли го мислиш това за симпатичната Украйна ? Като свърши войната никой няма да отиде там докато не се забрави със смяна на поколенията. В Ливан помните ли как се биха и по телевизиите даваха разрушенията, дори не помня кои се биха там..но от Ливан още бягат. Където е имало война мястото става проклето.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Mateev, немкините след Втората световна война понеже Германия не е дала към 30 милиона жертви и тя, а само 5..нищо работа им правят организирани екскурзии за естественно инвитро до Африка. Забрави че няма да загубят живота си толкова украинци, колкото и руснаци. Не вярвайте на такива глупости, човешкия живот има цена точно един човешки живот. Ако убиеш един човек, ще загубиш точно един и от своите без дори една муха да е кацнала на него, просто човека ще падне и ще си отиде. Това го знам от участвал във война човек, всички войници го знаели.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнениеTepix, ген. Лебед казва истината за войните, гледай го и не си внушавай глупости, умрели са на пусто.
Иначе дали са умрели на пусто ... благодарение на тях Украйна за 8 месеца стана симпатична на хора от цял свят, въпреки нивото на държавата. Тези хора много добре разбират, че не се бият за Херсон, Херсонска област или дори само за Украйна.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Добре си описал орките, а не украинците, защото за всеки един загинал украинец-герой умират поне по 10 орки-пияници. За тях не ми е жал, защото си го заслужават. Жал ми е за младите рускини, които скоро няма да има кой да ги опрашва, и ще се наложи да си търсят тъпкач някъде на запад..
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеКак да е невидим цирка - виждаме го
Директора на цирка в Кремъл изпраща туристи в Украина
с някакви стари модели железни МПС с катапулти от троянската война
Туристите устройват фойерверки, но пушат много и подпалват МПС,
а на туристите толкова им харесва украинската кал,
че не искат да се връщат в русия и си остават да правят кални бани.
Украисските кални бани стават толкова популярни в русия,
че даже концлагеристите тръгват и те на кални бани
Вероятно е било непорочно зачатие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеАз не мога да разбера целия цирк невидим ли е за всички подкрепящи Украйна ?!
Директора на цирка в Кремъл изпраща туристи в Украина
с някакви стари модели железни МПС с катапулти от троянската война
Туристите устройват фойерверки, но пушат много и подпалват МПС,
а на туристите толкова им харесва украинската кал,
че не искат да се връщат в русия и си остават да правят кални бани.
Украисските кални бани стават толкова популярни в русия,
че даже концлагеристите тръгват и те на кални бани
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Би било редно 21 век в Европа да се чудят в неделя за сладолед ли да изведат децата или да ходят да ритат футбол в парка, вместо да ги погребват семействата им, но свободата никога не е идвала без жертви. Тези поне знаят за какво и за кого са загинали.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеNe знам защо, но хекспертите говорят за тактика таракан на украинската армия- която се изразява в- ха да видим сега на този район ние ли имаме повече хора или руснаците патрони. Ако укропите имат повече хора отколкото руснаците патрони- готово превземат района. Ако е обратното- е, не го превземат и продължават към следващия район, и се молят там да им се усмихне щастието- на командирите де, на хъмите- еби им майкитеLast edited by X_Y; 17.10.2022, 11:14.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
И как според тебе ще се случи това?
Аз имам терминал и антена на Starlink у дома и знам какви са рестрикциите. Първо StarLink е наясно с моите GPS координати, и ако искам да ги сменя, трябва да вляза в профила си, а той е с парола. Ако някой ми открадне терминала, просто влизам в профила си и го забранявам (изключвам). Ако терминала се премести далеко от моите GPS координати, сам ще се изключи, докато не вляза в профила си и да потвърдя преместването. Освен това ежемесечо автоматично StarLink тегли пари (95 лв.) от кредитната ми карта, и ако нещо с нея не е наред, пак терминала ще се изключи автоматично.
Всеки терминал е с уникален номер и се контролира директно от StarLink сървърите. Дори и когато правя настройки на параметрите, пак ги правя на StarLink сървърите, а те след това ги препращат на терминала. Та искам да кажа, че ако посредством някой терминал се направи опит за някаква атака на StarLink мрежата, този терминал пак автоматично ще се изключи и ще стане едно безполезно парче желязо и пластмаса.
Та според мене StarLink мрежата е много добре обмислена и защитена, и вероятността някои руснаци да работят през откраднат терминал е сведена почти до нула. Вероятността за атаки на мрежата през терминал пак е сведена почти до нула. Дори и за момент това да се случи, този терминал много бързо ще бъде забранен и изключен от мрежата.
Все пак нега да не забравяме, че Илон Мъск е ГЕНИЙ и няма как да го надхитри някоя безмозъчна отрепка, още повече ако е пияна. И човек трябва да е много невеж, за да си помисли, че това все пак е възможноо.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Mateev, пуснах ви ги да се посмеете малко и да видите че навсякъде е едно и също, 3.5милиона в Америка искат да гледат безплатно някаква телелевизия, тъ нъ тъ, ужас. Да старлинк е страхотна идея, знам че по глупав начин не може да се използва безплатно. Обаче е пълно с клипове от този вид за много неща и гледаемостта им е голяма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение...И човек трябва да е много невеж, за да си помисли, че това все пак е възможноо.
ето сега ще гледа как поправят кримския мост, а защо там почти няма руска техника - е непосилна за решение задача
https://twitter.com/Tendar/status/1581174951175806976
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=o-o9VDsbhs4 , ето я ...
Коментар
Коментар