Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Поплачи си, малкия.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Пропуска да прозре че, нещата са навързани и си въобразява какво ли не. Сега, дали ще успеят да си обработят земите и какво ще съберат (колко машини и колко хора им останаха?) После, с какво и колко ще успеят да наторят? С какво и колко ще успеят да обработят, са съберат? ГЛАД очаква Украйна през тази година и само Русия би могла да помогне. Ще ги видиш, западняците, когато наркоманът захленчи за храни, какво изобщо и дали ще успеят И ДАЛИ ЩЕ МОГАТ да изпратят? Да, населението се сви двойно но, и то дали ще има какво да яде...ИЗОБЩО?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеРаботата отече.Според Игор Гиркин Русия е закъсала за боеприпаси и оръжия и само доставка от Китай може да спаси положението.Само дето Байдън предупреди Китай, че доставка на оръжия за Русия ще доведе до санкции срещу Китай.
Коментар
-
Пропуска да прозре че, нещата са навързани и си въобразява какво ли не. Сега, дали ще успеят да си обработят земите и какво ще съберат (колко машини и колко хора им останаха?) После, с какво и колко ще успеят да наторят? С какво и колко ще успеят да обработят, са съберат? ГЛАД очаква Украйна през тази година и само Русия би могла да помогне. Ще ги видиш, западняците, когато наркоманът захленчи за храни, какво изобщо и дали ще успеят И ДАЛИ ЩЕ МОГАТ да изпратят? Да, населението се сви двойно но, и то дали ще има какво да яде...ИЗОБЩО?D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЕС в началото реагираха много правилно, конфликта трябва да се реши с преговори, друг начин няма. Предизвикаха голяма икономическа криза. Не мога да разбера само как хора които управляват фондове с капитал от трилиони са толкова скъсали с икономиката на реалността. Още 2008-ма година беше казано че тази криза ще свърши с фалита на богатите. Просто парите се концентрират..концентрират и в един момент това нещо избухва, изгарят и се започва отначало. Не съм оптимист че предстоят добри години. Жалко че е така, но само като чета писаниците на Матеев и разбирам - неизбежно е.
Коментар
-
ЕС в началото реагираха много правилно, конфликта трябва да се реши с преговори, друг начин няма. Предизвикаха голяма икономическа криза. Не мога да разбера само как хора които управляват фондове с капитал от трилиони са толкова скъсали с икономиката на реалността. Още 2008-ма година беше казано че тази криза ще свърши с фалита на богатите. Просто парите се концентрират..концентрират и в един момент това нещо избухва, изгарят и се започва отначало. Не съм оптимист че предстоят добри години. Жалко че е така, но само като чета писаниците на Матеев и разбирам - неизбежно е.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Много грозно го предизвикаха а сега, се "възмущават". За чий им беше?
Опитаха се някои хора да лансират тезата, че Русия нарочно е запалила конфликта в Донбас и е снабдявала бунтовниците с оръжие и хора - но на мен тия не ми минават, от стара коза Тепих съм
Своих не бросаем!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Страхотен е Вова, само да не ти е в къщата. Буквално и преносно.
Коментар
-
С малка поправка: Пише се с едно "О".
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар