Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеИ също какво лошо си видял от руснаците- някой те е пляснал, откраднал пари, отвлякъл/убил дете??? От тях също нищо лошо не си видял, но ги мразиш- защо??? Изключвам тези глупости които си писал че поддържат войнатаНе е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Руските орки могат да бъдат изтребвани честно, почтено и законно, ако се намират с оръжие на територията на Украйна. Обратното не е вярно. Тоест орките в Украйна са престъпници и терористи, ако избиват украинци.
Следователно е гордост и повод за хвалене, ако украинец убие орк, и е срам и позор, ако орк убие украинец. Набий си го това в главата и не се излагай по форумите.
Сега станаха прекалено силни и вече не могат да бъдат спряни.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Mateev, наистина не психясвай, заеми се с нещо друго, като мернеш нещо за проклетата война го подмини, не го чети. Във война права и героична страна няма, всичките са кретени. Нормален човек ще тръгне ли да убие друг човек ? Живееш в страна в която смъртното наказание е отменено, може да се гордееш с това защото има толкова много случаи там където го прилагат да убиват невинни хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Определено не си видял лошо, защото не са бомбардирали нищо по твоя край- искаш ли снимки от бомбардировките на софия от бомбардировачите
И също какво лошо си видял от руснаците- някой те е пляснал, откраднал пари, отвлякъл/убил дете??? От тях също нищо лошо не си видял, но ги мразиш- защо??? Изключвам тези глупости които си писал че поддържат войната
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Къде падат "много"? Авариите при съветските таралясници са 10 пъти повече, особенно сега при война.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev
Аз от янки лошо не съм видял, но това не стои така с твоята особа. Особенно като видя какъв портрет си сложил на профила си, иде ми да те намеря и да ти прегриза гръкляна. И свестните хора във форума ще ми ръкопляскат.
И също какво лошо си видял от руснаците- някой те е пляснал, откраднал пари, отвлякъл/убил дете??? От тях също нищо лошо не си видял, но ги мразиш- защо??? Изключвам тези глупости които си писал че поддържат войната
Коментар
-
Аз уважавам руснаците или по-скоро уважавах ги до момента, до който нападнаха Украйна. Дори и тогава все още ги уважавах до момента, до който разбрах, че те подкрепят войната в Украйна. Тогава вече ги намразих, защото това не са хора, а изроди, нямащи правото да дишат същия въздух, който го дишаме и ние. В момента вече споделям мнението, че тези зомбирани пияници заслужават да бъдат изтребени до крак.
Ха сега сам се сети какво е моето мнение и за всичкия мурзилаж, защитаващ орките на страниците на този форум.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не се прави на цапнат с мокър парцал. Орки са руските войници в Украйна, а чмобики са частично мобилизираните, които като стъпят в Украйна, също стават орки. Орки са и мурзилажа по целия свят, който ги защитава.
Да се върнем да долния ти пост- разбрахме че мразиш руснаците защото подкрепят войната. А ако не бяха тези хора , а си беше останала турската империя ти какво име би си избрал??? Защото това са синовете и дъщерите на същите хора които са загинали при плевен / между другото днес има годишнина от предаването на бея и превземането на плевен/ , при стара загора, при люле бургаз. Означава ли че мразиш и хората които са освободили България
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Az silno се съмнявам че някой ще го направи, но виж скопени руски войници има по съвет на главния лекар на украйна
Коментар
-
Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнениеНа Нато таралясниците също падат много, много военни пилоти при учебни полети губят живота си..за това е неуместно да се подигравате, мечката играе наред.
Коментар
Коментар