Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Пф, айде стига вече, ти поне наистина имаш нещо между ушите. Ако САЩ искаха бойни комари, да бяха взели ветерани от Видин, там отдавна са спечелили войната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
Проблема е че бойните комари така и не срещнаха нито една бойна сова, И от член.5. остана само първото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Украйна сутринта беше полска, тая вечер е китайска. Утре ще се окаже, че й се точат Камбоджа и Лаос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеокрайне е на края на нищото. за кво им е на който и да е тази пропаднала територия? полша и прибалтиките са същите прецакани географски
А, отделно, тя лежи на жизненоважния сухоземен Копринен път Шанхай-Техеран-Истамбул-Москва-Ротердам-Венеция
Last edited by Бедният брoкер; 21.01.2023, 21:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеTepix, Монако и се точат много яко.
П.С:
Ти/вие си/сте велик/и, бе, човек/човеци.
Оправи/хте ми настроението от раз.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Tepix, то с ветераните е по трудно, по добре млади наивни комари. Сега в една страна тук наблизо често участвали във войни и някой беше разказал как стоят нещата с тези опитни ветерани, понеже станало на въпрос че войската много бързо трябва да изпълнява заповеди и да се вдига при тревога. Та този знае как е там и те го питали - добре де там много ли са бързи, не за 5 а за 3 минути са готови сигурно..А не те са ветерани, там алармата тези като я чуят се обръщат в леглото и спят и после върви се разправяй защо не излязохте, оправдавали се тежко - ами спал съм.. Та толкова за комарите ветерани, те се ояли, препили с кръв, ти ги чакай да си мръднат задните части.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Хахаха-това ли е новата опорка,че Украйна щяла да става китайски протекторат?Ти за Украйна не бери грижа, тя ще влезе в ЕС.А китайски васал ще стане Русия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ами по подобна тема, са работили и японците в Манджурия, в т.нар. "Отряд 731". Гадно, ама факт.
- 2 Харесвания
Коментар
-
За пръв път чувам сови да били ядяли комари, ама.щом казваш.
- 1 like
Коментар
-
Това е е една манджа в която всеки който е минал е хвърлил по една шепа сол, защото да се запише за готвач. Сега тази манджа за ядене не става, освен да се сипе в нея много вода и да стане някакъв бульон. Китай нищо няма да направи ако се кротне сигуацията, и доларите си в океана за храна на рибите няма да изхвърлят. Пък и като стане така, те просто ще си кажат тези като правиха някакви неща с оръжия, нещо получили им се - не. Така че тази работа не е за победа и ще отиде малко в отдела за хумор, сатира и забава. И няма да има конфронтация после, за какво им е на китайците вместо да зередят целия свят с фотоволтаични панели, батериики и други техники ?
Въпроса е да стане така че Украйна да получи, а тя може да получи своето, а не чуждо, подарено. Да остане националния патриотизъм, за да се махне националния нихилизъм и да не се стига до фашизъм. Според мен в Европа много ще се зарадват, ако това нещо се размине и приемат европейското решение за такива територии, искат в Европа, в Европа е така поне за сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Хахаха-това ли е новата опорка,че Украйна щяла да става китайски протекторат?Ти за Украйна не бери грижа, тя ще влезе в ЕС.А китайски васал ще стане Русия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
- Само заради теб, съвсем накратко: През далечната 2009-та, мой приятел от ГЕРБ ( - представи си!) ме помоли да съм идел като техен гост на учредителен конгрес или каквото беше там, и да му разкажа, когато се върна, какво става. Сам не можел но, понеже бил се познавал с Костадин Чакъров, оня му рекъл "прати някого"., и той помоли мен. Имах работа в София, а тук-и безплатен транспорт в удобно време, и да си видя племенниците. Така, отивам, седя си, и по някое време, почват да си избират органи. Докато се оглеждам, ония споменават и моя милост, а аз не вярвам на ушите си (никога не съм кандидатствал за партията им, пък тук ПРАС! ) И..ме избират, доде река "ама чакайте, аз съм само гост." И - дотам с "членството ми". Нито съм им стъпвал на заседанията, нито нещо съм подписвал, абе цирк.След това, на 2 пъти (ДВА ПЪТИ!) без да съм кандидатствал да влизам при тях, подавах заявления за напускане но, те така си "поддържат базата данни" оттези интернет регистри, че още не са го изтрили. По същия начин (нали сме "страната, от която е Джон Атанасов", озобретателят на компютъра) докато бях на действителна служба, ме викаха ...ЗАПАС. НА ДВА ПЪТИ. Първия път, през 1994-та. Отивам, с всички документи от поделвнието, по форма, казвам им, "имате грешка". И те се пощят нашите, "добре-казват, ще си актуализираме данните". И ги "актуализират" и, през 1998-ма, ПАК. ОЩЕ ОТ СЪЩОТО . пък и в призовката, от военното окръжие, ме "стягат", да не съм се бил отклонявал, щото, бла-бла-бла, плашат ме. Ами казах им, аз съм ей тук на 3 км от вас, в пиделението на Честово, елате ме закопчейте с военна полиция.- НЕ ДОЙДОХА. КРАЙ. Някой "узря", най-сетне.
Та, така, Импотецие. Някои плащат, да ходят на цирк, докато на някои, им плащат, да го гледат отвътре. Свят пъстър, ехе-хе!
Та, така с "актуалните данни" от Интернет. Истината се пише в книги, а с медиите, се разнасят лъжи.
мошенник
абе РУZОФИЛ
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар