IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение

Нищо от това не е вярно .
    Пак лъжеш и то доста . Руската икономика е в перфектно състояние , изчисти се от всякакви навлеци и западни кръвопиици , които изнасяха паричните постъпления на запад . Рублата е в абсолютен възход , откакто започна операцията , за разлика от укро гривната която дълбае дъно след дъно .
    Армията на Русия за сега показва че не е втора а Първа сила в света . Надали има друга армия която би издържала толкова време срещу идеално подготвени и екипирани 600 000 войници , отделно още по добре подготвени паравоенни организации , обучени от най добри западни инструктори . При това снабдявана със оръжие и пари НЕОГРАНИЧЕНО . Бяха изпратени ТРИЛИОНИ И ПОЧТИ 50% от оръжието на държавите в първата десетица на света .

Ако друг може да удържи на това и все още да се води Победната страна в конфликт - ок .
    Така че пак и отново всеки пост ти е като онзи за финансовия елит и ти , които купувате биткойн на 63000
    Ако армията на Русия беше най-добрата, нямаше да мрат като мухи без обмундирване, без бинокли, без радиостанции, без прибори за нощно виждане, без бронежилетки, без храна и най-вече без водка в изобилие. Нямаше да има и могилизация. Нямаше да има и нужда и от вадене на ръждясали танкове и други оръжия от втората световна война.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Кои сме ние, защо изобщо ползваш такъв неграмотен език? ..
      Виждате се кои.
      Тия къде каканижат, че международен меморандум и договор са без значение...
      такива ако са грамотни(а вие го изтъквате постоянно), у наше село им казваме лъжци подлеци и т.н.
      но най-често са посредствени ченгесари

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Това го разбрахме, а на въпросите по-долу ще отговориш ли или ще повтаряш едно и също като развалена грамофонна плоча? Зацикли нещо май?
        Какво съм зациклил, бе. Ти разбираш ли изобщо от писан текст?

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

Три са най-гнусните престъпления извършени под диктовката на Москва:
          Първото е "Народният" съд, избил почти целият елит на държавата. За сравнение в нацистка Германия са издадени 12 смъртни присъди, в България са 2186...(https://epicenter.bg/article/Karvavi...ya/239404/11/0)
          е!
          избил почти целият елит на държавата - не си наред ако си сигурен в това което си писал- същия този елит е виновен за 2 национални катастрофи и ти го славиш??? КАкто се очертава газпром ще осъди бг за поне 2 милиарда- би ли хвалил киркорчовците за това

Коментар

Ти наистина си някакъв глухар.
            Това го разбрахме, а на въпросите по-долу ще отговориш ли или ще повтаряш едно и също като развалена грамофонна плоча? Зацикли нещо май?
            Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

Айде поредният де става и ляга с Русия на уста, но не е русофил. Та вземи се пробвай за влезеш и в обувките на нападнатата страна. В нашите обувки и обувките на Европа няма ли да влезеш? Като си влязъл в обувките на Русия и я познаваш по-добре от Кисинджър, я ми кажи защо тогава Русия нападна Украйна? Какво щеше да се случи на Русия ако не беше нападнала Украйна? Заслужаваше ли си този геноцид и хилядите животи? Хайде, разкажи ми. Обясни всичката тази кръв.
              Аз разбирам и Запада. Той иска разпада на Русия, а не демократизирането й и празните приказки за демокрация. Разпадът е важен, защото ресурсите са оскъдни и не може 100 милиона да държат ресурси за 7 милиарда. Разбираемо е и самата Олбрайт го вербализира приживе. Но това няма как да стане, би било Армагедон. Русия е военна държава, автокрация, способна да бъде автаркия. Не мога да бъда на тази позиция, ако това ще доведе до Армагедон. Виж, Украйна е дребен залък. Гледай да не паднеш от клона.

Коментар

Това са думи на С. Стамболов, а не на исторически компетентната форумна Радка Пиратка.
                Не ми е ясно - ти имаш стамболов за голям държавник- така ли- наистина ли не знаеш нищо за стамболов освен че е бил срещу русия. Нещо за изцепките по време на въстанието, преди и след него?? Някакви обвинения не си ли чувал - чел- за злоупотреба с комитетски пари

Коментар

Айде поредният де става и ляга с Русия на уста, но не е русофил. Та вземи се пробвай за влезеш и в обувките на нападнатата страна. В нашите обувки и обувките на Европа няма ли да влезеш? Като си влязъл в обувките на Русия и я познаваш по-добре от Кисинджър, я ми кажи защо тогава Русия нападна Украйна? Какво щеше да се случи на Русия ако не беше нападнала Украйна? Заслужаваше ли си този геноцид и хилядите животи? Хайде, разкажи ми. Обясни всичката тази кръв.
                  Ти наистина си някакъв глухар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                    Дори и да приемемем, че Запада изигра някакъв лицемерен и курвенски номер по отношение на Украйна, не може да не се съгласим, че този номер все пак успя. Успя да демилитаризира Русия, защото тя изразходи в тази война натрупаните огромни запаси от въоръжение и боеприпаси за него. Също така успя да дискредетира руската армия и да и отнеме статута на втора сила в света. Успя и да дискредетира руската военна промишленост като такава, която може да произвежда и продава качествено оръжие. И не на последно място - успя да вкара руската икономика в дълбока рецесия, от която няма да се измъкне в следващите 50 години.

Равносметката:
                    1. Запада постигна целите си - всичките и без изключения.
                    2. Русия има да ближе рани и да се възстановява в следващите 50 години, което обаче означава мир и спокойствие за целия свят.
                    3. Украйна - ами от хорска срама трябва да се направи нещо и за нея, така че търси се мир, но не и на всяка цена този мир да минава през свалянето на Путин от власт. Колкото и да е лош Путин, той е предвидим и добре познат противник, докато за евентуалния му наследник нищо не се знае и риска е огромен.
                    Нищо от това не е вярно .
                    Пак лъжеш и то доста . Руската икономика е в перфектно състояние , изчисти се от всякакви навлеци и западни кръвопиици , които изнасяха паричните постъпления на запад . Рублата е в абсолютен възход , откакто започна операцията , за разлика от укро гривната която дълбае дъно след дъно .
                    Армията на Русия за сега показва че не е втора а Първа сила в света . Надали има друга армия която би издържала толкова време срещу идеално подготвени и екипирани 600 000 войници , отделно още по добре подготвени паравоенни организации , обучени от най добри западни инструктори . При това снабдявана със оръжие и пари НЕОГРАНИЧЕНО . Бяха изпратени ТРИЛИОНИ И ПОЧТИ 50% от оръжието на държавите в първата десетица на света .

Ако друг може да удържи на това и все още да се води Победната страна в конфликт - ок .
                    Така че пак и отново всеки пост ти е като онзи за финансовия елит и ти , които купувате биткойн на 63000

Коментар

Кои сме ние, защо изобщо ползваш такъв неграмотен език? Ти видял ли си някъде да взимам страна и да правя нещо различно от разсъждение от моя страна? Едва ли, освен ако не си глухар, който си пее едно и също. Знаеш ли какво е глухар? Птица, любима на Цар Борис за лов. Запява и от заплес пада от клона. Никога не съм бил русофил, но се вкарвам в обувките на руснаците, за да си обясня действията им. Основният проблем на Запада е, както посочва и Кисинджър, че не познават руснаците.

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение

Матеев, изненадваш, точка 3 направо е на място приказка. С това съм 100% съгласен, Русия е заплаха за някой само ако е непредивидима.
                        Ако запада има твърди тайни гаранции от Путин, че до ядрена война няма да се стигне, за останалото може и някакси да се споразумеят. Важното е при това споразумение и двете страни да изглеждат в очите на народите си като победители. В този смисъл споразумение от типа "Крим е на Русия, докато Путин е жив" изглежда напълно разумно. Ще проведем истински референдум, ама след 7 години.
                        Last edited by Mateev; 19.11.2022, 13:14.

Коментар

За вас споразуменията, договорите и меморандумите все са нищо. Не струват и хартията, на която са написани. Все ще намерите нещо в тях да изклинчите. Виж обаче Минските споразумения трябва да се спазват, защото са в интерес на Русия. Много плоско, товарищ. Нека продължа вашата мисъл. Знаете ли каква е разликата между договор и споразумение?
                          Кои сме ние, защо изобщо ползваш такъв неграмотен език? Ти видял ли си някъде да взимам страна и да правя нещо различно от разсъждение от моя страна? Едва ли, освен ако не си глухар, който си пее едно и също. Знаеш ли какво е глухар? Птица, любима на Цар Борис за лов. Запява и от заплес пада от клона. Никога не съм бил русофил, но се вкарвам в обувките на руснаците, за да си обясня действията им. Основният проблем на Запада е, както посочва и Кисинджър, че не познават руснаците.

Коментар

Простовато и неграмотно сравнение.
                            Какво по-различно правят в момента рашистите, спрямо нацистите? Не рушат градове? Не избиват цивилни? Не изнасилват жени и в някои случаи деца? Сещам се. Не знам нацистите да са правили фалшиви референдуми в превзетите руски територии. Не знам нацистите да са крали хиляди деца в Германия, за да ги правят германци. Най-вече не знам нацистите да са крали перални. Та какво му е различното? Русия в момента извършва геноцид в Украйна, а ти ми приказваш, че нямало да го направи, ако Украйна се беше предала. Не товарищ, това нямаше да се случи, ако Русия не беше нахлула. Все някой друг ви е виновен за руските зверства. При следващата изнасилена девойка, предлагам да кажеш на съдията, че ако не беше се съпротивлявала, нямаше да има такива поражения. Може да пробваш и да го убедиш, че е можело дори и да и хареса накрая. Как ги плещите тези опорки без да ви мигне окото, не знам.

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                              Матеев, изненадваш, точка 3 направо е на място приказка. С това съм 100% съгласен, Русия е заплаха за някой само ако е непредивидима.
                              Как беше - многоходовка в целите и в действията. Както Путин може да прави такива, така и запада. Там също има умни хора. Хем се постигат някакви тайни и подмолни цели, хем в същото време за пред слушателите от телевизора (западното общество) всичко изглежда от розово по розово, Мислим и помагаме на Украйна, но в действителност мислим за собствения си насран гъз и се опитваме да не се осираме още повече. Пък и освен всичко друго искаме да ни увеличат бюджета, който колкото и да е голям, все не ни достига.
                              Last edited by Mateev; 19.11.2022, 13:05.

Коментар

Ти знаеш ли какво значи меморандум? Нищо. Целта на този меморандум бе .....
                                Ок, разкажете за целта на тоя договор:
                                "Договор о дружбе, сотрудничестве и партнёрстве между Российской Федерацией и Украиной" 1997г.

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%94...BD%D0%BE%D0%B9

ето Ви и текста му, за семантичен анализ, ратифициран от РФ 1999г.
                                https://web.archive.org/web/20180318...cument/1902220
                                Last edited by satz; 19.11.2022, 13:17.

Коментар

Working...
                                X