Първоначално изпратено от бай Митьо
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
А какво е имало, Американско-турска освободителна война, ли?
Абе вие що не вземете да фалшифицирате българската история? Нали щяхте да премахвате Трети март?
А този отговор, който ви се иска(в смисъл тия дето ви плащат го искат) ще получите при правилно зададен въпрос. А именно с кого заедно бихте се били през въпросната Руско-турска война(щото има и други).
Ама тия работи само със зубрене не става...
- 1 like
Коментар
-
А какво е имало, Американско-турска освободителна война, ли?
Абе вие що не вземете да фалшифицирате българската история? Нали щяхте да премахвате Трети март?
като е подписано и от Батенберг и от Александър II че плащаме българите ОКУПАЦИОННИТЕ РАЗХОДИ на москалята.
Last edited by X_Y; 20.02.2023, 10:58.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
На страната на своят род....българският.
А такова понятие Руско-турска освободителна война, няма.
Last edited by X_Y; 20.02.2023, 10:53.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
И аз имам следния въпрос към русофобите във форума:
Господа русофоби, по времето на Руско-турската освободителна война на коя страна щяхте да се биете?
- на страната на руснаците?
- или на страната на султана?
А такова понятие Руско-турска освободителна война, няма.Last edited by X_Y; 20.02.2023, 10:53.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеА бе какво става с отговора на въпроса ми? Въпросът е ясно формулиран и той е:
Да смятаме ли че е по добре да сме си останали под турско робство, отколкото руснаците да ни освободят?
Хайде , няма да ви чакам цял ден- отговорите, ако обичате. Моля не намесвайте левски, ботев, световния комунизъм и сатанизма, рептилите и глобалното затопляне
Господа русофоби, по времето на Руско-турската освободителна война на коя страна щяхте да се биете?
- на страната на руснаците?
- или на страната на султана?
Last edited by X_Y; 20.02.2023, 10:52.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
На нас ни трябват хората на Русия и Украйна, не ни трябват нито газта и, нито петрола, нито златото или диамантите. Хората ни трябват да са с нас. Вижте колко лошо нещо е да нямаш хора, сега в тази измислена касапница търсят хора които да изпратят и нямат и двете страни. Тя ще свърши като тържество на глупостта, цялата тази милитаризация ще бъде осмяна и карикатуризирана. Само не говорете лоши неща за България, не е хубаво да пострадат хора. Пази се доста сериозно, не е за обясняване как.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
та затова има бомбардирана някоя болница или друго обществено социално място.
Коментар
-
Rodnok, и да надделее Русия те в България няма да дойдат и няма да ни се месят въобще. А те просто ще врътнат дупарата и ще кажат че са сбъркали посоката. И украинци няма да пратят, защото след това изпълнение ще отнеме време да им се доверят за каквото и да било. Русия не е пострадала страна, нейни пари на Запад не изгоряха, но парите на украинските крадци са на запад и мисля че те никога няма да се върнат в Украйна.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеGiRo, и какво ще ни направят от Русия на нас ? Не се зомбирайте чак толкова, по спокойно.
- 4 Харесвания
Коментар
-
GiRo, и какво ще ни направят от Русия на нас ? Не се зомбирайте чак толкова, по спокойно.D.Y.F-091066
Коментар
-
Бедният брoкер, човека изнася суровините от Русия и парите ги оставя в Западни банки..така Запада не плаща нищо за тях..какво му е неолибералното и запада му задигат парите защото е руски олигарх..и той казва - ами аз вече не съм руснак. Той е бил програмиран да прави това което е направил и още когато е стартирал е било ясно как ще завърши. Обаче се оказа че Русия пари на Запад въобще няма, а те всичките са били само гаранции за фабриките които западни фирми са построили в Русия.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар