IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

[ATTACH=CONFIG]n3978386[/ATTACH]
    С подходящ подбор на снимки, внушението може да се преобърне на 180°, не забравяй.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

и аз мисля, че идеята е за дълъг конфликт, който да обезкръви нацяло корумпирания руски режим докато имплодира
      много пъти съм писал, че САЩ го играят курвенската, а джуджака им се върза този път и скочи с двата крака, защото е заобиколен от лакеи и егото му е напомпано добезкрай с лъжи(както се видя)...

с модерно оръжие Украйна може да стигне до москва за нула време , но това ще означава ядрен армагедон и край на цивилизацията в този и вид.
      Ти да видиш, Ирония: Изтокът,също джурка дълъг конфликт, като цели да изтощи Запада...

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Не бе, той хубаво светът се променя, тук сме на едно мнение с пирамидата. (той кога ли не се е променял така или иначе).

Ама си мисля, че ролята на Русия в новия свят пак ще бъде на донор на ресурси и нищо повече.
        Нямат потенциала за повече.
        Click image for larger version

Name:	311639535_10160045863762612_7208757560356673744_n.jpg
Views:	1
Size:	61.0 КБ
ID:	3978391

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
          Нещо почва да се задъхва Колективният Запад. Виновни са Колективният Изток.

При това, китайците все още не са дошли (като в онзи лаф)...

Name:	312046803_10227264743355329_3164845116773033435_n.jpg
Size:	53.4 КБ
ID:	3978389

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Стратегията, казваш, на Запада? Според мен, повече, нещата опират във възможности и способности, а Западът, далеч не е този Истински Тигър, за който се мислеше. Оказа се, книжен.

Name:	311312393_209819118051104_2138717939705362210_n.jpg
Size:	70.3 КБ
ID:	3978386

Коментар

• Путлер на 21 септември 2022 г. показа на целия свят как не трябва да се провежда мобилизация. Около милион руски мъже вече избягаха в съседни държави или се скриха при роднини в отдалечени руски региони, стотици хиляди отказаха да се явят във военните комендантства, в Москва и Санкт-Петербург чрез хайки ловят мъже в градския транспорт, дори в парковете, докато разхождат кучетата си, руснаците биват мобилизирани. Мобилизират болни и сакати, мобилизират клошарите и бездомните. Тези, които са заловени от военните власти се оказват натъпкани в свинеферми и ги транспортират с животински вагони. Униформи и зимни военни дрехи няма. Мобилизираните са принудени сами да си закупуват дрехи, обувки, храна и бронежилетки, а в самите мобилизационни лагери, старшините им отнемат вещите, които семействата набързо са им закупили на кредит. Мобилизацията се провежда тотално и навсякъде, има региони, които са останали без учители и лекари. В самите мобилизационни лагери се случиха единични самоубийства и дори въоръжени бунтове. В Белгород, в мобилизационния лагер, няколко новомобилизирани с автомати избиха офицерите и старшините, руското министрество на убийствата съобщава за 11 убити и 18 ранени. Две седмици след обявяването на мобилизацията, тя се превърна в могилизация. Без сериозна военна подготовка направо на фронтовата линия в Украйна се оказаха 20000 мобилизирани, като около хиляда от тях вече са убити, а няколко хиляди са се предали на ВСУ. Слава Украiни!ПУРКО

Коментар

Не бе, той хубаво светът се променя, тук сме на едно мнение с пирамидата. (той кога ли не се е променял така или иначе).

Ама си мисля, че ролята на Русия в новия свят пак ще бъде на донор на ресурси и нищо повече.

Name:	311642310_2931432653669084_259870553097051462_n.jpg
Size:	41.9 КБ
ID:	3978379

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

и аз мисля, че идеята е за дълъг конфликт, който да обезкръви нацяло корумпирания руски режим докато имплодира
                  много пъти съм писал, че САЩ го играят курвенската, а джуджака им се върза този път и скочи с двата крака, защото е заобиколен от лакеи и егото му е напомпано добезкрай с лъжи(както се видя)...

с модерно оръжие Украйна може да стигне до москва за нула време , но това ще означава ядрен армагедон и край на цивилизацията в този и вид.
                  "ЗА" варианта дълга война и имплозия!
                  раZпада ще е по ефективен-от расийката да остава САМО московията
                  другото ПЛОЩ-за ресурси и на Япония/най източните територии/
                  АМИН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Къде го видя това " западно оръжие" в нужните обеми???- ако беше така всичко щеше да е приключило вече. Ето ти пример за немската айрис т. зенитна система дето говорят че ще доставят на Украйна. Знаеш ли колко бройки - ЕДНА сега и още 2- 3 догодина. Как с ЕДНА бройка колкото и технологично да е напреднала ще защитиш небето над Украйна като само 2000 дрона са доставени на руснаците от Иран, а сега се говори и за доставка на балистични ракети пак от Иран с обсег 500- 1000 километра, докато американците още се колебаят дали да дадат ракети атакамс за 30- те хаймарса които имат украинците с обсег 300 километра и то с хиляди условия- да не се ползват по територията на Русия.... Явно стратегията на така наречения "запад" е да дават на час по лъжичка за да се проточат нещата и руснаците сами да свалят режима на Путин без риск от ядрена война.
                    Стратегията, казваш, на Запада? Според мен, повече, нещата опират във възможности и способности, а Западът, далеч не е този Истински Тигър, за който се мислеше. Оказа се, книжен.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Къде го видя това " западно оръжие" в нужните обеми???- ако беше така всичко щеше да е приключило вече. Ето ти пример за немската айрис т. зенитна система дето говорят че ще доставят на Украйна. Знаеш ли колко бройки - ЕДНА сега и още 2- 3 догодина. Как с ЕДНА бройка колкото и технологично да е напреднала ще защитиш небето над Украйна като само 2000 дрона са доставени на руснаците от Иран, а сега се говори и за доставка на балистични ракети пак от Иран с обсег 500- 1000 километра, докато американците още се колебаят дали да дадат ракети атакамс за 30- те хаймарса които имат украинците с обсег 300 километра и то с хиляди условия- да не се ползват по територията на Русия.... Явно стратегията на така наречения "запад" е да дават на час по лъжичка за да се проточат нещата и руснаците сами да свалят режима на Путин без риск от ядрена война.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

При толкова западно оръжие и боеприпаси за ВСУ, има ли изобщо смисъл да налагат санкции срещу Иран за някакви си дронове и измислени ирански ракетни установки с малък обсег от типа "земя-земя"? Риторично, разбира се

Все пак си мисля, че с милиардите от Конгреса на САЩ може да се предложат на Иран по-високи изкупни цени на дроновете им и така да се въоръжава ВСУкрайна? Кой търговец би се отказал от двойно/тройно по-висока цена за дрон в Иран?

Коментар

При толкова западно оръжие и боеприпаси за ВСУ, има ли изобщо смисъл да налагат санкции срещу Иран за някакви си дронове и измислени ирански ракетни установки с малък обсег от типа "земя-земя"? Риторично, разбира се

Все пак си мисля, че с милиардите от Конгреса на САЩ може да се предложат на Иран по-високи изкупни цени на дроновете им и така да се въоръжава ВСУкрайна? Кой търговец би се отказал от двойно/тройно по-висока цена за дрон в Иран?
                          урсула трябва да им го предложи като вариант
                          нали точно тя попречи на путин да продава скъпо газ, като му я изкупуваше на тънки цени
                          препоръка е

Коментар

• Като нашето Тинче. Плюе по ЕС, но си обича лукса на Германия. Дума да не става да ходи в Русия
                            Съветът на федерацията на Русия последователно гласува за война, анексиране на украински територии и репресии срещу руснаци - например за антивоенна реч да се дават до 15 г. затвор, а за избягване на
                            Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

Хм. А имат най-високо ценената, дори според щатските рейтинги, наука.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

При РоZия старшинка, всичко е в бъдеще време. Чакаме, ЩЕ, преходни процеси и все не става. Не ти ли омръзна да чакаш тихо и спокойно? Животът мина ...

Коментар

Working...
                                X