Първоначално изпратено от Tepix
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бъpзоходко Разгледай мнение
Аз първи писах още в 7:30 и посочих, че там има и ядрена централа. За нея обаче също се мълчи, щот първо е руска и второ не е помръднала от труса. Ако беше пострадала щеше да е топ новина посилата на първото посочено обтоятелство.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеАбе хора - нищо не пишете за земетресението в Турция - има срутени 2818 сгради. Жертвите са хиляди, Като видях кадрите по телевизора си помислих, че Путин е дошъл да освобождава и Турция. Невероятна трагедия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ти за турция ореваха орталъка. Ама за СИРИЯ? Там няма хора сякаш - ни дума, ни вопъл, ни стон, камо ли помощ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеАбе хора - нищо не пишете за земетресението в Турция - има срутени 2818 сгради. Жертвите са хиляди, Като видях кадрите по телевизора си помислих, че Путин е дошъл да освобождава и Турция. Невероятна трагедия.
Другото е ПРИРОДНО БЕДСТВИЕ . И все пак има 10% шанс да е предизвикано от HAARP системи на САЩ - нещо като наказание , или ''внимавайте със Швеция''
Россиямирчо , абе ти като си лягаш вечер , и си забравил да купиш от ''скъпите'' сини хапчета , на жената с президента Путин ли се оправдаваш ? Сериозно питам - интересно е !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Искаш да кажеш, че си умнокрасив
Десен, ама опорките едни и същи, при това леви
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеАбе хора - нищо не пишете за земетресението в Турция - има срутени 2818 сгради. Жертвите са хиляди, Като видях кадрите по телевизора си помислих, че Путин е дошъл да освобождава и Турция. Невероятна трагедия.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Ребята, да чакаме ли руското чудо на техниката Армата, да громи новодоставените соросоидни танкове? Или Т-62 ще свърши работата?
Русия плаши света с танковете Т-14 "Армата", но не ги произвежда, твърди военният експерт Олег Жданов. Според...Не е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеДиректно, уважаеми многоников, аз съм по-десен от 99% от жу су ииии-тата тук ...
Десен, ама опорките едни и същи, при това левиНе е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение
Как да го обясниш на някого, дето се нарича Грую и обичал да си гледа далаверата? С простаци нормално си комуникират простаци, мутри, диви селяни, русофили, руснаци и подобни ... При по-интелигентни хора има понятия като доверие, дългосрочни интереси, ценностна система и т.н. И що за идиот трябва да си за да решиш, че има начин да използваш санкциите за да трупаш пари на гърба на данъкоплатците в ЕС и няма да получиш шамар още на втория ден. То трябва да си не само прост но и тъп, че подоно нещо може да мине.
И никой не те е назначавал тук да разследваш кой съм и да определяш правилата във форума. Ясно ли ти е това? Набутай си го в тъпата глава, защото е забранено при много форуми да се правиш на администратор.
Та "орки2" ни освобождават и не само нас с кръвта си от Русия и всякакви руски гадости тук, отстояват основни християнски ценности и е съвсем нормално да се бръкнем в джоба си за да им помогнем. Който имал идеали и се борил с Дявола бил чуждопоклонник. Как се сдобиха с интернет и компютри токлова прости хора.
Директно, уважаеми многоников, аз съм по-десен от 99% от жу су ииии-тата тук, които знаят само да се навеждат към големия брат на Запад, аккто преди родителите им са се навеждали на големия брат на Изток. За "тъпата глава" мога да сигнализирам на модератор, който да установи кой си, но тогава ще пишеш с другия си ник и няма особен смисъл.
За орки2 - не ми пука за тях - не са ме освобождавали, не са в ЕС, не са в НАТО и не им дължа нищо - бизнес ес южуъл. Всъщност България не дължи нищо на никого - нито на ЕС, нито на орки1, нито на Турция, нито на Гърция, нито на никого. Дължи само на народа си, а народът ѝ ясно казва, че не иска намеса във войната, както и не одобрява действията на Путлер. Неутралитет и толкова. Пък ако има възможност за бизнес - на драго сърце.
П.С. Дори и най-кирливият мангал в България, произвеждащ нещо за "тази държава" ми е по-ценен от който и да е орк1 или орк2, както и всеки емигрант, заебал родителите си у нас да им плащам пенсиите.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Няма да се плашите, това долу не е закъсвация, ше има Златни рубли за всеки!!!
" Россия сможет использовать не более 60% средств из резервного фонда Путина, – Минфин РФ "
Bloomberg сообщило о планах США ввести пошлину в 200% на алюминий из России США готовятся ввести 200-процентные пошлины на российский алюминий на текущей неделе в преддверии годовщины начала военной операции, сообщает агентство Bloomberg со ссылкой на источники. Россия является вторым по величине производителем алюминия в мире, поставляемый из РФ металл составляет около 10% от общего объема импорта США. В случае введения 200-процентных тарифов импорт алюминия из России в США фактически прекратится, отмечает Bloomberg."
"По предварительной оценке Минфина, объем доходов в российский бюджет составил 1,356 трлн руб.— это на 35% ниже, чем за аналогичный период 2022 года. Объем расходов вырос на 59% по сравнению с январем 2022 года и составил 3,117 трлн руб.
Нефтегазовые доходы упали год к году на 46% и составили 0,4 трл. руб.." (а едва от днес започват по-строгите и ниски тавани на цените, към които влезе и Япония)
Сумата долари за интервенция която Минфин можел да отдели до 6-ти Март вече няма 1,2млр.$
Коментар
-
Историята познава много идиоти и исторически дебили , искали ,чакали и действали за разпада на РУСИЯ .
НО, има едно огромно НО !!!
Това никога не става . Дори при титани като Наполеон и Хитлер .
НЯМА и да стане , още по малко пък при сегашните соросоидни дебили комедианти - бледи подобия на някогашните
РУСИЯ ще надживее като държава САЩ . И то в граници - по големи от сегашните .
За дер Лаян , френския Макарон , украинското джудже и другите политически пигмеи , не ща и да си хабя словата .
Нито за пък за тукашните дежурни русофоби
- 1 like
Коментар
Коментар