Първоначално изпратено от v_tin
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Rheinmetall предложил построить танковый завод в Украине
https://www.svoboda.org/a/rheinmetal.../32299271.html
Завода ще произвежда по 400 танка годишно от модел Пантера KF51. Това всъщност е танк, базиран на корпуса на Leopard 2A4, но натъпкан с оборудване по последния писък на модата и на военните технологии. Всъщност тази Пантера е наследник на Леопард-а, но по-добър от него във всеки един аспект.
Хак му е сега на Путин с неговата демилитаризация на Украйна, с която постигна точно обратният ефект....
Само до няколко години Украйна ще има армия, много по-могъща от Руската, а Украинските танкове ще са страшилище за всеки един руснак, който всяка сутрин ще се събужда в кошмари. Тези Пантери всъщност ще са танковете, с които за в бъдеще ще се въоръжава цяла Европа, но най-напред с тях ще се въоръжи до дупка Украйна и ВСУ ...
Още ли Русоробите вярват, че Москва ще си остане Руска?Last edited by Mateev; 06.03.2023, 20:45.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Само да ти припомня че бях планшетист 82-84г. По него време абсолютно всичко по станциите пеперуда, венера, слоновете си беше 100% руско и си кьореше на 1600км станцията в кранево- наземна станция. А ти ми обясняваш че нямало да възстановят станцията, ай сиктир моля ти съ. Само говедарите обясняват че са загубили плановете на ракетите с които ходиха на луната
Коментар
-
Не знам дали не си объркал нулите- украйна влиза в сво с около 300 танка , 280 самолета, другите цифри не ги помня, аз съм пускал тук таблица. Та откъде са дошли тези 1500 танка, така не е ясно
ПП: Само от Руския лендлийз украинците са получили повече от 570 танка.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Май има бунт на кораба DR Congo President Completely Embarrases French President During Press Conference
https://www.youtube.com/watch?v=CG8DRuzjXtQ&t=1s - направо му го навира в носа
Коментар
-
Tweet
See new Tweets Conversation
Li Jingjing 李菁菁
@Jingjing_Li
China state-affiliated media
German official warns Namibian President about the rising Chinese population in his country. Namibian President lectured the German: Every time a Westerner comes, it's about the Chinese! We know how to handle our country. Video by
@Doug_rooney
8:17 AM · Mar 3, 2023
·
520.8K
Views
1,503
Retweets
300
Quote Tweets
4,681
@chenweihua
·
Mar 3
Replying to
@Jingjing_Li
and
@Doug_rooney
This is a must watch for all Europeans and Africans. The Europe colonial garden clearly thinks it still owns African jungle, to quote an EU official.
14
46
483
17.4K
Trucker Melissa, Teleiophile
@NoostyDriver
·
Mar 3
Replying to
@chenweihua
@Jingjing_Li
and
@Doug_rooney
The effects of colonialism are no less brutal just because the 2nd most powerful state in the world does it. I don't expect you to admit this as criticism of the Dengist State is a no-no.
8
1
6
3,278
Show replies
Chen Weihua (陈卫华)
@chenweihua
·
Mar 3
Replying to
@Jingjing_Li
and
@Doug_rooney
This German official is not just biased but totally ignorant. There are actually too many Germans there given China’s population is more than 20 times Germany’s. Not proportional.
- 1 like
Коментар
-
Не знам дали не си объркал нулите- украйна влиза в сво с около 300 танка , 280 самолета, другите цифри не ги помня, аз съм пускал тук таблица. Та откъде са дошли тези 1500 танка, така не е ясно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
При пряка видимост - до 1000 километра. Електрониката в самолета е 90% от неговата стойност (около 500 милиона долара). Повредата на кабината е тра-ла-ла - ще си я оправят. Повредата на чинията обаче, заедно с електрониката в нея, е повечче от трагедия. 99% от оборудването в нея е западно, и сега с това ембарго въобще не става ясно ще успеят ли да си я поправят в разумни срокове (преди да свърши войната).
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хахаха-смешник отново се издаваш, че не си никакъв българин.Българските войски стигат само до Унгария. Изобщо не са участвали в обсадата на Берлин.Нито са били на територията на Германия. Моят дядо е бил част от тези български войски .А ти си един лъжец и руски трол.
- 1 like
Коментар
-
Матеев, остарял си и оглупяваш да ме извиняваш. Такова нещо не може да се случи, защото руснаците няма да допуснат да бъдат превзети с танкове при положение че имат водородни бомби и могат докато се отбраняват дори да произведат няколко десетки. Много са мощни, има голяма разлика дали ще се взривят във въздуха или във вода. Въздуха е като гориво когато му се вкара такова голямо количество енергия и взривната вълна може да стигне на стотици километри и да е разрушителна.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТова е писано в темата преди 2-3 дена. Към днешна дата Украйна има около 1500 танка и до 2-3 месеца ще получи още 500-600. Всички се надпреварват да дават повече танкове, отколкото са обещали. Модата я отвори Полша, след нея Германия, Щатите а вчера и Англичаните. В общия случай дават 2 пъти повече от обещаното.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
При пряка видимост - до 1000 километра. Електрониката в самолета е 90% от неговата стойност (около 500 милиона долара). Повредата на кабината е тра-ла-ла - ще си я оправят. Повредата на чинията обаче, заедно с електрониката в нея, е повечче от трагедия. 99% от оборудването в нея е западно, и сега с това ембарго въобще не става ясно ще успеят ли да си я поправят в разумни срокове (преди да свърши войната).
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТой е бил във взвод от 413 българи на коне, от тях нелепо загиват 400 човека като се опитват да преминат река и остават 13 момчета..много зверства е вършил. После е виждал много немци и пленени и такива които са идвали при тях да се бият заедно с тях за Берлин да свалят Хитлер, в края на войната е имало доста немци на които им е било писнало, разсипана държава, избит народ, но е имало и фанатици които са се биели до последно.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes
Не се и съмнявам, че дядо ти е бил на фронта.В състава на Червената армия.И е вършил зверства в окупираните територии.
D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеMateev, с лопати влизат в ръкопашен бой с мобилизирани насила украинци, защото те минават на тяхна страна после, не си убиват новото попълнение. Виж те в момента се чудят за какво се бият там, в Украйна е такъв бардак че те от него не могат да излязат без да свалят от власт шайката. Така че те дори да им изпълянят изканията да се изтетлят пак ще е същото, шайката ще трябва да я свалят украинците ако искат да видят бял ден.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар