IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    Икономиката им рухна ли?
    Колко области изгубиха?
    От техните си области нямат нито една загубена. От припознатите ... части. Ще видим ХНР (или е ХАР, знам ли вече каква административна единица й лепнаха) докога и при кой ще остава.

За икономиката им - 9 процента спад на търговията на дребно е нещо много тежко. Има западни стоки и продукти, които нямат руски аналог или съответно не могат без западни компоненти. Като цяло по влоговете от Русия виждам едно и също - заливане на магазините с руска стока, по много, но един или два вида. Отделно нотариусите са заети за седмици напред заради мобилизацията. В момента чупи рекорди вътрешния туризъм и имотния пазар - има стотици хиляди руснаци с много кеш, който няма къде и за какво да изхарчат, а в същото време дори официалната инфлация е 17%.
    Санкциите са един питон - работят бавно, тромаво, безотказно и убиващо. Не знам какво стана с 200-те хил. московчани, работещи за фирми, които се изтеглиха от Русия. Вероятно се къпят в злато и диаманти.

Коментар

• Руски изтребител се вряза в жилищна сграда в южния руски град Ейск, най-малко двама загинали - Investor.bg

Идиоти!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Точно така - руските властимащи главорези и престъпници могат да бъдат спрени само и единствено посредством физическото им унищожаване. За целта обаче не е необходимо да се превзема и разрушава цяла Москва. Достатъчно е само на мястото на Кремъл да се появи една дупка с ширина 3 и дълбочина 1 километър.
        Изцяло подкрепям Трейдърка. Ти не си на себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          абсолютно правилно. бомбардировките на цивилни и гражданска инфраструктура е любим метод на водене на война на англосаксите от времето на Втората световна война до днешни дни, аз съм се изморил да давам примери

все пак да не забравяме, че Батко живее на хълма, той е носител на цивилизация и просвещение и той не е длъжен да спазва международното право, той има право да използва ядрено оръжие, химическо оръжие, биологично оръжие, той има право да убива беззащитни хора, жени и деца..
          За 847 път:

Това, че САЩ през не-знам-си-коя-си-година са бомбардирали не-знам-си-кой-си с не-знам-си-какво-си не оправдава руските действия в Европа и на една милимунда.

Разбирам любовта към уотабаутизма, но просто го забравете. Иначе накрая ще стигнем до Каин и Авел ...

Коментар

• Икономиката им рухна ли?
            Колко области изгубиха?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Странно чувство за хумор показваш. Губели били.
              Ами за месец и половина са 11 000 кв. км. на минус. Освен ако не отстъпват, защото се засилват, не виждам как печелят.

Коментар

а още по-достойно е да кажат, отказваме се от руския газ, отказваме се от руския нефт, отказваме се от руското гориво за Козлодуй...

ама България це Украина и после питат: А НАС ТО ЗАШО!?
                Вица , за по нечелите, но пишещи на килограм :

- Мыкола, а пойдём бить москалей?
                - Пойдём! А если они нас?
                - А нас то за шо?!

Коментар

• Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
                  Виж аз не вземам страна, но трябва да се знае че в момента в Украйна е пълна анархия и от нейно име се правят неща които едва ли са по волята на народа и.
                  О напротив, от първият си пост си взел страна и то не на страната на Украйна.
                  Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

+1
                    Беше унизително. По-достойно поведение би било направо да я отпратят.
                    а още по-достойно е да кажат, отказваме се от руския газ, отказваме се от руския нефт, отказваме се от руското гориво за Козлодуй...

ама България це Украина и после питат: А НАС ТО ЗАШО!?

Коментар

Митрофанова с първи коментар след решението да не бъде поканена на откриването на НС (видео) | Днес.dir.bg
                      https://dnes.dir.bg

детска градина Цецко, просто такова е нивото на целия политически елит в ЕвроКолхоза.... мога да те замерям с примери До ъгъла на светофара, ако искаш
                      +1
                      Беше унизително. По-достойно поведение би било направо да я отпратят.

Коментар

• Митрофанова с първи коментар след решението да не бъде поканена на откриването на НС (видео) | Днес.dir.bg
                        https://dnes.dir.bg

детска градина Цецко, просто такова е нивото на целия политически елит в ЕвроКолхоза.... мога да те замерям с примери До ъгъла на светофара, ако искаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Точно така - руските властимащи главорези и престъпници могат да бъдат спрени само и единствено посредством физическото им унищожаване. За целта обаче не е необходимо да се превзема и разрушава цяла Москва. Достатъчно е само на мястото на Кремъл да се появи една дупка с ширина 3 и дълбочина 1 километър.
                          ша върна лентата 80-90годин. мислиш ли, че другаря Сталин не е разсъждавал дали да не очисти великия фюрер Адолф Алойзич? Защо не го е направил, даже и не е направил опит да го направи?

Според мен искаш да намериш отговорите в пропагандната гнусотия, с която ни заливаш, освен това историята не ти е силната страна? въпросче, може ли да бъде развято знамето на Победата над Райхстага, без Берлин да бъде разрушен?
                          Last edited by Макс; 17.10.2022, 22:03.

Коментар

• Mateev, ти явно отказваш да разсъждаваш. Нали при нападение с ядрено оръжие армията, която действително не участва пълноценно ще се задейства автоматично, решенията ще се вземат от командирите и Щатите ще бъдат разпрани по шевовете от бомбене, ще ги потопят в океана. Ти не знаеш за какво говориш. В Киев горе на върха на държавата няма НИКОЙ, търси видеа в тик ток, обисновенни хора снимат какво става там, истинските битки са в празните магазини в Киев, украинците се бият помежду си..отвратителна работа.

Коментар

• „Историята напомня водевил”, заяви руският посланик и пожела успех на депутатите от 48-ия парламент

Коментар

• Виж аз не вземам страна, но трябва да се знае че в момента в Украйна е пълна анархия и от нейно име се правят неща които едва ли са по волята на народа и.

Коментар

Working...
                                X