Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Mateev, не става въпрос за такива генератори, а за малките генераторчета които ги има във всеки магазин за техника. В Украйна имало регистрация и един младеж си купил такова, гледах видео и му наложили глоба над 1000 долара. И клипа момчето го беше пуснало и разказва и казва - кога ще се оправим ние, никога няма да се оправим. Тези генераторчета не са опасни за мрежата, в смисъл не може да повлияят нито на напрежението, нито на честотата в нея - те произведат 3 киловатчаса.Last edited by supertrader; 23.04.2023, 13:21.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Всушниците защо насила ловят мъже по улиците?
Да разбирам ли, че укранците повече не искат да се бият за Зеля и за нацисткия терористичен киевски режим?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Най-тъжното е, че преди 19 дни се похвалиха, че са превзели Бахмут като цяло....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеВсичко изказано, ще бъде потвърдено или отхвърлено след края на кампанията. Според мен, прибързваш.Не е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеВсушниците защо насила ловят мъже по улиците?
Да разбирам ли, че укранците повече не искат да се бият за Зеля и за нацисткия терористичен киевски режим?Не е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Тя държавата си е хубава, ами вие какъв грездей дирите там?
Тръгнал генераторите да критикува - ти с всичкия ли си? Вашите кръвожадни орки убиват жени и деца, разрушават болници и детски градини, а ти си ми тръгнал да пишеш колко струвало едно генераторче.
Ако не знаеш - в България също дизеловите генератори се регистрират, ако са свързани с мрежата. Колкото до сондажите - ако си пробиеш такъв, трябва да го регистрираш, да дойдат да ти сложат водомер и да си плащаш употребената вода. И сега какво - това дава ли правото на Русия да дойде и да ни "освободи", защото водата от сондажите е платена?
Болен си мой човек, много болен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Когато генераторите са свързани само към потребителите, у нас, НЕ ГИ регистрират. А плащаш вода, в зависимост от целите на потреблението и дебита над определен дневен
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Тя държавата си е хубава, ами вие какъв грездей дирите там?
Тръгнал генераторите да критикува - ти с всичкия ли си? Вашите кръвожадни орки убиват жени и деца, разрушават болници и детски градини, а ти си ми тръгнал да пишеш колко струвало едно генераторче.
Ако не знаеш - в България също дизеловите генератори се регистрират, ако са свързани с мрежата. Колкото до сондажите - ако си пробиеш такъв, трябва да го регистрираш, да дойдат да ти сложат водомер и да си плащаш употребената вода. И сега какво - това дава ли правото на Русия да дойде и да ни "освободи", защото водата от сондажите е платена?
Болен си мой човек, много болен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеНякъде в Украйна .
Украински младеж се съпротивлява на полицаи , които искат да го прехвърлят от мотора МУ - на танк Леопард
https://twitter.com/i/status/1649693857968259075
Да разбирам ли, че укранците повече не искат да се бият за Зеля и за нацисткия терористичен киевски режим?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Mateev, аз не съм там, аз съм в България. Трябва да се забрани на българи да ходят там и на български политици да се срещат с онези там, защото ако прихванат от техните мурафети как се управлява хубаво държава - ще има дърво.D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
-
Mateev, за спасяване поединично чувал ли си, това правят хората там. Там държавата е псевдодържава. Странен живот осигурява не хората. В България имаш слорни панели, соларни центарали, а на тях им искат регистрация за малко генераторче за ток сякаш е мпс, и данък им вземат за такава придобивка. Техните закони правени от тирани. И не искали да ходят да се сражават за тиранията, ами няма да искат разбира се - бели хора.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСибирския Бръснар, не е смешно, искат да им се случи нещо хубаво, млади момчета, а не да ходят на фронта и да ги зомбират. Тази държава е странна държава, там странни неща се случват много отдавна. Дали има по Света друга държава в която да има такса, ако имаш генераторче за ток. Например в България може да идеш в един магазин, да си купиш и не подлежи на регистрация и данък, какви са тези ограничения ? Такова животно в цивилизования свят няма, такава държава в Европа няма със сигурност.
Болен си мой човек, много болен.Last edited by Mateev; 23.04.2023, 10:40.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Ако беше така нямаше да правят трета мобилизация. С около 350 000 влязоха в Украйна, след това мобилизираха още 330 000, а сега вече трета мобилизация правят с електронни призовки
Коментар
-
Сибирския Бръснар, не е смешно, искат да им се случи нещо хубаво, млади момчета, а не да ходят на фронта и да ги зомбират. Тази държава е странна държава, там странни неща се случват много отдавна. Дали има по Света друга държава в която да има такса, ако имаш генераторче за ток. Например в България може да идеш в един магазин, да си купиш и не подлежи на регистрация и данък, какви са тези ограничения ? Такова животно в цивилизования свят няма, такава държава в Европа няма със сигурност.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар