If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Аааа има новости, как да няма- щом китайчето лично ще ходи в Москва и после ще прави видеовръзка със Зеленски значи нещата съвсем не са добре за " втората армия в света"
...А ние ще се опрем на твоята експертиза, нале. Определено.
Ми новости няма. Надеждата ни беше в GLSDB-тата ма нъц, не се получи и това вундервафе. Май ще чакаме пак "Лилавия Лъч", като през 1919 г.
Що се отнася до по-късия фронт и аз това се питам, защо, след над сто милиярда долара по-късно и след няколко бляскави офанзиви, все още го има?
Аааа има новости, как да няма- щом китайчето лично ще ходи в Москва и после ще прави видеовръзка със Зеленски значи нещата съвсем не са добре за " втората армия в света"
Я па тоя... никога не стъпвал в Крим, а пък дава наклон на местните чий бил Крим.... Крак на весеушник никога няма да стъпи в Крим!
Украинците няма как да спечелат тази война, по простата причина, че те освен с руснаците, се бият и сами със себе си. От злоба и простотия се самоизбиват и трепят собственото си население.
Крим е Украински и ще си остане Украински, но за да го разберат това някои зомбирани орки ще се наложи да пролеят една река кръв, преди да го загубят завинаги.
Колкото до Керченския мост - след като ВСУ го съборят из основи, той ще остане в историята като най-лошата възможна инвестиция, направена от един психясал дядка с мания за величие.
Крим е Украински и ще си остане Украински, но за да го разберат това някои зомбирани орки ще се наложи да пролеят една река кръв, преди да го загубят завинаги.
Колкото до Керченския мост - след като ВСУ го съборят из основи, той ще остане в историята като най-лошата възможна инвестиция, направена от един психясал дядка с мания за величие.
Я па тоя... никога не стъпвал в Крим, а пък дава наклон на местните чий бил Крим.... Крак на весеушник никога няма да стъпи в Крим!
Украинците няма как да спечелат тази война, по простата причина, че те освен с руснаците, се бият и сами със себе си. От злоба и простотия се самоизбиват и трепят собственото си население.
Ми новости няма. Надеждата ни беше в GLSDB-тата ма нъц, не се получи и това вундервафе. Май ще чакаме пак "Лилавия Лъч", като през 1919 г.
Що се отнася до по-късия фронт и аз това се питам, защо, след над сто милиярда долара по-късно и след няколко бляскави офанзиви, все още го има?
Че то няма 3 дни откак има тия бомби на терен, пък там за преимущества сте писали преди 223 дни. Имало ли го е това преимущество, как оценявате сега?
И най грозно - ами 8 години вместо да спазват случилите се споразумения и да не се случи нито един изстрел, да използват времето да подпомогнат Украйна икономически, там да заработи индустрията, да се повиши заетостта и стандарта на живот. Просто ги използват да навредят на Русия, която се е ориентирала към приятество с Китай. В момента обмислят да пуснат Китай да завладее Русия и Украйна вече ще има претенции към Китай плюс Русия, нова съюзна държава. Китай няма да тръгне срещу Русия, те смятат да махат границата.
Отново несвързани бръщолевения, в които няма грам смисъл. Лошо товарищ - получаваш двойка по Български език, двойка по правопис и двойка по правоговор.
Първоначално изпратено от Бързоходко 02.Юли.2022Разгледай мнение
Мда, докато си чешете езиците, руснаците вече обявиха, че са освободили Лисичанск. В Лисичанске установили знамя Победы: Украина: Бывший СССР: Lenta.ru
Сега да видим отбранитлената линия Северс-Бахмут, колко време ще удържи! Впрочем както вече обърнах внимание и преди, фронта по тази линия е значително по къс от този, който съществуваше доскоро.
Това само ще засили преимуществото на руската армия в далекобойна артилерия и бронирана техника.
Залужни е напън наясно с това, но на Зеленски явно му трябва някакво подобие на успешно удържане на руски натиск.
Отдавна вече Змийския остров се изтърка в това отношение, трябва нещо свежо.
Това сега е обогатяване на финансови институции - банки, които ще инвестират спечелените милиарди в чужбина, в страни в които няма нужда от техните пари наедро, а Америка..ами нея кучетата я яли.
Коментар