Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеhttps://clubz.bg/130180?fbclid=IwAR0...Th3i4qOyLiFcIM
Очаквано, Русия предявява претенции към Полша и Балканите. Прозрачни и ясни като минарета в Грозни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеhttps://www.dnes.bg/rusia/2022/11/28...ukraina.552038
Четвъртия райх в пълния си блясък ... за момента не е заплашил само Япония от всичките си съседи!
Коментар
-
https://clubz.bg/130180?fbclid=IwAR0...Th3i4qOyLiFcIM
Очаквано, Русия предявява претенции към Полша и Балканите. Прозрачни и ясни като минарета в Грозни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
Не търся опорки, просто споделям защото мисля всеки се надява да настъпи мир там. Разсъждавам как са стигнали до там.
А ти не си справедлив, помня как работеха фирмите от онези времена.
- Ами , И трудно, И зле.Живот ли бе, да го опишеш...
Коментар
-
https://www.dnes.bg/rusia/2022/11/28...ukraina.552038
Четвъртия райх в пълния си блясък ... за момента не е заплашил само Япония от всичките си съседи!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Мисля, че чета Дневниците на един луд, разбирай Путлер. Ти си само ретранслатор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev
И мене размазаното лайно от Горна Оряховица ме окраде и измами, но не съм тръгнал да водя война с него, да му разрушавам къщата и да му убивам децата и жената. Така че опорката ти издиша.
А ти не си справедлив, помня как работеха фирмите от онези времена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
"Доказателствата" руски ли са? Хайде не се излагай
Да добавиш нещо, Феликолепни?Last edited by Pyramid; 28.11.2022, 22:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Мислиш ли че имаш необходимото ноу- хау за да ме опонираш ??
Всичко в червено е една лъжа , опорка от козяк , или просто неограничено непознаване на процесите които текат в света .
90% е следствие на третото от изказаните възможности .Не е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Бывший зэк-вагнеровец, осужденный за каннибализм, убил и съел двоих мобилизованных недалеко от линии фронта.
ЧП произошло в районе Бахмута (Артемовска) несколько дней назад, рассказал нам офицер, который воюет на этом участке фронта.
По его словам, между несколькими вагнеровцами, куда входил и каннибал Владимир С. (имя изменено по просьбе нашего источника), и группой мобилизованных произошел конфликт на бытовой почве. Мобилизованных было больше, поэтому вагнеровец отступил в споре с ними, который чуть не перешел в драку. Но затаил обиду. Через два дня после ссоры он подкараулил одного из мобилизованных, с которым ссорился, и убил его ударом ножа сзади в спину. На месте убийства оказался другой мобилизованный, который также был зарезан.
После убийства боец ЧВК «Вагнера» оттащил трупы в укромное место и срезал с них часть мяса. После этого он приготовил это мясо для себя на костре. Часть приготовленного успел съесть. Выдал каннибала костер, который нельзя разжигать возле линии фронта. Когда сослуживцы застали его возле огня, он поделился с ними мясом. О том, что мясо было человеческим, они узнали на следующий день. Каннибал похвастался тем, что съел убитых им военных, своему другу, тот не выдержал, и рассказал это всем.
Интересно, что командиры вагнеровца постарались замять происшествие. Владимир С., по их словам, очень хорошо воюет, поэтому его нельзя арестовывать или как-то наказывать. Мол, пусть искупит свою вину кровью.
Владимир С. был завербован людьми Евгения Пригожина в одной из российских колоний и оттуда попал на фронт. Отбывал наказание за убийство троих человек и как минимум один подтвержденный случай каннибализма.
Источник в Генштабе, кстати, рассказал нам, что им известна эта информация. Но «с самого верха» поступило требование не давать ей ходу.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
"Доказателствата" руски ли са? Хайде не се излагай
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Велики Купувачо на битхойни на 63 000 - не давай на никой наклон на това което при теб вече е Умряло
Никога не лъжа и говоря само това което мисля . В 95% от случаите - това е ИСТИНАТА .
В БГ мама няма как и да ида , макър че не бих отказал и сещаш - защо
Бих могъл да дойда у вас - но там кифли , надявам се няма да срещна . Ще видя 130 кг. плондер , тъжна ,умираща жена и щастливото семейство на сина ти и зет ти
Няма кифли във ортодоксалното габровско семейство на Росссиямир Матвееевич - декамесето
Но все пак ще дойдем някой ден за по една бира и ..лаф моабет
Коментар
Коментар