Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
и аз мисля, че идеята е за дълъг конфликт, който да обезкръви нацяло корумпирания руски режим докато имплодира
много пъти съм писал, че САЩ го играят курвенската, а джуджака им се върза този път и скочи с двата крака, защото е заобиколен от лакеи и егото му е напомпано добезкрай с лъжи(както се видя)...
с модерно оръжие Украйна може да стигне до москва за нула време , но това ще означава ядрен армагедон и край на цивилизацията в този и вид.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Не бе, той хубаво светът се променя, тук сме на едно мнение с пирамидата. (той кога ли не се е променял така или иначе).
Ама си мисля, че ролята на Русия в новия свят пак ще бъде на донор на ресурси и нищо повече.
Нямат потенциала за повече.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеНещо почва да се задъхва Колективният Запад. Виновни са Колективният Изток.
При това, китайците все още не са дошли (като в онзи лаф)...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Стратегията, казваш, на Запада? Според мен, повече, нещата опират във възможности и способности, а Западът, далеч не е този Истински Тигър, за който се мислеше. Оказа се, книжен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Путлер на 21 септември 2022 г. показа на целия свят как не трябва да се провежда мобилизация. Около милион руски мъже вече избягаха в съседни държави или се скриха при роднини в отдалечени руски региони, стотици хиляди отказаха да се явят във военните комендантства, в Москва и Санкт-Петербург чрез хайки ловят мъже в градския транспорт, дори в парковете, докато разхождат кучетата си, руснаците биват мобилизирани. Мобилизират болни и сакати, мобилизират клошарите и бездомните. Тези, които са заловени от военните власти се оказват натъпкани в свинеферми и ги транспортират с животински вагони. Униформи и зимни военни дрехи няма. Мобилизираните са принудени сами да си закупуват дрехи, обувки, храна и бронежилетки, а в самите мобилизационни лагери, старшините им отнемат вещите, които семействата набързо са им закупили на кредит. Мобилизацията се провежда тотално и навсякъде, има региони, които са останали без учители и лекари. В самите мобилизационни лагери се случиха единични самоубийства и дори въоръжени бунтове. В Белгород, в мобилизационния лагер, няколко новомобилизирани с автомати избиха офицерите и старшините, руското министрество на убийствата съобщава за 11 убити и 18 ранени. Две седмици след обявяването на мобилизацията, тя се превърна в могилизация. Без сериозна военна подготовка направо на фронтовата линия в Украйна се оказаха 20000 мобилизирани, като около хиляда от тях вече са убити, а няколко хиляди са се предали на ВСУ. Слава Украiни!ПУРКО
- 5 Харесвания
Коментар
-
Не бе, той хубаво светът се променя, тук сме на едно мнение с пирамидата. (той кога ли не се е променял така или иначе).
Ама си мисля, че ролята на Русия в новия свят пак ще бъде на донор на ресурси и нищо повече.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
и аз мисля, че идеята е за дълъг конфликт, който да обезкръви нацяло корумпирания руски режим докато имплодира
много пъти съм писал, че САЩ го играят курвенската, а джуджака им се върза този път и скочи с двата крака, защото е заобиколен от лакеи и егото му е напомпано добезкрай с лъжи(както се видя)...
с модерно оръжие Украйна може да стигне до москва за нула време , но това ще означава ядрен армагедон и край на цивилизацията в този и вид.
раZпада ще е по ефективен-от расийката да остава САМО московията
другото ПЛОЩ-за ресурси и на Япония/най източните територии/
АМИН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Къде го видя това " западно оръжие" в нужните обеми???- ако беше така всичко щеше да е приключило вече. Ето ти пример за немската айрис т. зенитна система дето говорят че ще доставят на Украйна. Знаеш ли колко бройки - ЕДНА сега и още 2- 3 догодина. Как с ЕДНА бройка колкото и технологично да е напреднала ще защитиш небето над Украйна като само 2000 дрона са доставени на руснаците от Иран, а сега се говори и за доставка на балистични ракети пак от Иран с обсег 500- 1000 километра, докато американците още се колебаят дали да дадат ракети атакамс за 30- те хаймарса които имат украинците с обсег 300 километра и то с хиляди условия- да не се ползват по територията на Русия.... Явно стратегията на така наречения "запад" е да дават на час по лъжичка за да се проточат нещата и руснаците сами да свалят режима на Путин без риск от ядрена война.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Къде го видя това " западно оръжие" в нужните обеми???- ако беше така всичко щеше да е приключило вече. Ето ти пример за немската айрис т. зенитна система дето говорят че ще доставят на Украйна. Знаеш ли колко бройки - ЕДНА сега и още 2- 3 догодина. Как с ЕДНА бройка колкото и технологично да е напреднала ще защитиш небето над Украйна като само 2000 дрона са доставени на руснаците от Иран, а сега се говори и за доставка на балистични ракети пак от Иран с обсег 500- 1000 километра, докато американците още се колебаят дали да дадат ракети атакамс за 30- те хаймарса които имат украинците с обсег 300 километра и то с хиляди условия- да не се ползват по територията на Русия.... Явно стратегията на така наречения "запад" е да дават на час по лъжичка за да се проточат нещата и руснаците сами да свалят режима на Путин без риск от ядрена война.
с модерно оръжие Украйна може да стигне до москва за нула време , но това ще означава ядрен армагедон и край на цивилизацията в този и вид.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеПри толкова западно оръжие и боеприпаси за ВСУ, има ли изобщо смисъл да налагат санкции срещу Иран за някакви си дронове и измислени ирански ракетни установки с малък обсег от типа "земя-земя"? Риторично, разбира се
Все пак си мисля, че с милиардите от Конгреса на САЩ може да се предложат на Иран по-високи изкупни цени на дроновете им и така да се въоръжава ВСУкрайна? Кой търговец би се отказал от двойно/тройно по-висока цена за дрон в Иран?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеПри толкова западно оръжие и боеприпаси за ВСУ, има ли изобщо смисъл да налагат санкции срещу Иран за някакви си дронове и измислени ирански ракетни установки с малък обсег от типа "земя-земя"? Риторично, разбира се
Все пак си мисля, че с милиардите от Конгреса на САЩ може да се предложат на Иран по-високи изкупни цени на дроновете им и така да се въоръжава ВСУкрайна? Кой търговец би се отказал от двойно/тройно по-висока цена за дрон в Иран?
нали точно тя попречи на путин да продава скъпо газ, като му я изкупуваше на тънки ценипрепоръка е
Коментар
-
Като нашето Тинче. Плюе по ЕС, но си обича лукса на Германия. Дума да не става да ходи в РусияСъветът на федерацията на Русия последователно гласува за война, анексиране на украински територии и репресии срещу руснаци - например за антивоенна реч да се дават до 15 г. затвор, а за избягване наНе е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
При РоZия старшинка, всичко е в бъдеще време. Чакаме, ЩЕ, преходни процеси и все не става. Не ти ли омръзна да чакаш тихо и спокойно? Животът мина ...
- 1 like
Коментар
Коментар