IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• petrg5s, огромна територия с 10..15 системи не може да се опази от такава напаст като дронове, освен това ако сте чели става въпрос за дронове които са самоуправлеми, сами си търсят цели които нападат, те не приемат никакви външни заповеди от никой чрез някаква връзка с него. Не знам как е направено дрона да не нападне този който го пуска..това е оръжие от филмите на ужасите дето се вика.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
      Русия е унищожила 30% от електроцентралите на Украйна

Ако се замислим, и повече: Нали си прибра и ЗаЕЦ (7200[MW]). За добро е.

Коментар

• Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение
        Няма как да се случи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Съгласно клипа предстои формирането на Амазонска народна република, с център Новокрокодилск.

Преди 4 години група руски туристи са посетили карнавала в Рио, не им е харесала храната - ето ти етнически руснаци, подложени на геноцид от бразилонацистите, щедро подкрепяни от евитапероновците и шакирапикеновците.

Време е изконните руски земи между Порто Алегре и Богота да се върнат обратно в Майка Русия!

Ся, вече със Шри Ланка не знам как ще станат нещата ...
          Наистина ли не схващате сарказма?

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
            Специално за Тинчето от паралелната реалност ...

Мисля, споменавах и може да се повторя но, в момента, разиграват ВСУ и и изтощават и човешкия, и индустриалния потенциал. Имаш право да се радваш сега но, най-добре се смее този, който се смее последен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Отново заяждане с хора.
              Отново не по темата.
              Отново много правописни грешки.

Явно някои хора са тука в този форум само за да си мерят пи@ките с други хора, защото страдат от комплекси, че са им много малки.
              А ти, Матейко, не плачи за моята пишка, не са твоя работа размерите и. Не се съизмервам с теб, опазил Господ. Будалкам те, щото, си смешен, чак жалък. (Помниш ли?Сам си го изпроси.) Отделно, за Берти наистина се радвам, че е тук. Присъствието му, дори да сме на различни позиции и едва да ме трае, облагородява обстановката. Той успява да съхрани човешкото в себе си. Не знам как го прави но, успява.

Коментар

• Специално за Тинчето от паралелната реалност ...

Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• НАТО:Украйна ще получи системи за борба с дронове през следващите дни

https://news.bg/world/stoltenberg-uk...ve-do-dni.html

Коментар

• Русия е унищожила 30% от електроцентралите на Украйна

Коментар

• Само не знам кой, кого трябва да учи.
                      Това е най-мащабната мисия от този вид, която ЕС организира за трета държава, посочват дипломати

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

пирамида,
                          твоите хора са направили огромна грешка, че не са те взели теб за този клип
                          https://twitter.com/i/status/1582279794242486277
                          Съгласно клипа предстои формирането на Амазонска народна република, с център Новокрокодилск.

Преди 4 години група руски туристи са посетили карнавала в Рио, не им е харесала храната - ето ти етнически руснаци, подложени на геноцид от бразилонацистите, щедро подкрепяни от евитапероновците и шакирапикеновците.

Време е изконните руски земи между Порто Алегре и Богота да се върнат обратно в Майка Русия!

Ся, вече със Шри Ланка не знам как ще станат нещата ...

Коментар

• better, те с тези дронове виж какво си докараха до главите, според мен това е много сериозен въпрос и приложението на дронове за военни и сходни цели трябва да бъде забранено. Само че кой ще го направи и да се съблюдава някакъв ред в този свят не виждам..

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Тюхъ, язъкъ.

- И на мен ми е драго да те видя, Берти.
                              Отново заяждане с хора.
                              Отново не по темата.

Явно някои хора са тука в този форум само за да си мерят пи@ките с други хора, защото страдат от комплекси, че са им много малки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Аз почвам да се чудя, дали някакви "руснаци", не толкова отдавна, не са изчишкали и наш Матейка, че така ги мрази. Тъй де, на празно място, и трева не расте, крушка си има опашка.
                                Отново заяждане с хора.
                                Отново не по темата.

Коментар

Working...
                                X