IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
      Винаги съм ценял опитът ви. Проверих снимката на която сте се подмокрили, много е смешно

ето ви същото място снимано в ноември

ХА ХА Ха
      https://twitter.com/RusevDmitrii/sta...790976/photo/4
      Едната половина не могли да запалят, другата половина вече е станала на скраб нейде из полята!

Коментар

• Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение

Бългатите сме потомци на мизи, гети и беси и сме чисти европейци. Но ти си твърде стар и изкуфял мозък за да ти обянявам тази материя. Това дето ми го говориш не е никаква история базирана на фактим, а измислици на савецката пропаганда по време на савецката окупация у нас.
        ми сложи си българския флаг
        не, чакай....по-добре си с този.
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
          sosi, ти също си руснак, българите по тези земи сме дошли от там, те са българи. Един руснак по това как изглежда, ако каже че е българин няма ли да повярваш ? Или украинец. Трагедия. Ние сме близки с тях и по далечни с англоезичните народи, макар и с тях да не сме толкова далечни защото сме от една раса.
          Бългатите сме потомци на мизи, гети и беси и сме чисти европейци. Но ти си твърде стар и изкуфял мозък за да ти обянявам тази материя. Това дето ми го говориш не е никаква история базирана на фактим, а измислици на савецката пропаганда по време на савецката окупация у нас.

Коментар

• Демократична България” (ДБ) обяви, че остро протестира срещу изявленията на президента Радев по време на срещата на Европейския съюз в Брюксел, "с които той за пореден път постави под съмнение стратегическите интереси на България като пълноценен член на ЕС и НАТО".

"Радев се прави, че не разбира какво значи победа. “Демократична България” му обяснява: победа значи руските агресори да се изтеглят от цялата територия на Украйна, включително от окупирания през 2014 г. Крим, да платят репарации за нанесените материални и нематериални щети, а виновниците за военните престъпления и за престъпления срещу човечеството, да бъдат изправени пред международен трибунал, най-добре пред Международния наказателен съд в Хага", коментират от дясното обединение в позиция, изпратена до медиите.

"Радев безотговорно противопоставя победата за Украйна на мира, като игнорира реалността, че единствено постигането на целите на легитимната самозащита на Украйна ще бъде и победа за международното право и основа за траен и стабилен мир в Европа. Само такъв мир ще гарантира в пълна степен и българския национален интерес. Колкото по-бързо и решително бъде постигната тази цел, толкова по-малко жертви ще бъдат дадени. И точно затова предоставянето на навременна помощ е толкова важно и обслужва пряко и нашите собствен български национален интерес: постигането на справедлив и траен мир и възстановяване на международното право", се казва в позицията.

Коментар

• Коментар

• 5 долара! Български троянски магарета - веднага ЧЕМОДАН - ВОКЗАЛ - МОСКВА

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение

Ебасиму, повече от половината шкарто.
                  И тоя си е мислил като митко 7 номер

Коментар

Знаеш ли че, когато една машина не е на мястото на снимката, най-вероятно, просто е другаде? НИЩО не доказват тези снимки освен, че втория път, машините са другаде.

Коментар

По-готинното ебасиму е, кога отстъпиха Херсон?
                      А шматарока захапал бастуна и дърпа ли дърпа, че това ще ходи на фронта Е няма такъв хилеж (според мен го проверяват дали копира безрезервно глупости)

За отбелязване е, че няма елементарната мисъл, че вижда "достоверната" си снимка при трето лице сложена в Ноември !!! и пелтечи че това ЩЕ идва в 2023 Ох нимоя толко смях отдавна не бях имал

Смехът е Здраве. благодарен съм на роднокя
                      Last edited by satz; 10.02.2023, 18:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Не ми говори врели некипели.Офицер се ставаше по два начина-или директно те назначават като офицер или те назначават като старшина(сержант)и после по заслуги те правят офицер. Ти сам каза,че са те направили по заслуги.
                        НЕ. НЕ Е ВЯРНО. Имам ценз в близка специалност, бях работил 2,5 години в сферата, изявих желание, имаше свободна длъжност - произведоха ме. Бъркаш боба с боя, явно.

Коментар

Винаги съм ценял опитът ви. Проверих снимката на която сте се подмокрили, много е смешно

ХА ХА Ха
                          Всеизвестни са вашите фейкове и тъпsatzизми . Виждали сме ги , а и сме слушали за отрицателни цени и отрицателен ток . Та и тая снимчица - същата
                          ХА ХА ХА
                          Last edited by Rodnok; 10.02.2023, 18:12.

Коментар

ХА ХА Ха

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ето, който не внимава, пак се излага. Грешка, малкия. Точно такива неща, не съм казвал.
                              Не ми говори врели некипели.Офицер се ставаше по два начина-или директно те назначават като офицер или те назначават като старшина(сержант)и после по заслуги те правят офицер. Ти сам каза,че са те направили по заслуги.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение

Всички тъпsatzи се смеят предпоследни ! ...:

ХА ХА Ха

Коментар

Working...
                                X