Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
- 6 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Няма да има изненади. Русия ще развее белите гащи и ордите с получовеци ще се приберат по дупките. Не разбрахте ли, че Русия ( злото) се бори срещу целия цивилизован свят ( доброто ). Докато има живи хора в цивилизования свят, борбата срещу злото няма да престане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Войната, като пожара, спира сама при свършване на поне едно от двете, гориво или окислител. Сама ще спре, все някога. Моята прогноза беше за около 2 (две) години но, не изключвам и изненади. Имай търпение.
Няма да има изненади. Русия ще развее белите гащи и ордите с получовеци ще се приберат по дупките. Не разбрахте ли, че Русия ( злото) се бори срещу целия цивилизован свят ( доброто ). Докато има живи хора в цивилизования свят, борбата срещу злото няма да престане.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Аз лично чух Путин да казва, че целта на СВО била денацификация и демилитаризация на Украйна. Искаш да кажеш, че Владимир Владимирович е лъгал ли?Не мога да повярвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
И защо не си в Украйна, не бойното поле? Ми джаскаш клавиатурката тук, за жълти, къравави центове.
А за общочовешките ценности, питай индианците, виетнамците, афганистанците, иракчаните, либийците, сирийците и др. Сигурно съм пропуснал няколко.
На тъпите краварски опорки, вече никой не вярва. Трол, до трол сте се сбрали.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеи трето не работи...
а новини за нея писаха - на около 100км. е от епицентъра, а трусът при нея е нямал 4 по рихтер.... Да, ако я повреди 4 по рихтер то ще си е НОВИНА за супер скапано строителство (в Стражица 6 по рихтер имаше оцелели блокове... , сам си провери при Козлодуй колко е бил трусът )
уфф
Коментар
-
Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение
Ти с тези дето искат европейски пенции ли се припозна, та се въодушеви така? Е, аз пък не деля хората по географско положение и едни украинци, воюващи да освободят и нас, и тях и целия свят от дивите руснаци са много по-ценни за мене отколкото някой патриот тук обул потури, надуващ гайда и сложил портрета на Путин на стената си. Което не ме прави по-малко истински патриот от тебе. Но над патриотичните ценности има общочовешки ценности. Бил за неутралитет, за домати, ракийка и повече далавера. Дребна душичка, ганьовска. Не виждам какво общо мога да имам с тебе и не се чувствам да ти давам и една стотинка като на българин или каквото и да е на тази стойност.
А за общочовешките ценности, питай индианците, виетнамците, афганистанците, иракчаните, либийците, сирийците и др. Сигурно съм пропуснал няколко.
На тъпите краварски опорки, вече никой не вярва. Трол, до трол сте се сбрали.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Е как ще спре сама войната?Искаш да кажеш,че Путин ще се договори с нацистите ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
Зетки се бият с други Зетки.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Войната, като пожара, спира сама при свършване на поне едно от двете, гориво или окислител. Сама ще спре, все някога. Моята прогноза беше за около 2 (две) години но, не изключвам и изненади. Имай търпение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бъpзоходко Разгледай мнение.. щот първо е руска и второ не е помръднала от труса....
а новини за нея писаха - на около 100км. е от епицентъра, а трусът при нея е нямал 4 по рихтер.... Да, ако я повреди 4 по рихтер то ще си е НОВИНА за супер скапано строителство (в Стражица 6 по рихтер имаше оцелели блокове... , сам си провери при Козлодуй колко е бил трусът )
уфф
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеsosi, най големия печеливш от тази криза е СА, при тях избягаха над 5 трилиона сигурно са станали вече пари, за да напуснат зоната на риска където е възможно да се блокират и да не се теглят от който ги е внесъл, а от някой друг. СА би могла да каже - 1 трилион от тези пари ги прехвърляме в Украйна, с тях ще се кредитира там, ще кредитират и държавата..те са с лихва почти на нула.
Коментар
-
Е как ще спрете войната като не сте освободили Украйна и не сте я денафицирали? Целият свят възлага надежди на доблестните чеченци и якути да освободят Украйна от нацистите.
Коментар
-
Е как ще спрете войната като не сте освободили Украйна и не сте я денафицирали?Целият свят възлага надежди на доблестните чеченци и якути да освободят Украйна от нацистите.
Коментар
Коментар