If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Като се подскача радостно, то има задължително пресконференции, пък то:
"Продолжались свыше 6 часов: в Стамбуле завершились переговоры США и РФ
По сообщениям российских пропагандистов, делегация РФ покинула место переговоров, не дал никаких комментариев."
Не разбирам какво си очаквал- да ударят тъпана ли??Ами и да знаеш и да не знаеш - на теб и мен ни е все едно. Аз ви мразя безплатно, ааааааааааааа за вас не знам- откакто разформироваха усаид, май са ти спаднали постовете. Тоооооооо си е ясно че ни мразиш/ на нас не ни пука де/ , но друго си е да близнеш някоя стотачка, а пък ако станеш четирихилядник- ехехехеййййй, вече си в небесата
По сообщениям российских пропагандистов, делегация РФ покинула место переговоров, не дал никаких комментариев."
.., путин и той ще подскача от радост- но какво е действително е станало....................
Ами шъ съ приидьот на отстъпки, само че ние няма да ги знаем- зеления идиот ще вика - аз победих, рижия и той ще кряка имаме сделка, путин и той ще подскача от радост- но какво е действително е станало....................
mirodes, ако ситуацията в Украйна се обърне със сигурност тези които продължават да твърдят че е възможно да спечелят конфликта, ще бъдат обявени за агенти на Кремъл. Защото на Запад веднага ще ги заподозрат че губят Украйна заради тях. А тя работа е защото украинците разбраха какво е на Запад . Между другото украинците въобще не са глупави и може да намериш какви неща са открили на Запад . Те в момента все още я имат Украйна на своя страна, ако сменят там властта хората са склонни да повярват че Запада им носи нещо добро, страната ще заживее по добре.
Pyramid, в Украйна вече масово се настройват антизапад, още малко ако почакат със спирането на войната ще се случи спонтанен майдан. Арестович казва че антизападните настроения стават много силни, негови познати преди настроени прозападно сега мислят вече по друг начин. Ходили са в Европа и са видяли, че само за розови гащи става въпрос и живота на хора е тежък.
Още малко ако се помайват да спрат конфликта. Сета някои техни пропагандисти които се опитват да водят диалог с хората се извъртяха, то в Европа не било хубаво, те щели с Америка да бъдат. Ще станат американски щат.
Грешиш: Аз наистина НЕ разбирам, защо Европа го прави но, тя дава точно обратното послание, натиска се да била "помагала да била поразена Русия на бойното поле". Липсва логика. Тези хора, определено, не ги слуша главата. Не са наред, конфлиртуват, сякаш насила и напук на здравия разум. Ако някой ми обясни логиката им, ще бъда признателен.
Ако искат наистина да продължат войната със сигурност ще го направят.Ама и Макрон, и Урсула казаха, че подкрепят мирният план на Тръмп.
Това няма абсолютно никакво отношение към войната в Украйна. Да не мислиш, че европейците искат да продължат да наливат пари в тая война и да хрантутят украинските бежанци?И те искат тая война да спре, не случайно го заявиха и Макрон и Урсула.
А Тръмп плаши с вдигане на мита,за да паднат митата за американски стоки в Европа. И за себе си е прав,щото има високи мита за американските стоки.
Грешиш: Аз наистина НЕ разбирам, защо Европа го прави но, тя дава точно обратното послание, натиска се да била "помагала да била поразена Русия на бойното поле". Липсва логика. Тези хора, определено, не ги слуша главата. Не са наред, конфлиртуват, сякаш насила и напук на здравия разум. Ако някой ми обясни логиката им, ще бъда признателен.
НЕ Е само до "престижа". ПомислИ: В момента, той извива ръце на Европа, самолети, с компания в лицето на Тръмп. Помниш ли, че на няколко места писах предположението си че, чакат Европа да се свари в собствен сос?
Ами...май се потвърждава.
Това няма абсолютно никакво отношение към войната в Украйна. Да не мислиш, че европейците искат да продължат да наливат пари в тая война и да хрантутят украинските бежанци?И те искат тая война да спре, не случайно го заявиха и Макрон и Урсула.
А Тръмп плаши с вдигане на мита,за да паднат митата за американски стоки в Европа. И за себе си е прав,щото има високи мита за американските стоки.
Войната отдавна е дотегнала на руснаците и Путин, ама от съображения за престиж не искаше да я прекратява.И сега Тръмп му се явява удобното извинение. Както и за украинците.
А аз отдавна предвидих, че така ще стане,ама щом си казал не разбирам нищо от стратегия.
НЕ Е само до "престижа". ПомислИ: В момента, той извива ръце на Европа, самолети, с компания в лицето на Тръмп. Помниш ли, че на няколко места писах предположението си че, чакат Европа да се свари в собствен сос?
Ами...май се потвърждава.
Нито за секунда, не съм те и помислил за военен стратег, нито за тактик. Един момък си, дето вй така, за едното цъкане по клавишите, си глаголи неудържимо..Трейдърко номер 2. А това, което аз чувам от други места гласи че, на Русия вече и е дотегнала войната и гледа да приключи и тя макс.бързо, като единстяено, не възнамерява да си разваля отношенията с Китай. Иначе, за "събирането на войска"...Та, тя и сега, с наличната, е в състояние да обстрелва, което намери за нужно, а Украйна вече е изразходила ресурсите си. Приятно или не, войната (поне така изглежда) отива на приключване с много неприятни за Украйна резултати.
Войната отдавна е дотегнала на руснаците и Путин, ама от съображения за престиж не искаше да я прекратява.И сега Тръмп му се явява удобното извинение. Както и за украинците.
А аз отдавна предвидих, че така ще стане,ама щом си казал не разбирам нищо от стратегия.
Коментар