IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Украинците са пуснали обява, че набират дарения за производството на морски дронове, с които да се защитават от черноморския флот на РФ. За първите два часа от пускането на обявата са се събрали пари за първия дрон, и той ще се казва "Херсон".

    Според американците има вероятност Кремъл да направи ответен удар, като този път се говори за взривяване на ядрена бомба в космоса над Украйна и по-точно над Херсон, като бомбата ще създаде мощен насочен електромагнитен импулс. Уверенията са, че този електромагнитен импулс ще повреди всяка една електроника (гражданска и военна). Ще се повредят и една камара електроенергийни съоръжения и дори голям брой транспортни средства.

    Коментар


    • Mateev, ние сме плащали една от най високите цени за газ от Русия мисля, имаше хора които казваха да се сближим с тях и ще ни дадат газта по евтино. Честно никога не съм мислил че е правилно. Виждаш какво става с Украйна и е точно за това. По добре малко по скъпо. Не ти трябва да ставаш зависим за евтини енергизточници. Войната искам да я спират защото ни съсипва икономически. Тъкмо си стъпим на краката и почва поредната простотия и край нямат. Като гледам руснаците може да се изтеглят и напълно, но това въобще няма да означава - край на войната, напротив ще е началото. Защото руснаците си подготвят терена да могат да спрат доставки на обогатен уран и явно заради тях може би, не знам. Техните централи работят с руски, който Уестингхаус купуват от тях и пресоват таблетки. Познай как ще ни ударят от това нещо и ще спрат двата ни реактора.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
        Нещо за което много отдавна си говорим тук. А именно, прословутото руско бъдеще време и сричката ЩЕ ...
        Мдам. У нас, "ще" няма. Още по време на втория си кабинет, Боко я забрани, нале

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

          Спокойно - ще има преговори, но докато им дойде времето руснаците има да изядат още много много бой по всички фронтове. Няма как - такива са правилата на играта, измислена от самият путкин. Хора като него от добро не разбират. Разбират обаче от пердах, така че каквото повикало, това и се е обадило.
          А ти си мислиш пожелателно. Желаното вземаш за действително. Честито, будала на стари години.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

            Руският народ е унижаван и подтискан повече от всеки друг. Може би само в Африка има по-дрстични случаи. Не знам докога ще търпят...
            Уникално загрижен. ХвалА на таквизи загриженЯци.

            Коментар


            • Tepix, това за чеченците са глупости и със сигурност фейк. Не ненавиждат нито украинците, нито руснаците. Там войната беше за петрола им, те си извоюваха правото да си го продават и да си вземат парите напълно, знаят си цената по договора и това е което Путин им е обещал и изпълнил. Защото има такива които нито знаят договорената цена, нито си получават парите напълно явно а договора им е с голяма западна фирма, тя е една която преработва и продава 70% от петрола в Света. Казвам това което съм намерил в интернет като информация. Наскоро гледах клип с автори от тази държава и те обясняваха как стоят нещата за техния петрол въпреки че и Казахстан е в РФ..не знам защо.

              Коментар


              • Тука гаврата с русоробята е яка. Хахахах

                Коментар


                • Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                  Не знам Матеев, но явно си пристрастен към това че украинците трябва да победят със сила. Според мен конфликт със съседна страна, ако не завърши с преговори и изгледи да си оправят отношенията, просто не е свършил а продължава. Териториите дори нямат значение как ще си ги прехвърлят, по точно прехвърляните територии ще бъдат накрая неизползваеми с разрушени населени места. Погледни как живеем хората, ти ако не се разбираш със съседа си по имот живота ти започва да минава в дисконфорт и това ще ти се отрази на всичко. Има страни в които на това нещо се гледа много сериозно, не може да си купиш имот дори да имаш парите за няколко там да си вземеш, ако не те харесат в населеното място или ако е голямо района. Та съседни страни как ще я карат след война с победа от позиция на силата, и то срещу държава с ядрено оръжие, която от добро сърце не го използва срещу теб, а праща на хората си децата да погиват млади.
                  Спокойно - ще има преговори, но докато им дойде времето руснаците има да изядат още много много бой по всички фронтове. Няма как - такива са правилата на играта, измислена от самият путкин. Хора като него от добро не разбират. Разбират обаче от пердах, така че каквото повикало, това и се е обадило.

                  Коментар


                  • Не знам Матеев, но явно си пристрастен към това че украинците трябва да победят със сила. Според мен конфликт със съседна страна, ако не завърши с преговори и изгледи да си оправят отношенията, просто не е свършил а продължава. Териториите дори нямат значение как ще си ги прехвърлят, по точно прехвърляните територии ще бъдат накрая неизползваеми с разрушени населени места. Погледни как живеем хората, ти ако не се разбираш със съседа си по имот живота ти започва да минава в дисконфорт и това ще ти се отрази на всичко. Има страни в които на това нещо се гледа много сериозно, не може да си купиш имот дори да имаш парите за няколко там да си вземеш, ако не те харесат в населеното място или ако е голямо района. Та съседни страни как ще я карат след война с победа от позиция на силата, и то срещу държава с ядрено оръжие, която от добро сърце не го използва срещу теб, а праща на хората си децата да погиват млади.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                      Същата стратегия я прилагаха и укропите 2014г, немците 41-44г, пейзаните в африка
                      А, не. Това си е изцяло ваша запазена марка, Тинче. Няма как да ви се отрече. Толкова е очеизвадно, че дори ти не я отричаш, а отговорите ти са от типа "А вие защо биете негрите?".
                      Не е препоръка за каквото и да било.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от briko

                        Асъл, това е и моето мнение! Даже и ги ебът за кураж.......майка им мръсна, все пак сме християни!
                        Руският народ е унижаван и подтискан повече от всеки друг. Може би само в Африка има по-дрстични случаи. Не знам докога ще търпят...

                        Коментар


                        • [QUOTE=v_tin;n3988982]
                          Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение

                          Дето им намериха личните карти ли, май и на путин картата намериха тогава
                          Дай инфо, линк?

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от briko

                            Асъл, това е и моето мнение! Даже и ги ебът за кураж.......майка им мръсна, все пак сме християни!
                            Чеченците ненавиждат руснаците, пък ако ще пет Грозни-та да построят с техни пари.
                            За мен е логично кадировците с кеф да убиват украинци и с кеф да изнасилват руснаци - всяко посегателство над неверник увеличава шансовете за повече девици в послето. А знаем, че женското и мъжкото дупе в мюсюлманските култури имат знак за равенство, при все мъжкото задно окосмение - на едни козочукачи колко точно да им пречи?!?

                            Коментар


                            • [QUOTE=briko;n3988974]
                              Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                              Моля се за твоето съжаление, благодаря ти! Ашколсун ефенди! Само си спомни атентатите от 11.09.
                              Дето им намериха личните карти ли, май и на путин картата намериха тогава

                              Коментар


                              • Нещо за което много отдавна си говорим тук. А именно, прословутото руско бъдеще време и сричката ЩЕ ...
                                Важното е да докладваш на началството, че всичко е такова, каквото то иска да го види. А началството също иска да види не резултат, а добра имитация.
                                Не е препоръка за каквото и да било.

                                Коментар

                                Working...
                                X