Русия мислеха,че ще влязат като в Казахстан, Зеленски ще бъде свален, ще си изберат нов президент и ще си отидат веднага в Русия. Обаче започнаха да стрелят по тях с артилерия, защото в директен сблъсък не биха се убивали украинци и руснаци и те пък решиха да не се предават, а да изловят нацитата. Сега в лагерите където държат военопленниците един руснак, който казва че е охрана гледах казва - между тях много хубави пацани имало знаете ли - те са патриоти, аз какво мога да кажа и аз съм като тях. Та те все пак се срещат, ако оцелеят след като взаимно се обстрелват преди това. Глупавите европейци, ако продължават да подкрепят глупавата война в един момент ще установят че при тези все пак се е случило обединение, и ще им дойдат украинските и руските танкове на гости. Не може да даваш на хората оръжие да се трепят, избиват в 21 век..може само ако си завършен идиот. И между другото са много стиснати, те всъщност им дават много малко пари. Вместо да обясняват и да си измислят как някой си бил луд, да вземат да спрат да слушат американците, които в един момент просто палят самолетите и се омитат - доказано го правят и изоставят тези които са били с тях !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Един от събеседниците на FT е казал на изданието, че когато изненаданите олигарси са се обърнали към външния министър Сергей Лавров за разяснение (който самият е научил за войната няколко часа преди началото й), той е отговорил: "Той (Путин) има трима съветници - Иван Грозни, Петър I и Екатерина Велика".Не е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
-
GiRo, в Европа са говорили че имат сериозен икономически спад. Те едва ли са толкова неуки, за да са установили че икономиката им пада. Също казват че фед трябва спешно да понижава лихвите, защото влизат в сериозна рецесия, цените падат понеже няма търсене..не се продава нищо добре.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Неадекватно е старшинка да говори за икономика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ясно е, гледал си цените. Не разбра ли, че БВП НЕ Е АДЕКВАТНА метрика?Не е препоръка за каквото и да било.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Разчитай си го сам, аз отивам до Била
Като гледам как си разчел предната графика, която си постнал, надежда всякаква оставете
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНяма как да е вярно това което си писал че физическия обем на произведената продукция е по голям 2022 в сравнение с 2019 и то на сайта на ЕС. Аз и друг път съм ти писал че твоят досег с икономиката се изчерпва с ходенето до била
Като гледам как си разчел предната графика, която си постнал, надежда всякаква оставетеНе е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеGiRo, в Русия би трябвало да има много ракети с обсег - 2000 км. от времето на Съюза.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n4030536[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПропаганда или платена реклама за нещо, което нямаме физически възможност да проверим?
Украинските въоръжени сили ВСУ вече имат огневи контрол над окупирания Мариупол, който се намира на 80 километра от линията на фронта. В града на брега на Азовско море малко преди обяд са взривени три руски бази, а след 15 часа последва нов удар.Украинските въоръжени сили ВСУ вече имат огневи контрол над окупирания Мариупол, който се намира на 80...Не е препоръка за каквото и да било.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеПеремога и зрада
Первоисточник публикации: https://politikus.info/video/150091-...a-i-zrada.html
Politikus.info
хахаха, видеото кефи
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Това се обсъжда в много клипове - Украинците са разположили Патриот системи директно до границата с Русия и свалят ракети и самолети директно в Белгородска област веднага след като излетят. Руснаците са безсилни да направят каквото и да било, за да се защитят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеииии Факти за осмисляне:
" Россия выпустила по Украине 11 ракет, 10 из них упали в Белгородской области, ранее поступала информация о подобных самообстрелах в Курской и Воронежской областях
В Белгородской области упал Су-25 Минобороны сообщило о крушении штурмовика Су-25 в Белгородской области, пилот погиб (РИАновости)
двата инцидента са за няма и 40 часа
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнениеЕто един истински българин
https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata...nika_na/?pic=1
- 1 like
Коментар
Коментар