Не знам защо ми изтриха постинга, но ще повторя. Бил съм в Русия много пъти и много добре знам как пият Руснаците. При тях няма малки ракиени чашки, а само големи водни чаши от по 200-250 грама. Не отпиват бавно и с кеф, а изливат чашата в гърлото си. Виждал съм изливане в гърлото и директно от бутилката. Мога да разказвам още за прослувутото руско пиянство, но на модераторите нещо не им се харесва голата истина.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТова са украинчета, не виждаш ли тризъбеца на фанелките им, много си ориентиран.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеА и войната умира, не само войниците. Едните са се притеснили че вече имат само повредена техника, другите мобилизират хора изключително насила..просто войната там бавно но безславно загива. Като отблъснат руснаците и суровините им тези в Германия се връщат на въглища и ще правят коли пак колкото Голф 1, това правеха и беше най масовата им кола преди да падне Берлинската стена.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеХората си казват продажбите някои честно, паднали са главоломно и никакви кочини ако се разпаднат техния бизнес няма да се подобри. На вторичния пазар колите стават все по стари, това означава че си карат старите коли и не купуват нови. Като заблуждаваш какво печелиш ?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар