IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Не знам опитите ти да продадаеш родината си за някакво парче метал дали са трагични или патетични.

Тебе пък кой ще те пита за нещо, след като за американците българите не съществуват. 99,99% от американците даже не са чували, че съществува такова място България.
    Истината е, че тебе Америка не те брои за жив.

Капитализъм в действие - срещу 1 кило Калифорний подарък от Путин - американските ни пратньори сами ще ти наредят България незабавно да се присъедини към Руската федерация. Няма не искам...
    Ако не слушкаш и не искаш - демократично ще те избомбят и ще те демократизират насила.
    Last edited by Frosty; 16.02.2023, 18:45.
    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Не знам опитите ти да продадаеш родината си за някакво парче метал дали са трагични или патетични. Подсещаш ме за вица за курвата в кръчмата.
      Русороби бол.
      Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Путин ако иска да си вземе България изобщо няма нужда да нахлува.
        Може да си я купи на промоция директно от американците.

Американците нали са капиталисти и ги интересуват само парите и печалбата?
        Путин ако предложи оферта на американските сенатори в Конгреса - да му продадат България срещу едно кило Калифорний, американците с радост ще му я поднесат на сребърен поднос, украсена с панделка.

GiRo, не знам дали знаеш, че Калифорният е най-скъпият метал на планетата Земя - струва 250 000 000 долара/грам и познай от 3 пъти на кое място в света се произвежда този скъпоценен елемент... ... джокер - не е в България...

Не знам опитите ти да продадаеш родината си за някакво парче метал дали са трагични или патетични. Подсещаш ме за вица за курвата в кръчмата.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Добре, че сме в НАТО и ЕС. В противен случай Русия и у нас да е нахлула. Все ще се намери някой национален предател да я покани. Русороби да искаш.
          Путин ако иска да си вземе България изобщо няма нужда да нахлува.
          Може да си я купи на промоция директно от американците.

Американците нали са капиталисти и ги интересуват само парите и печалбата?
          Путин ако предложи оферта на американските сенатори в Конгреса - да му продадат България срещу едно кило Калифорний, американците с радост ще му я поднесат на сребърен поднос, украсена с панделка.

GiRo, не знам дали знаеш, че Калифорният е най-скъпият метал на планетата Земя - струва 250 000 000 долара/грам и познай от 3 пъти на кое място в света се произвежда този скъпоценен елемент... ... джокер - не е в България...

Last edited by Frosty; 16.02.2023, 18:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
            Още малко оставя и котела се затваря . Тогава ще видим кой е тръгнал на война по бели гащи

Кой е тръгнал на война по бели гащи ще се разбере съвсем скоро. Столенберг в речта си на последния Рамщайн каза нещо много важно - контранастъплението на Украйна ще започне до 1 седмица. Явно в Украйна вече има предостатъчно напададелни оръжия и тежка бронетехника, за които все още не се е приказвало в публичното пространство. Чака ви поредната голяма изненада. Сменяй памперса и се приготви за бягане с подобряване на световни рекорди. Това го можете много добре - гледали сме ви сеира вече няколко пъти.....
            Last edited by RUBLA; 16.02.2023, 18:10. Причина: Предупреждение за БАН за обиди.

Коментар

• И САЩ категорично опровергаха българският президент Румен Радев за твърденията му, че нито една държава, която е дала оръжие на Украйна не е получила нищо в замяна от страните от НАТО, както и че всякакви компенсации отнемат много време и затова не трябва да се практикуват. САЩ ще предоставят 200 млн. долара на Чехия, за да може тя да модернизира своята армия и да попълни запасите си след изпращането на военна помощ в Украйна, съобщи днес американското посолство в Прага, цитирано от Ройтерс и БТА.  Дарението ще допълни обещаните миналата година от Съединените щати на централноевропейската страна 106 млн. долара, отбелязва чешката информационна агенция ЧТК. Словакия опроверга твърденията на Радев как се заменя оръжието за КиевСловакия категорично опроверга българският президент Румен Радев за

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Интересно ми е дали след като не слушаме БЪЛГАРИЯ ще ни избомбят както го направиха со Сърбия. Засега само ни ЗАПЛАШВАТ
                Куп глупости, при това на развален български. А действителността е точно обратната. Грузия иска в НАТО и ЕС, Русия нахлува в две области. Украйна иска в ЕС, Русия нахлува в Крим, Донбас и Луганск. Молдова иска ЕС, Русия дрънка с оръжие в Приднестровието. Черна гора влиза в НАТО, Русия спретва преврат. Добре, че сме в НАТО и ЕС. В противен случай Русия и у нас да е нахлула. Все ще се намери някой национален предател да я покани. Русороби да искаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

''безупречната репутация на американската държава'' тея кого лъжат?!
                  [ATTACH=CONFIG]n4027139[/ATTACH]
                  Интересно ми е дали след като не слушаме БЪЛГАРИЯ ще ни избомбят както го направиха со Сърбия. Засега само ни ЗАПЛАШВАТ
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Нефтените и газовите пари са на привършване
                    Войната на Путлер също

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
                      Европейската комисия не разглежда версията на журналиста Сиймор Хърш за участието на САЩ в експлозиите на Северен поток заради ''безупречната репутация на американската държава'' !

Хахаха, ебати наведените пудели .
                      Начело с чавдарчето фон Лайан

''безупречната репутация на американската държава'' тея кого лъжат?!
                      Click image for larger version

Name:	USA Blood.jpg
Views:	1
Size:	84.3 КБ
ID:	4027139

Коментар

• Европейската комисия не разглежда версията на журналиста Сиймор Хърш за участието на САЩ в експлозиите на Северен поток заради ''безупречната репутация на американската държава'' !

Хахаха, ебати наведените пудели .
                        Начело с чавдарчето фон Лайан

Коментар

• Първоначално изпратено от sosi

Няма как да ти помогна, а и нямам желание. Постът го написах не за тебе, а за останалите читатели.
                          То и помощ за теб се иска.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Путин
                            https://twitter.com/i/status/1625868644583366658

Коментар

• Яковенко показал тупость Путина на простом примере
                              Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
                              Включи ли се и БЕЛОРУС , победата на РУСИЯ Е 100%

Коментар

Тая хлебарка Полша ли се опитва да плаши??? ))
                                Ми да се пробва, поляците ще ги насметат барабар с руската паплач.
                                Чакай малко, западен Беларус е населен с поляци и те едва ли ще имат желание да се избиват с братята си.

Коментар

Working...
                                X