Първоначално изпратено от sosi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
https://www.youtube.com/watch?v=fkMj3a7wcPc&t=5s
хайде и у нас, нали сме в НАТО:
"Правителството изненадващо прати искане до Конституционния съд, с което иска най-висшите съдии да кажат дали може да се въведе задължителна военна подготовка в мирно време."Last edited by baba_meca; 07.02.2023, 09:57.
Коментар
-
https://apnews.com/article/russia-go...31b06e038a3a58
Сега руският бюджет като се е срутил за януари с 35% официално и сигурно с 50% неофициално, кво ша праим? Ще плащаме за войната или ще плащаме пенсии с наличното? Мисля да пиша на Путин за една мярка - който го хванат с долари в джоба - в затвора. Доказано ефективно и изпитано по време на савецката окупация у нас. Дори тъгуващите по соца ще си спомнят с радост как беше. А за депутатите специален курс - 1 рубла за 1 долар, без ограничение на сумата за обмяна. За партийците от втория ешелон може да е 5 рубли за долар и да има ограничение на сумата. Курсът задължително да се снима, за да може след 50 години, пенсионерите да си спомнят колко хубаво е било при Путин, докато хапват корени и си мечтаят за европейски пенсии.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Ама как тича само , а ? Не му се мре за соросидите от Мордор и техните орки по форуми и медии
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
+10Не е препоръка за каквото и да било.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениеНеобходими бяха само 5 милиарда долара и торба бисквитки, за да започне поетапното цепене
Раzzпада на Украйнина започна .
Амин ( така ли беше )
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Коментар
-
Хахахахахаха . Момчето избяга от Военкомата , който го гонеше за да го мобилизира . Обират последните 16 -17 годишни по улиците на Украйна .
Пича сигурно е гледал БГ клипа '' И ...почвам да бегам , бате ''
https://twitter.com/i/status/1622681343220977672
Колко ли още ще падне възраста в Украйна за мобилизация на пушечно месо , за целите на западните соросоиди ?
Коментар
-
Чист HAAARP e случилото се в Турция . Соросоидите са дигнали мерника на Ердоганчо и ще го свалят . Все повече се чуват мнения , че основният шок от турското земетресение е как къщите започнаха да падат след трусовете. Мнозина обвиняват свързаните с Ердоган предприемачи. А изборите са през лятото в Турция. И Ердоган може да отлети ( препратка с името )
Коментар
-
Турската атомна електроцентрала Akkuyu, която в момента е в процес на изграждане, не е била повредена от голямото земетресение,
което удари централна Турция и северозападна Сирия в понеделник, каза служител от руската компания РосАтом, изграждаща централата.
Я, ХААРПа, бил неточен, иначе Ердоган си плаче за посиняване.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
А линк, или просто празни слова? ...:
"2. Принятие в Российскую Федерацию и образование в ее составе нового субъекта осуществляются в порядке, установленном федеральным конституционным законом."
"Подписан Федеральный конституционный закон о принятии в Российскую Федерацию Херсонской области и образовании в составе РФ нового субъекта – Херсонской области
4 октября Президент подписал Федеральный конституционный закон «О принятии в Российскую Федерацию Херсонской области и образовании в составе Российской Федерации нового субъекта – Херсонской области»."
Вярно сте лаик на тема русская кУстУтУцЪя Ц ц ц, все по-неграмотни. Нема Ора и тва е.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
После си говорим за грузинци, финландци и поляци.
После ще си говорим за украинци.
После ще си говорим за японци.
После ще си говорим за индианци.
После ще си говорим за конгоанци.
И така до Каин и Авел.
Уатабаутизма излиза от мода. "Изнасилих детото на съседката, защото преди 4 години ми счупиха чистачките" вече не е актуален рефрен.
Виждам, че имаме втори опит да намесим ХААРП при земетресението в Турция.
Пък топрусофила Максим Генчев преди час написа, че земетресението било ... отмъщение от Господ по повод 150 години от обесването на Левски.
И да не искам, ми е трудно да не откривам връзка между симпатиите към Русия и пълната липса на човещина и състрадание, стигаща до психологична патология. Изнасилените са си го заслужили, убитите са си го заслужили, заринатите от земетресение жени и деца посред нощ били божие отмъщение заради Левски ... пълен ад. Отврат. Чак сте ми гнусни, честно.
Ахо напиша, оиношението си към турците, ще ме ям баничка,
П,П, За хора убили ,милионипо света, не са проблем, няколко хп;яди.Last edited by SKP; 07.02.2023, 00:24.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Съвременните иракчани, либийци и сирийци, цъкат с разбиране на вашите писания.
П.П. Случайно се оказало, че тяхната дтржава, лежи върху американски петрол. Събда.
После ще си говорим за украинци.
После ще си говорим за японци.
После ще си говорим за индианци.
После ще си говорим за конгоанци.
И така до Каин и Авел.
Уатабаутизма излиза от мода. "Изнасилих детото на съседката, защото преди 4 години ми счупиха чистачките" вече не е актуален рефрен.
Виждам, че имаме втори опит да намесим ХААРП при земетресението в Турция.
Пък топрусофила Максим Генчев преди час написа, че земетресението било ... отмъщение от Господ по повод 150 години от обесването на Левски.
И да не искам, ми е трудно да не откривам връзка между симпатиите към Русия и пълната липса на човещина и състрадание, стигаща до психологична патология. Изнасилените са си го заслужили, убитите са си го заслужили, заринатите от земетресение жени и деца посред нощ били божие отмъщение заради Левски ... пълен ад. Отврат. Чак сте ми гнусни, честно.Last edited by Tepix; 07.02.2023, 00:13.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар