IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Българите бяхме нормални туристи, никой не разбра че сме там. Имаше супер много немци, които само малко дразнещо навсякъде минаваха пред нас. Странно, но видях доста литовски паспорти на рецепцията. Други не съм отчел да има, макар, че според мен имаше нас типично скандинавски физиономии.
    Но руснаците ... моментално целия комплекс разбираше, че се връщат от екскурзия. Истинска напаст в библейския смисъл на думата. С това с голите гъзове в иначе мюсюлманска държава с военна диктатура и КПП-та на изхода на всеки град говори достатъчно.
    Те просто наистина си мислят, че всичко им е позволено.

И какво правиш в мюсюлманска държава с военна диктатура, на почивка. В България туристите не се държат по този начин, откъдето и да са дошли с изключение на някакви екземпляри предполагам. Виж в интернет има много клипове на туристи посетили и Русия и Украйна и всичко е културно в миналото, как пък няма един да се е похвалил да е заснел простотия..такива клипове ще донесат на притежателя им пари за послед модел Порше сигурно, но няма късметлии.

Коментар

Българите бяхме нормални туристи, никой не разбра че сме там. Имаше супер много немци, които само малко дразнещо навсякъде минаваха пред нас. Странно, но видях доста литовски паспорти на рецепцията. Други не съм отчел да има, макар, че според мен имаше нас типично скандинавски физиономии.
      Но руснаците ... моментално целия комплекс разбираше, че се връщат от екскурзия. Истинска напаст в библейския смисъл на думата. С това с голите гъзове в иначе мюсюлманска държава с военна диктатура и КПП-та на изхода на всеки град говори достатъчно.
      Подобни екземпляри в Австралия ...
      ❗️Нет, это не лечится даже в Австралии
      Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Ребята, почему так? Вторая армия мира (част от мурзилажа днес твърдеше и първа), 1 200 000 ватника, 300 000 могилизирани, хиляди танкове, самолети, оръдия, БТР-и и ракети. Что случилось, пацаны?
        Въпреки заявения официално край

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Не е, руския му е по-зле и от българския

Готина фотка се е получила днес

Жалко, можеше да си го приберат.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo

Някой май има руска жилка.
            Не е, руския му е по-зле и от българския

Готина фотка се е получила днес

Коментар

• Българите бяхме нормални туристи, никой не разбра че сме там. Имаше супер много немци, които само малко дразнещо навсякъде минаваха пред нас. Странно, но видях доста литовски паспорти на рецепцията. Други не съм отчел да има, макар, че според мен имаше нас типично скандинавски физиономии.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение

Пак изписваш някакви глупотевини и идиотизми , и понеже си им сложил кавички трябва да ги приемаме като казано от някой по умен от теб .
                Напротив - звучат си именно , като казано от теб .
                Безсмислено

я кой стана Безсмислен
                същия не знае какво е англосаксонско, както и робство, както и кога се слагат кавички
                Last edited by satz; 19.11.2022, 21:32.

Коментар

Добре, че Путин и Шойгу са високи, русоляви и синеоки представители на русите, че инак аргумента ти щеше да увисне във въздуха като гащи на простир пред хрушчовка.
                  По се приемат , абсолютно нормални са и всъщност не я поняль твоето сравнение . Имам приятели украинци, от морето - чисти монголо татари.
                  Българи - също познавам стотици . Един Кубрат Пулев ми е по скоро братовчед на Шойгу , например.
                  Велики са земите на България и Русия - кой ли не е минавал.

Но швед - мангуста , начело на Бритиш Емпайер.... хайде моляцта , Тъипих . Не пиши само като да има нещо написано

Коментар

• Mateev, по клиповете ако съдя и руснаците се държат по същия начин, май само битките с артилерия когато не се виждат са сполучлива война. Не знам, обаче украинците много страдат и нищо не си заслужава да го преживеят..в същото време в Света стават маса простотии, както винаги.

Коментар

• Tepix, те в Русия не могат да се държат така, англичаните правят същите неща като туристи. Екскурзианството няма нищо общо с емигрантството.

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                        better, мобилизираните са такива дето са пикали на криво, Запада им е симпатичен. Не знам уместно ли е да желаете смъртта им. Но щом ви удовлетворява.
                        Не можеш да очакваш милост от вражески войник. Както ти, така и той сте се нагледали на смърта на близки, приятели и дори роднини. При това както ти, така и той, мечтаете за отмъщение, при това колкото се може по-жестоко. Цяло чудо е, че все пак украинските войници вземат пленници, при положение че справедливото щеше е да ги разстрелват на място без да им мигне окото.

Та по отношение на военопренниците украинските войници показват много по-високи морални устои от руския башибозук - не убиват пленниците, не ги изтезават, лекуват ги, хранят ги и дори ги пускат да си ходят в къщи при размяна на военопленници.
                        Last edited by Mateev; 19.11.2022, 20:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Със сигурност доста по-добре от теб познавам историята на Русия и знам ,че големите катаклизми в Руската империя идват след военни поражения.Цар Александър Трети е казал, че Русия има само два съюзника-армията и флота. Ама тъкмо тия съюзници я предадоха.Наистина не е лъжа,че със силните държави се съобразяват всички. А руската армия стана за посмешище на цял свят.
                          Съмнявам се да има каквито и да е катаклизми в Русия.

Днес си дойдох от малка почивка на Червено море. Руснаците са във вихъра си - отново претенции да се говори само на руски навсякъде, отново фръцкания и театралничеше, отново пиянски побоища по аниматорските сцени, дрънкане на китара пред рецепция на хотел в 12 през нощта плюс събличане на гащи и показване на голи гъзове пред останалите курортисти, връщащи се от баровете в курорта.

Всичко това - в мюсюлманска държава с военна диктатура. Няма оправия с тях и навсякъде по света вече са вдигнали ръце - харчат много, пият много, искат много и ако не са лесните им парички, биха ги изритали да спят на улицата, както заслужават.

Лоботомия е доста слаб термин за психическото състояние на руснаците.
                          Пияни скандинавци и англичани съм виждал и на Златни пясъци, но руснаците са НАГЛИ. Това вече е страшното.

Last edited by Tepix; 19.11.2022, 20:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                            better, мобилизираните са такива дето са пикали на криво, Запада им е симпатичен. Не знам уместно ли е да желаете смъртта им. Но щом ви удовлетворява.
                            Въпреки всичко са войници, т.е задачата им е да убият други (украински) войници, следователно другите трябва да искат да ги убият. Грозно е, но е така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение

Има излъчване на калдараш . Ако влезе в Столипиново - до понеделник са го оженили . Не е за изпускане .
                              Добре, че Путин и Шойгу са високи, русоляви и синеоки представители на русите, че инак аргумента ти щеше да увисне във въздуха като гащи на простир пред хрушчовка.

Коментар

• better, мобилизираните са такива дето са пикали на криво, Запада им е симпатичен. Не знам уместно ли е да желаете смъртта им. Но щом ви удовлетворява.

Коментар

Working...
                                X