IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение

Ти нали даваш сводка, що да не ти вярваме?
    По сводките е барбарон, него ще питаш

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Ако имаш предвид руснаци- само те си знаят колко са убитите. Всички пишете за убитите руснаци, но никой не пише за убитите украинци- тааааааааа колко ли са според вашата пропаганда
      Ти нали даваш сводка, що да не ти вярваме?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Пирамидалния е учил в Русия и там са му промили мозъка, но за другите и аз се чудя коя кукувица им е изпила акъла.
        Никоя кукувица. Не разпознаваш ли редовната бивша застаряваща, но неуморна номенклатура минала през изгнилия запад, но славеща русия? Подушвам ги от километри, обтекаеми, бивши преподавателчета по на̀учен комунизъм и прочее паплач. Винаги вещи в схоластиката и по-католици от папата. Докато и последният от тях не отиде в един по-добър свят ще тровят атмосферата и ще пречат на собствената си страна.

Хубавото е, че оредяха, а и времената са други, пооредяха им зъбките и не хапят толкова, поуредя им властта. Мъка.

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
          Па нЕма проблем....дай локация...
          Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Кажи го на 100 000-те заровени орка, колко е добър. Просто толкова си може, Тинче. И Путя и руската армия ...
            deo]
            Ако имаш предвид руснаци- само те си знаят колко са убитите. Всички пишете за убитите руснаци, но никой не пише за убитите украинци- тааааааааа колко ли са според вашата пропаганда

Коментар

Много ниско национално самочувствие имаш. Както казах Русия успя доста да ни увреди за 45 години, за съжаление ...
              Говоря ти за Алеко, а ти още мислиш за разписанието на влаковете. Изглежда не си ходил по-далеч от Хоремага.

Коментар

Пирамидалния е учил в Русия и там са му промили мозъка, но за другите и аз се чудя коя кукувица им е изпила акъла.
                И аз си задавам този въпрос. С ваксините беше същото - боцкайте се, че всички ще измрем. Който не се боцка, е ченге. Днес - да спрем Путин, че ще удави децата ни в обедния си борш. Който обича борш, яде деца. Утре ще осъмнем в дъждовно утро и ще открием, че проф. Георги Рачев е хванал простатит. Такъв е човешкият интелект.

Коментар

А какво ще стане ако украинците ударят Москва?

Отмина времето, в което Путин можеше да си развява байрака безнаказан.

Иначе удари по ЖП и пътната инфраструктура имаше в началото много, ама ти е много къса паметта и си забравил. И причината Путин да се откаже от тези удари беше, че украинците поправяха щетите по-бързо, отколкото Путин успяваше да ги нанася. Скоро ще стане така и с енергийната мрежа.

Освен всичко друго Украйна се напълни и с генератори - десетки и стотици хиляди. Има ги под път и над път, включително и в окопите на войниците по фронта. Ако някой ще стои на тъмно и ще мръзне тази зима, то това няма да са украинците.
                  Наистина кефи твоята вяра- имам чувството че говори някой 13-15 годишен. Както и да е вярвай си на приказките, аз ще вярвам на моите.

Генераторите не знам къде са, но определено не са в киев видно от снимките

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Понеже виждам, че си на "ти" с историята, искаш ли да те черпя една баничка в нашата фурна? Груеца я знае, и той си купува от там. Въобще, ние, историците от маалата, обичаме банички от нашата фурна.
                    Па нЕма проблем....дай локация, но аз ще ви черпя. А и за боза ще имам за хора от маалата...

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
                      Каква Европа, бе? Ти с германеца и с французина ли ще се сравниш? С австриеца и с чеха ли? С унгареца ли? Ти на сърбина на малкия пръст не можеш да стъпиш, но си швейцарец на Балканите. Булгар, булгар - и отваряш широко косматата си риза. Ти Алеко прочети първо, после Димитър Талев, който ми е любимият български писател.
                      Много ниско национално самочувствие имаш. Както казах Русия успя доста да ни увреди за 45 години, за съжаление ...
                      Last edited by GiRo; 25.11.2022, 23:59.

Коментар

Така че пак ти казвам - кажи жив и здрав да е путин, че е толкова добър
                        Кажи го на 100 000-те заровени орка, колко е добър. Просто толкова си може, Тинче. И Путя и руската армия ...

Коментар

Не те знам какво и къде четеш, но трябва да сте благодарни на руснаците. Как смяташ дали ако оцелят кулите за охлаждане или директно котлите хохлите ще са толкова бързи. Кажи да е жив и здрав путин че кара войната така. Ако реши повярвай доста лошо може да стане за хохлите- например има мостове- ако ги удари логистиката ще се удължи с по стотина километра- е да де ама това са си пътища които се прострелват от руснаците и наистина ще стане лошо за хохлите. Та сега руснаците целят разни подстанции които както си писал ги възстановяват за ден - два, но какво ще стане ако удари тецовете

Така че пак ти казвам - кажи жив и здрав да е путин, че е толкова добър
                          А какво ще стане ако украинците ударят Москва?

Отмина времето, в което Путин можеше да си развява байрака безнаказан.

Иначе удари по ЖП и пътната инфраструктура имаше в началото много, ама ти е много къса паметта и си забравил. И причината Путин да се откаже от тези удари беше, че украинците поправяха щетите по-бързо, отколкото Путин успяваше да ги нанася. Скоро ще стане така и с енергийната мрежа.

Освен всичко друго Украйна се напълни и с генератори - десетки и стотици хиляди. Има ги под път и над път, включително и в окопите на войниците по фронта. Ако някой ще стои на тъмно и ще мръзне тази зима, то това няма да са украинците.
                          Last edited by Mateev; 25.11.2022, 23:47.

Коментар

Старшинка, все повече започвам да се убеждавам какъв пророк е бил Димитър Талев пишейки, че последният комунист на планетата ще умре в България. Такова увреждане, което ни нанесоха руснаците за 45 години, не успяха дори османците за 500. Тогава поне имахме патриоти борещи се за България, сега имаме патреоте "борещи" се за Русия. И старшинка фили сме, не фоби. Просто обичаме Европа и знаем, че мястото на България е в ЕС, а не като губерния на азиатска РоZия. Гледам тук патреот до патреот, лягат и стават с Русия на уста. Уж Мордор е раят на земята, но бутнеш ли ги да ходят там обаче, настава огън и жупел. Стоят си на задника в западащия ЕС и не смеят да мръднат. Трагична картинка.
                            Каква Европа, бе? Ти с германеца и с французина ли ще се сравниш? С австриеца и с чеха ли? С унгареца ли? Ти на сърбина на малкия пръст не можеш да стъпиш, но си швейцарец на Балканите. Булгар, булгар - и отваряш широко косматата си риза. Ти Алеко прочети първо, после Димитър Талев, който ми е любимият български писател.

Коментар

А бе и ти си бил на работа в комсомола, ама да не издребняваме , че и до барби ще стигнем- като как е възможно по времето на най голямата сила на ДС да излезеш за франция

Коментар

Другите в огромната част от случаите са платени.

Коментар

Working...
                                X