Хохлы сами перебьют свои танки за такие деньги
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеБреслау 1943 превзет от СССР ???
хахаха
Още по-смешен сте, виждам,че и за цветните ленти сте пълен лаикТруден за осмисляне факт, но надеждата умирала последна. След като зацепи, може да продължи нататък с други евентуални проблясъци в тъмния му ум.
Не е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Неведнъж ти казах , че нямаш знанията за претенциите с които пишеш
Руснаците НЕ се имат за Четвърти Райх , а за Трети Рим ! Разликата между двете е от небето до земята . И почти оттук произтичат всички вражди , войни , желание за надмощие и т.н.
Руснаците се виждат продължители на линията РИМ - Византия - Русия - следвайки пътя на Православието .Затова и Третия Рим !
Германците нямат и не са искали да имат нищо общо с Рим . Нито със Византия . Нито с православието .
Третия Райх е по линия : Карл Велики - Бисмаркова Германия - Третия Райх на Хитлер.
Понятно ?
Дотук - 2 по История
За другите неща изписани в поста - и бележка не заслужаваш.
Какво още да очакваме от теб като сензации? Хитлер е отхвърлян два пъти на изпит по изобразително изкуство във Виенската художествена академия? Сталин отказва да размени генерал Паулус за сина си след Сталинград? Една масивна маса спасява Хитлер от покушение, организирано от Щауфенберг? Водата кипи при 100 градуса?
Давай, засипи ни с порой известни само на теб шокиращи факти.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Хахахахах - остава ти само това - да се надяваш на неволно объркан клавиш от клавиатурата .Last edited by X_Y; 02.02.2023, 21:10.
- 1 like
Коментар
-
Днес ми излезе статия защо на руснаците твърде не им пука за петрола им
India’s breaking all records for buying Russian oil, but who is the surprise buyer?
Despite sanctions, the US is snapping up refined petroleum products from India made from Russian crude oil
Интересното е че най голямата индийска рафинерия е 45% руска
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеБреслау 1943 превзет от СССР ???
хахаха
Още по-смешен сте, виждам,че и за цветните ленти сте пълен лаик
пп
е хайде споделете и знанията си за векторите, че видно още не съзнавате как сте се самоопровергал
Last edited by X_Y; 02.02.2023, 21:10.
Коментар
-
пфуу, труда на пет поколения съветски историци отиде в киреча с две изречения
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Византия НИКОГА не е съществувала. Тя е ИЗМИСЛИЦА както и славяните
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНякой има ли отговор защо путин днес не избомби киев- таман се бяха събрали всички
- 1 like
Коментар
-
Миллион в диване: кадры обыска у замминистра обороны Украины, воровавшего деньги на госзакупках (ВИДЕО)
Германия допускает, что теракт на «Северных потоках» устроила одна из стран Запада
02.02.2023 - 17:00
Ведущееся в Германии расследование о взрывах на газопроводах «Северный поток» (страна начала собственное расследование в октябре 2022 года, взрывы произошли в конце сентября 2022 года) существенно не продвинулось, следователи не нашли никаких убедительных доказательств.
Об этом пишет британская The Times.
По информации газеты, немецкая сторона все еще готова рассматривать версию, что газопровод взорвало «западное государство», чтобы обвинить в этом Россию. Источник информации газета не раскрывает.
Российские власти считают Запад причастным к произошедшему.«Англосаксам уже мало санкций, они перешли к диверсиям — невероятно, но факт, — организовав взрывы на международных газовых магистралях „Северного потока“, которые проходят по дну Балтийского моря.
Фактически приступили к уничтожению общеевропейской энергетической инфраструктуры», — заявил президент Владимир Путин 30 сентября 2022 года.Last edited by v_tin; 02.02.2023, 21:01.
Коментар
-
Питаш ме за ''модела на фотоапарата '' на снимката която съм качил от 1943 г ????..)
хахаха
Още по-смешен сте, виждам,че и за цветните ленти сте пълен лаик
пп
е хайде споделете и знанията си за векторите, че видно още не съзнавате как сте се самоопровергал
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениеПаисий е Български Будител , но не и Историк .
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениеКиевска Рус , която е РУСИЯ - СЪЩЕСТВУВА по времето на Византия .Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеВизантия НИКОГА не е съществувала. Тя е ИЗМИСЛИЦА както и славянитеLast edited by GiRo; 02.02.2023, 20:56.Не е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
википедийдите ви знания са очевидни,
не случайно ви питам за модела/марката лента на заклевъм сЪ СССР-кия фотоапарат
След като съм качил и снимка на Горловская Мадонна - една от жертвите на укрофашиския режим през 2014 , заедно с детето й .
И заради които жертви , започна конфликта ???
И ме питаш за модела на фотоапарата и лентата ?
Ти наистина си неспасяем трол, чиято задача е непрекъснато да води разговора в упадък и в посока далеч от ТЕМАТА и причините за нея .
Колко ти плащат , нещастнико ?
Замисли се - нищо не остава безнаказаноLast edited by Rodnok; 02.02.2023, 21:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеИмате само един пруублем с рецитацията ви - не е само Паисий който пише за москаля и руси (по време когато Византия я няма) Ако пак не загрявате - най-голяма джамия в Европа е при москалята
но това е по-малко важното.
Споделете, научихте ли, какво означава по-голяма/дълга стрелка на карта на ТВД ?
И защо си мислите , че трябва да ви отговарям на всеки въпрос , докато седите на чина до прозореца , в ляво .
Не за първи път ще питам : Мислите ли , че съм баща ви , и трябва да ме притеснява перманентното незнание .
Аз такива тъпагьози не може да съм сделаль
Коментар
Коментар